Dodaj firmu

VASILION Antikvarnica

Prodaja retkih i raritetnih antikviteta u antikvarnici Vasilion na Savskom Vencu. Stare i unikatne slike, ikone,stari satovi, stilski nameštaj, lampe, porcelan.
Pročitaj više

Bulevar Kneza Aleksandra Karađordevića 20b
Savski venac, Beograd

Escajg Branzuka ugostiteljska oprema

Branzuka je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom opreme za ugostiteljstvo. Nalazi se u Beogradu, a ima raznoliku ponudu unikatnog escajga, čaša, kristala kao i mogućnost rentiranja čaša
Pročitaj više

Gospodara Vučića 245
Zvezdara, Beograd

Escajg Kupon

Kupon. rs se izdvojio iz gomile sajtova za grupnu kupovinu... Jedan je od najboljih i najušpesnijih sajtova koji je za vrlo kratko vreme uspeo da pridobije na hiljade zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 65
Zvezdara, Beograd

Escajg je zapravo, pribor koji koristimo tokom obedovanja. Svi znamo da u hrani treba da uživaju sva čula, i da istu najpre probamo očima a tek onda nepcima, i stoga je veoma važno da escajg bude lepo dizjniran i izrađen od kvalitetnih materijala.

Escajg za restorane

Pravilo koje smo naveli u uvodnom delu teksta, važi za sve prilike, a posebno za ugostiteljske objekte. Ko god izađe u restoran na ručak, želi da koristi pribor za jelo koji je kvalitetan.

Escajg za ugostiteljstvo

Escajg  za ugostiteljstvo može da se poruči i online putem, jer postoje firme koje imaju jako lepo osmišljene web prezentacije na kojima je escajg predstavljen kroz fotografije i kratke tekstualne opise.

Escajg za 12 osoba

Na slikama se vidi pribor za jelo – kašike, viljuške, noževi, a neretko slika može da se uveća pa je tako vidljiv svaki detalj. Pored toga, opis u tekstu služi da nas upozna sa materijalom izrade, cenom i slično.

Escajg za 6 osoba

Ceo postupak naručivanja možete da završite online putem, tako što dodajete artikal u korpu, a potom potvrđujete porudžbinu tako što ostavljate svoju adresu za isporuku. Nakon toga, obavljate plaćanje, i onog trenutka kada vaša uplata bude legla na račun prodavca, proći će od jednog do nekoliko radnih dana pre nego što brzom poštom na vašu adresu stigne poručeni escajg. Naravno, bitno je i da escajg koji želite u tom trenutku bude na lageru.

Escajg za decu

Deca imaju svoj poseban escajg i to su obično male kašike, viljuške i noževi. Neretko je ovakav escajg posebno dizajniran, kako bi bio zanimljiv mališanima.

Dečiji escajg

Dečiji escajg ponekad može da bude i različitih boja, u zavisnosti od kog materijala je izrađen.

Srebrni escajg

Escajg od srebra je veoma popularan i rado se koristi u mnogim porodicama.

Zlatni escajg

Ako razmišljate šta bi to bio idealan poklon za svadbu na koju ste pozvani, onda je to zlatni escajg. Možete da odaberete modele koji se vama dopadaju, tako da dizajn bude prilagođen vašem ukusu, tj. ukusu budućih supružnika.

Kutija za escajg

Kutija za escajg je veoma bitna, jer ona omogućava da držimo viljuške, kašike i noževe lepo raspoređenim. Ovo je posebno važno u ugostiteljstvu.

Escajg za ručavanje

Kao što vidimo, postoje razne vrste escajga za ručavanje, i to može da bude od zlata, srebra, i drugih materijala, a na vama je da prilagodite svom ukusu i potrebama. Takođe, imajte na umu da se escajg ne kupuje svakoga dana, ali da ćete ga zato svakodnevno koristiti, pa je naša preporuka da tokom ovog odabira ne štedite i sigurno ćete biti veoma zadovoljni.

Escajg cena

Setovi escajga se kreću u cenama oko 3000 dinara, a postoje i skuplji, i to su oni koji su izrađeni od zlata i srebra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate na našem portalu.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane