Dodaj firmu

Slamke SCM Sistem

Kompletan HORECA program za ugostiteljske objekte i servis espreso aparata. Mogućnost naručivanja online
Pročitaj više

Vladimira Tomanovića 4
Zvezdara, Beograd

Slamke Meding Pak

Preduzeće Meding Pak iz Beograda nudi Vam veliki izbor opreme za ugostiteljstvo koji će podići nivo usluge na viši nivo. U našoj ponudi nalazi se domaći med za domaćinstvo ili upakovan, ali i drugi proizvodi upakovani u kesice ili pakovanja...
Pročitaj više

Palisadska 56a
Čukarica, Beograd

Ako prođemo gradom kada je vreli letnji dan, videćemo krcate bašte kafića i restorana, u kojima se gosti osvežavaju hladnim napicima, naravno, uz obavezne slamke.

Poznato je da sitnice govore mnogo toga o ukupnom utisku koji ostavljate na svoje goste, pa bi iz tog razloga trebalo pažljivo birati slamke i naravno, iskoristiti mogućnost da ih brendirate.

Ravne slamke

Slamke su veoma prisutne u svim ugostiteljskim objektima, tako da ćete kapućino ili nes kafu ispijati uz pomoć slamčica.

Svaki ugostitelj želi da od svog objekta načini jedinstveno mesto, koje se razlikuje od svih drugih i kome će se gosti rado vraćati. Da biste bili sasvim drugačiji od drugih, obratite pažnju na detalje, jer oni često najviše govore o imidžu, poslovnosti i ozbiljnom pristupu onome čime se bavite.

Ravne slamke ćemo najčešće zateći u upotrebi, jer spadaju u klasične.

Zglobne slamke

Kao što im ime kaže, zglobne slamke poseduju zglob, odnosno na tom mestu se savijaju, tako da je korišćenje još praktičnije.

Slamke možete da odaberete u raznim bojama, a sve u skladu sa vašim ukusom, željama, zahtevima i potrebama.

Upakovane slamke

Slamke koje ćete poručiti su vrhunskog kvaliteta, a u sve to se možete uveriti na osnovu web prezentacija firmi koje se bave ovom delatnošću.

Na njihovim sajtovima se nalaze slamke predstavljene u slici i reči, to jest, navedene su osnovne karakteristike i cene. Na primer, možete se odlučiti za upakovane slamke za frape, koje mogu da budu šarene – raznobojne, ili crne. Na njima se može odraditi vaša reklama, a naručujete ih u pakovanju od hiljadu komada.

Cevčice

Cevčice mogu biti nešto manjih dimenzija nego slamke, a obično se koriste da uz pomoć njih pijemo sok. Korisno je imati informaciju da se i slamke i cevčice mogu isporučiti veoma brzo na vašu adresu, i obično je to samo dva radna dana.

Slamčice

Kao što vidimo iz celog teksta, mogućnosti da izreklamirate svoj ugostiteljski objekat su zaista mnogobrojne, i svoj logotip možete da otisnete na reklamni šećer, reklamni med, salvete, čokoladice, šibice ali i na slamke.

Postoji dosta ljudi koji vole da sakupljaju reklamni ugostiteljski materijal, jer ih to podseća na lepe trenutke koje su proveli u određenom kafiću, restoranu, hotelu, kafani, klubu, splavu...

Na ovaj način od svog lokala pravite svojevrstan brend, i zadobijate redovne i stalne goste. Ono što je najbitnije, to je da ovakav vid marketinga ne iziskuje naročitu svotu novca, a benefiti su, sa druge strane, veoma značajni.

Zbog toga je dobar savet da iskoristite tu mogućnost i svoje poslovanje podignete na jedan još viši nivo, ostavljajući konkurenciju daleko iza sebe.

Slamke – cena:

Za zglobne slamke trebalo bi platiti oko 500 dinara za 1000 komada, dok za upakovane slamke sa logotipom firme, treba izdvojiti 90 para po komadu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane