Dodaj firmu

Kutije za picu Motospeed

Motospeed d.o.o. je renomirana firma sa višegodisnjim iskustvom u distribuciji proizvoda plastične, stiroporske i aluminijumske ambalaže za pakovanje hrane
Pročitaj više

Ustanička 128b
Voždovac, Beograd

Kutije za  picu su neophodne da bi se upakovao taj proizvod, onda kada se kupuje ili naručuje cela pica. U ovom tekstu možete da pronađete zanimljive i korisne informacije o toj temi, kao što su kako uraditi željenu štampu na kutiji za picu, kako se one izrađuju i slično. Nastavite da nas čitate.

Kutija za picu

Pica je omiljeno italijansko jelo, poznato širom sveta. Verovatno da su retki ljudi koji ne vole ovaj specijalitet, jedino ako se suzdržavaju zbog toga što striktno vode računa o kalorijama koje unose. Pizza nam dolazi u mnogim varijantama, tako da tu može da bude različito testo, ali i nadev. Postoji mnogo vrsta pica, pa svako može da pronađe svoj omiljeni ukus.

Vegetarijanci i vegani mogu da poruče svoje parče, kao i oni koji žele srpsku picu, na primer, sa slaninom, pršutom...

Kada želimo da ugostimo prijatelje ili da imamo jednostavnu večeru, a pri tome ukusnu, onda se obično odlučujemo da poručimo picu. Tada biramo između različitih veličina pica, i one mogu da budu manje i veće. Naravno, od toga zavisi i u koju i kakvu će kutiju biti upakovane.

Izrada kutija za picu

Postoje firme koje se bave proizvodnjom i izradom kutija za picu. Bitno je da kutija za picu prati veličinu u kojima se pravi i sam specijalitet, te da postoji više varijanti. Kutije su uobičajeno napravljene od kartona i po sebi imaju odgovarajući print.

Štampa na kutiji za picu

Štampa ili print na kutijama za picu znači da tu možete da se dodatno izreklamirate, tako što ćete napraviti samo svoje kutije. Na njima će biti vaš logotip, neki prepoznatljiv slogan i tome slično. Poenta i jeste u tome da kada neko jednom naruči picu kod vas, to upamti, i to ne samo po ukusu, nego i po svemu što narudžbinu prati: ljubaznost osoblja, brza dostava, kvalitetna ambalaža...

Naime, svako voli da dobije picu koja je servirana u prikladnoj kutiji, koja je lepog oblika i pri tome ima zanimljiv print. Oko ovoga treba da se pobrinu grafički dizajneri i da osmisle kako će kutija izgledati – da li ćete imati maskotu, neki zaštitni znak, slogan... – bilo šta što će vas izdvojiti od konkurencije i učiniti prepoznatljivim. Kupci vole profesionalnu uslugu u kompletu, stoga se potrudite da im to i priuštite.

Pizza kutije

Pizza kutije se mogu potučiti u željenom broju komada kod firmi koje ih izrađuju po želji. Što veći broj kutija može značiti neko umanjenje kada je u pitanju cena po komadu, ali je o tome najbolje da se raspitate lično. Jednostavno se obratite nekoj od firmi koja se nalazi na stranici na kojoj čitate ovaj tekst, tako što ćete poslati mejl, poruku ili pozvati telefonom. Saopštite koju količinu kutija želite, kojih dimenzija, sa printom u boji, punom koloru ili jednoj boji i očekujte odgovor koji će biti samo za vas, usklađen prema vašim potrebama poslovanja i rada.

*Za sve dodatne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj strani našeg portala na kojoj čitate ovaj tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane