Dodaj firmu

Lampe protiv komaraca Kupon

Kupon.rs se izdvojio iz gomile sajtova za grupnu kupovinu.. Jedan je od najboljih i najušpesnijih sajtova koji je za vrlo kratko vreme uspeo da pridobije na hiljade zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 65
Zvezdara, Beograd

Lampe protiv komaraca su neophodne u dugim letnjim meseciima, kada od dosadnih krvopija ne može da se opušteno boravi niti u otvorenom, niti u zatvorenom prostoru.

Zamislite situaciju da sedite sa prijateljima, kasno je letnje veče, skoro noć, i uživate u bašti ispred svoje kuće. Ali, komarci non stop zuje oko vas i ne daju vam mira. Od takvog odmaranja, ćaskanja i uživanja, nan kraju neće biti ništa, jer ćete biti samo nervozni, umorni, besni, što niste na vreme kupili neko sredstvo da se zaštitite i da vam ne propadne veče.

UV lampe protiv komaraca

UV lampe protiv komaraca su korisne u bilo koje doba, možete da ih uključite čim se pojave prvi komarci i da ih rasterate. U prostorijama gde postoje ove lampe ili na otvorenim prostorima, tamo se komarci i ne pojavljuju, jer ih ta svetlost prosto odbija, tako da vam neće ni prići.

Lampe protiv insekata

Mnogi ljudi koriste sredstva protiv insekata i to su obično sredstva koja su na bazi hemije. Treba voditi računa da se kod takvog raspršivanja takođe i udiše ono što ubija komarce. U redu je kada piše na deklaraciji da to nije štetno za ljude, ali složićete se sa nama, nije baš ni korisno, niti je nešto što želite da udišete.

Zbog toga su lampe protiv insekata dobro rešenje, jer su ekološke i nemaju štetna dejstva za čoveka.

Lampe protiv insekata za kafiće, restorane i hotele

Kafići, restorani i hoteli, teško bi mogli da posluju tokom dugih letnjih večeri, kada bi njihovi gosti bili stalno izloženi napadima komaraca, sa svih strana. Ne bi bilo moguće opustiti se u bašti, ma koliko lepo izgledala i ma koliko da je fina muzika koja prati atmosferu. Jednostavno, komarci su tako dosadni i napadni, da se pojavljuju stalno, napadaju vas u želji da vam ispiju krv. Nakon toga, ostaju vam ubodi po telu, koji užasno svrbe, pa je to dodatna otežavajuća okolnost.

Zaštitite se na vreme, tako što ćete da kupite lampe protiv komaraca i svih drugih insekata za kafiće, restorane i hotele. Ne samo komarci, već postoje i druge bubice koje lete okolo, i koje mogu da narušavaju ugodno veče i mir gostiju koji dolaze kod vas.

Ako se jednom dogodi da gosti budu izujedani od strane komaraca u vašoj bašti, to može da znači da su bili tada i nikada više. Jer, ovakvo iskustvo niko ne želi, a to samo znači da vi niste na vreme zaštitili svoj prostor od krvožednih dosadnih insekata.

Dakle, mislite na vreme o svemu, i postavite lampe koje su neškodljive, lepo izgledaju, nisu upadljive a višestruko su korisne i one će odbraniti sve vaše goste od komaraca i drugih insekata. To možete da koristite u svojoj bašti ili u objektu u kome radite – kafić, restoran, hotel... Bilo gde, lampe možete da  postavite svuda, a da ne narušavaju esteetiku prostora, već da obavljaju funkciju zbog koje ste je i kupili.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici na kojoj upravo čitate naš tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane