Dodaj firmu

Pik Group

U ponudi kompanije PiK Group doo nalaze se profesionalni otirači, brzi sušači za ruke, saobraćajni program i aromatizatori poslovnog i stambenog prostora
Pročitaj više

Trgovačka 16a, TC Mondo, lokal 2
Čukarica, Beograd

Osveživač prostora nam je neophodan bez obzira da li je u pitanju poslovni prostor u kome provodimo osmočasovno radno vreme, ili se radi o stambenom – životnom okruženju, uvek želimo da sve oko nas miriše na čisto i na sveže.

Ovakav utisak se postiže upotrebom osveživača prostorija.

Osveživači prostora prodaja

Nije potrebno da obilazite grad u potrazi za osveživačima prostora koji će biti baš prema vašim željama, već je dovoljno da pogledate lepo osmišljene web prezentacije, tj. web prodavnice firmi koje se bave prodajom tih artikala, između ostalih.

Osveživači prostora su predstavljeni kroz fotografije i kratke tekstualne opise. Slike nam omogućavaju da steknemo utisak o estetici i dizajnu, dok nam opis pruža uvid u osnovne karakteristike ovog proizvoda.  Cene su vidno istaknute, i često ih je moguće uporediti sa drugim artiklima.

Čitavo poručivanje se može završiti online, odnosno – stavite proizvod u korpu, i potvrdite porudžbinu tako što ostavljate podatke za isporuku. Nakon toga, obavljate plaćanje putem e-bannkinga, ili u najbližoj banci ili pošti.

Pošto se uplata evidentira kod prodavca, obično se sutradan šalje brzom poštom na naznačenu adresu, ukoliko se artikal u tom momentu poručivanja nalazi na lageru. U ostalim slučajevima ćete sačekati oko tri radna dana.

Osveživači prostorija

Osveživači prostorija su posebno pogodni kada se u nekoj prostorji konzumiraju cigarete i  kada želimo da taj neprijatni miris eliminišemo. Osveživači će brzo uneti toliko željenu svežinu u prostoriju i svi će se osećati prijatnije.

Osveživač vazduha

Česta namena osveživača vazduha je u toaletima. Njihova uloga je da eliminišu neprijatne mirise ili da ih uspešno zamaskiraju, pa ih nećemo više ni registrovati, sve dok ne proluftiramo prostor i pustimo svež vazduh unutra.

Osveživač prostora na struju

Osvežavanje prostora bi se moglo drugačije nazvati aromatizacijom prostora. Ovi aparatići mogu da rade i na struju, tj. oni imaju električnu dopunu.

Osveživač za kupatilo

Osveživači su tako dizajnirani, da su posebno namenjeni za određene prostorije u vašem domu ili radnom okruženju. Oni mogu da obezbede difuzno kontinuirano ispuštanje mirisa koji su veoma pažljivo pomešani. Na taj način će prostor postati prijatno mirisan i svež.

Profesionalni osveživači prostorija

Da li ste znali da svaka prostorija u kojoj boravite može da postane deo prirode? Jednostavno je – kupite profesionalne osveživače. Moguće je izabrati unikatne mirisne note, opuštajuće arome, i na taj način ćete svoje radne prostore učiniti jedinstvenim.

Nikada ne zaboravite činjenicu da utisak koji ostavlja aromatizovan prostor ostaje trajno u našoj memoriji, kao i to da je čulo mirisa najizoštrenije čulo kod čoveka, koje neprestano funkcioniše, dakle svih dvadeset i četiri časa dnevno.

Osveživač prostora cena

Cene su različite i kreću se od 400 dinara za dopune, do 1000 dinara u proseku za automatik sprej.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, za sve tačne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane