Dodaj firmu

Reklamne salvete SCM Sistem

Kompletan HORECA program za ugostiteljske objekte i servis espreso aparata. Mogućnost naručivanja online
Pročitaj više

Vladimira Tomanovića 4
Zvezdara, Beograd

Reklamne salvete Meding Pak

Preduzeće Meding Pak iz Beograda nudi Vam veliki izbor opreme za ugostiteljstvo koji će podići nivo usluge na viši nivo. U našoj ponudi nalazi se domaći med za domaćinstvo ili upakovan, ali i drugi proizvodi upakovani u kesice ili pakovanja...
Pročitaj više

Palisadska 56a
Čukarica, Beograd

Reklamne salvete znatno pomazu brendiranju vaseg lokala. Kafića, restorana, kafana, klubova, bifea i drugih ugostiteljskih objekata ima zaista mnogo u svakom gradu, a san svakog vlasnika jeste da se to mesto izdvoji od drugih, da bude prepoznatljivo, posebno...

Cilj je da gosti koji su bili jednom, odu zadovoljni i da se veoma brzo vrate ponovo. Jedan od načina da se ta zamisao ostvari jeste da se ulaže u marketing, odnosno reklamu objekta. Pri tome, trebalo bi da se vodi računa i o najsitnijim detaljima kao što su salvete na kojima će biti istaknut vaš logotip, znak ili neki interesantan slogan.

Salvete za ugostiteljstvo

Jednu kafanu ili restoran, svakako ne možemo zamisliti bez salveta, pa je iz tog razloga bitno da one budu vrhunskog kvaliteta izrade, ali i izbrendirane. Ukoliko biste pred goste postavili luksuzne salvete, ali koje ne nose na sebi vašu reklamu, zar ne mislite da ste time izgubili mnogo?

Ovaj vid reklamiranja zaista ne iziskuje puno novca, spram efekta koji postižete na taj način.

Salvete za restorane

Poslovnost se ogleda ponajviše u sitnicama, i to gostima govori o vašem ozbiljnom pristupu poslu kojim se bavite i želji da ih maksimalno ispoštujete, kako bi postali redovni posetioci vašeg restorana.

Salvete mogu biti odštampane u jednoj boji, više boja ili punom koloru, u zavisnosti od vaših želja i potreba. Štampu možete da odradite na salvetama za koktele, espresso, čaj i slično, a sve će to doprineti da se mnogo bolje kotirate u odnosu na oštru konkurenciju.

Reklamne salvete za hotele

Hoteli su obično mesta gde provodimo više dana, jer smo došli na odmor, na primer. Zbog toga zaista nije svejedno kakve ćemo salvete gledati na stolu svakoga dana, za vreme obroka ili dok pijemo kafu, sok, piće i slično.

Salvete se štampaju bojom, ali može da se koristi i štampa utiskivanjem, kao i termo otisak. Kako će taj posao biti odrađen, zavisi od vaših zahteva i želja.

Firme koje se bave ovom vrstom posla u ponudi imaju najpoznatije svetske salvete, a posebno je važno znati da ne postoji minimalan ili maksimalan tiraž, već možete da poručite onoliko salveta koliko vam je zaista potrebno.

Poznati proizvođači salveta su Paloma, Duni, Tork, Assist-trend i drugi.

Reklamne salvete – iskustva

Ako vas je naš tekst zainteresovao, dovoljno je da se obratite firmama koje su oglašene ispod ovih redova, ili da pogledate web prezentacije. Bićete u prilici da vidite već urađene reklamne salvete i na taj način možete dobiti ideju kako će vaše nove brendirane salvete izgledati.

Nakon što budete saglasni sa predloženim grafičkim rešenjem, odradiće se usluga štampe, a uskoro i isporuka na adresu vašeg ugostiteljskog objekta.

Posle toga vam ostaje samo da uživate u pozitivnom utisku koji ćete ostavljati na svoje goste, koji će se rado vraćati ponovo jer su bili zadovoljni svim segmentima usluge.

Reklamne salvete – cena:

Za salvete je potrebno platiti oko 90 para za jednoslojne, odnosno 1, 5 din za dvoslojne. Takođe, kada prvi put poručujete, radi se izrada klišea, koji košta oko 1000 dinara za jednu boju, odnosno 2000 za dve boje itd.

Bitno je napomenuti da se kliše radi samo jednom, i da svaki sledeći put kada poručujete, nemate taj izdatak.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane