Dodaj firmu

Plastične flaše i boce Motospeed

Motospeed d.o.o. je renomirana firma sa višegodisnjim iskustvom u distribuciji proizvoda plastične, stiroporske i aluminijumske ambalaže za pakovanje hrane
Pročitaj više

Ustanička 128b
Beograd

Plastične flaše i boce imaju zaista široku primenu. U toku devedesetih godina prošlog veka, većina proizvođača sokova je zamenila staklene flaše PET ambalažom. U daljem tekstu saznajte više o ovoj temi, i to informacije kao što su koje vrste plastičnih boca postoje, gde ih sve možete nabaviti i slično. Nastavite da nas čitate.

Plastične flaše

Dakle, skraćenica PET znači polietilen-tereftalat i to je jedna vrsta plastike koja se najviše upotrebljava. Kao što smo naveli, još pre tridesetak godina, velika većina vodećih svetskih brendova koji proizvode bezalkoholna osvežavajuća pića, zamenila je svoje staklene boce PET ambalažom.

Plastične boce

Danas su plastične boce u širokoj primeni i ne možemo da zamislimo svakodnevni život bez njih. Interesantno je da od devedesetih godina do danas, proizvodnja plastičnih boca i flaša, tj. PET ambalaže, u stalnom je porastu.

Plastične flaše za sokove

Svi sokovi koji postoje na tržištu se pakuju u pet ambalažu, i ako je zapremina pola litre ili više, onda se ne pakuje u konzervu, već u plastičnu flašu za sokove. Mali sokovi mogu biti upakovani u tetrapakove ili tetrabrikove, kao i limenke, ali ćemo koka kolu ili bilo koji drugi sok, svakako kupiti u plastičnoj flaši.

Pet flaše

Isto važi i za mineralne i gazirane vode, koje takođe imaju pet ambalažu. Ova ambalaža može da bude prozirna kao staklo, ali isto tao i da bude u raznim bojama.

Plastične boce sa pumpicom

Postoje i plastične boce sa pumpicom, i njih ste svakako koristili. Obično su pogodne za decu, pošto se tečnost dozirano ispija iz flaše. Pumpicu jednostavno zatvorite i čep vam nije potreban. Ovo je veoma praktičan način za zatvaranje plastičnih boca.

Plastične boce ambalaža

Za svaki sok, potrebna je plastična boca. Zbog toga na tržištu postoje firme čija je primarna delatnost proizvodnja i prodaja plastične ambalaže. Na zahtev kupca, dostavlja se šta sve postoji u asortimanu, ili se prave novi modeli boca, ako se na primer, lansira neki novi brend.

Plastične boce sa kapaljkom

Postoje i plastične boce koje imaju kapaljke. U tome i jeste prednost plastičnih boca i pet ambalaže generalno, što istu možemo da prilagodimo svojim potrebama, na razne načine. Da li ćete imati pumpicu na boci, ili kapaljku, zavisi od potreba vaših kupaca, kojima je usmerena roba koju nudite.

Prodaja plastičnih flaša i boca

Na ovoj stranici našeg portala možete da pronađete firme koje se bave prodajom plastičnih flaša i boca. Da biste saznali cenu, najbolje je da okrenete broj telefona ili da upit za ponudu dostavite elektronskim putem, dakle, email porukom. Uskoro će vam stići odgovor, bitno je samo da navedete šta vam je tačno potrebno, kolike zapremine treba da bude plastična flaša ili boca, kakvog izgleda, da li treba da ima pumpicu, kapaljku i slično, te koja količina boca vam je potrebna... Ukoliko želite neki novi dizajn boce, trebalo bi isto tako da se javite radi svih dogovora oko tog posla.

*Za sve precizne i dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici našeg portala na kojoj čitate ovaj tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane