Dodaj firmu

U ovom tekstu moći ćete da pronađete razne korisne i zanimljive informacije o čašama, kao što su: koje sve vrste postoje, koje čaše da odaberete kao poklon nekome, koje su cene kojih čaša i slično. Nastavite da nas čitate.

Čaše za ugostiteljstvo

U ugostiteljstvu se koristi zaista veliki broj čaša, počevši od čaša za sokove i mineralnu vodu, preko čaša za koktele, žestoka pića, vina, pivo...

Čaše za restoran

Sve čaše za restoran mogu se poručiti i online putem. Dovoljno je da pogledate lepo osmišljene web prezentacije firmi koje se bave prodajom staklenog posuđa.

Čaše za vino

Na ovim prezentacijama, čaše su predstavljene kroz slike i kratke tekstualne opise. Na osnovu toga vidite izgled proizvoda, jer se fotografija često može uvećati, a isto tako ćete biti u mogućnosti da pričitate više o tom artiklu u tekstualnom opisu i to su detalji kao što je materijal izrade, za šta je određena čaša namenjena i slično.

Kristalne čaše

Kristalne čaše su veoma cenjene, i predstavljaju veoma lep poklon ako razmišljate šta da poklonite mladencima na čiju svadbu idete.

Čaše za viski

Čaše za viski su omiljene svim ljudima koji vole kratka, žestoka pića. Vrlo je važno da budu lepog oblika, od kvalitetnog materijala izrade.

Čaše za belo vino

Čaše za vino su veoma lepog i specifičnog oblika, tako da je uživanje u ovom napitku nemoguće bez čaša namenjih baš za to.

Čaše za crno vino

U ponudi firmi koje su oglašene na ovoj stranici, pronaći ćete čaše za crno vino. Postoji više različitih modela.

Čaše za vodu

Možda svako domaćinstvo nema čaše za viski, ali zato čaše za vodu imamo svi. Ovde nam je veoma važno da to budu čaše lepog oblika i obično su zapremine od 0, 2 do 0, 25 dcl.

Čaše za sokove

Čaše za sokove su slične čašama za vodu, istih su zapremina. Razlika je u tome što mogu da imaju po sebi određene šare, odnosno, da staklo bude obojeno, na neki poseban način.

Čaše za žestoko piće

Čaše za žestoko piće uvek  pažljivo biramo, jer se isto koristi u posebnim prilikama.

Vrste čaša

Vrste čaša su razne, a iz našeg teksta možete da vidite da postoje čaše za vodu, za sok, za vino, za rakiju, za žestoka pića, za koktele... Sve navedene čaše su različitog oblika. Razliku među čašama svakako pravi i materijal njihove izrade.

Čaše za koktele

Kokteli se veoma često konzumiraju pri večernjim izlascima ili na plaži, tako da je uživanje potpuno, tek ako imamo adekvatne čaše za ovaj napitak. One moraju da budu izuzetno lepo dizajnirane.

Čaše za pivo

Svi smo videli razne čaše za pivo, i one su obično veće zapremine.

Krigle

Drugi naziv za čaše za pivo su krigle. Krigle se često nalaze u ugostiteljskim objektima.


Rakijske čaše

Rakijske čaše su male, zbog toga što je rakija veoma jako alkoholno piće i pije se u malim količinama. Postoje čaše za rakiju koje su veoma lepo dizajnirane.

Čaše cena

Postoje razne čaše, i cene mogu da se kreću od 50 dinara za komad, do 500 dinara takođe po komadu, a to zavisi od materijala izrade, namene i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici portala koju upravo čitate.

Idi na vrh strane