Dodaj firmu

Sušač za ruke Pik Group

U ponudi kompanije PiK Group doo nalaze se profesionalni otirači, brzi sušači za ruke, saobraćajni program i aromatizatori poslovnog i stambenog prostora
Pročitaj više

Kružni put Kijevo 40i
Rakovica, Beograd

Sušač za ruke postao je potreba tržnih centara, šoping molova, kao i raznih drugih objekata gde cirkuliše veliki broj ljudi.

Upotrebom sušača za ruke ostvaruje se niz prednosti, a više o toj temi saznajte u ostatku našeg teksta.

Profesionalni sušač za ruke

Profesionalni sušači za ruke se mogu nazvati i brzim sušačima, a njihovom upotrebom imate, pre svega, prednost kada je higijena u pitanju. Jasno je da je daleko praktičnije ruke osušiti ispod ovog aparata, nego koristiti ubruse.

Osim toga, korišćenje ubrusa zahteva i pražnjenje korpe u koju se odlažu oni koji su upotrebljeni, i to više puta u toku dana, a neretko se dešava da su i po podu razbacani iskorišćeni ubrusi, što stvara dodatni posao kod održavanja reda i higijene u toaletima javnih objekata.

Sušač za ruke za tržne centre, hotele i restorane

U tržnim centrima svakoga dana okupi se mnogo ljudi i veliki broj njih upotrebi toalete. Upotrebom sušača za ruke smanjuje se vreme čekanja, ali se isto tako štedi i u novcu.

Nivo higijene je daleko viši kada se koriste sušači nego kada se upotrebljavaju ubrusi, a osim toga nemate ni potrebu da mnogo puta u toku dana dodajete ubruse jer su se istrošili.

Sušač za ruke pokreće motor, koji može biti velike jačine, tako da štedi energiju, u odnosu na spore sušače, kod kojih sušenje ruku traje duže.

Brzi sušači za ruke

Ukoliko izaberete brze sušače za ruke, kao što i vidimo iz prethodnog dela teksta, ostvarujete prednosti na više načina. Poboljšava se higijena toaleta kao i celog objekta, a takođe se uštedi vreme, novac, kao i energija.

Sušač za ruke prodaja

Celokupnu ponudu sušača za ruke možete da pogledate putem lepo osmišljenih web šopova firmi koje ih imaju u svojoj ponudi. Sušači su predstavljeni kroz fotografije i kratke tekstualne opise. Slika nam pruža vizuelni utisak, dok opis predstavlja najznačajnije karakteristike ovog proizvoda.

Jasno je istaknuta i cena koja može da se uporedi sa drugim srodnim artiklima. Celokupan proces poručivanja je moguće završiti online putem, a za sva dodatna pitanja, uvek se možete obratiti ljubaznom i stručnom osoblju, kako biste izabrali aparate koji najviše odgovaraju vašim potrebama i zahtevima.

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, i obavili plaćanje, isporuka se obavlja za oko tri radna dana, ukoliko je u momentu naručivanja željeni sušač za ruke bio dostupan na lageru.

Sušač za ruke cena

Cene se kreću od 16000 dinara, pa sve do 90000 dinara za pojedine naprednije modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i tačne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane