Dodaj firmu

IceCom pekarska oprema

Prodaja opreme i sirovina za ugostiteljske objekte. Obuka za koriščenje opreme, servisiranje, planiranje i projektovanja opreme u vašem objektu, kako u Beogradu, tako i u zemlji i regionu
Pročitaj više

Pere Velimirovića 2a
Savski venac, Beograd

Innotrade pekarska oprema

Bilo da Vam je potrebna nova pekarska oprema ili želite da već postojeću osvežite i doterate, kompanija Innotrade je pravi izbor za Vas. U našoj ponudi nalazi se oprema renomiranih evropskih proizvođača za koju je obezbeđen servis u garantno...
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 14, Sajam, aneks hale 11
Savski venac, Beograd

Pekarska oprema je nešto čime ćete snabdeti svoju pekaru, pre nego što otpočnete sa radom. Mnogi ljudi misle da je rad u pekari samo prodaja proizvoda, ali to je tek poslednje u nizu čitavog jednog procesa koji prethodi prodaji.

Nasmejana i ljubazna, vešta i spretna prodavačica, tek je poslednja karika u lancu pravljenja pekarskih proizvoda, za koje je potrebna najpre dobra i kvalitetna pekarska oprema.

Pekarske opreme

Možda ste dugo razmišljali šta bi trebalo da radite, kojim poslom da se bavite... Ono što je sasvim sigurno da je isplativo, to je praviti hleb, kao i sve vrste peciva. Jednostavno, najlakši način da utolimo glad rano ujutru, jeste da kupimo dobar burek sa mesom ili sirom, uz jogurt, kao što je odlična odluka da kroasan sa čokoladom ponesemo na posao, da nam bude ukusna užina, uz voćni jogurt... Postoji niz varijanti, za domaćice koje ne žele same da mese testo, kao što je kupovina projica, raznog integralnog peciva, sendviča, pita, pici... Zamislite samo, koliko je vremena potrebno da se napravi jedna ukusna pica? Vi to sve možete učiniti na najprostiji način tako što ćete otići u obližnju pekaru i poručiti onoliko parčića koliko vam treba.

Da bi se sve to postiglo, neko je morao da kupi pekarsku opremu da bi se sve to uradilo. Kada kažemo pekarska oprema, tu pre svega mislimo na pekarsku peć. Ona je najvažnija, i mora da je poseduje svaka pekara.

U pekarskoj peći se sve ove đakonije, koje smo nabrojali u gornjem delu teksta, peku, i tako dobijamo vruć burek, svež hleb, kroasane, pite, pice..

Oprema za pekare

Postoje firme koje su specijalizovane da se bave proizvodnjom i prodajom opreme za pekare. One su oglašene na ovoj stranici na kojoj čitate naš tekst. Možete da pozovete telefonom, da kontaktirate putem e maila ili odete lično, da se raspitate o detaljima i o tome šta vam je konkretno potrebno. Važni su vaši zahtevi, koji će biti pažljivo saslušani.

U obzir se uzimaju i drugi detalji, a to je na primer, radni prostor kojim raspolažete, jer nije svejedno ako imate trideset kvadratnih metara i ako je to prostor od sto kvadrata. Prema i tom kriterijumu, treba birati opremu za pekare, ali ipak postoji nešto što je neizostavno i što morate da imate, ako želite da se bavite ovim poslom.

Oprema za otvaranje pekare

Oprema za otvaranje pekare treba da bude od najpoznatijih proizvođača, i najbolje je da bude nova a ne polovna, mada je i to u redu, ako je očuvana i malo korišćena. Biće vam potrebno, pored pekarske peći, i pizza peć, kao i pult gde se služe proizvodi, a takođe je važno i da imate vitrinu koja greje i onu koja hladi.

Jer, u svakoj pekari postoje proizvodi koji se prodaju kao topli i to su obično peciva, ali i kolači, kojima odgovara da budu na nižim temperaturama od sobnih.

*Za sve dodatne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici našeg portala na kojoj čitate ovaj tekst o pekarskoj opremi.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane