Dodaj firmu

Legacy Hazit kraljevska masaža

Legacy Hazit tradicionalno znanje spojeno sa individualnim pristupom uvek daje izvanredne rezultate. Naši tim specijalizovan posebno za terapeutske masaže, ali i druge vrste tretmana, uspešno pronalazi rešenje za svakoga ko nam se obrati za pomoć i što je još važnije smanjuje proces oporavka na minimum.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 146/1
Novi Beograd, Beograd

Mačkice kod Tačkice kraljevska masaža

Profesionalne masaže u našem salonu. Pinda Swede masaža toplim jastučićima, kraljevska masaža i još mnogo toga na Vračaru.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 57
Vračar, Beograd

MĐ Massage

Sve vrste masaža u udobnosti vašeg doma. Profesionalni fizioterapeut radi masaže na terenu, u vašem domu, na teritoriji celog Beograda.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Blue lagoon salon za masažu

Blue lagoon salon za masažu, nalazi se u Zemunu. Posebno izdvaja masažu toplom čokoladom, ali i relax, teraputsku, parcijalnu masažu.
Pročitaj više

Novogradska 52
Zemun, Beograd

Corpore Sano centar za masažu

Corpore Sano centar za masažu nalazi se na Paliluli. Najefikasnije masaže kao što su relax masaža, kraljevska masaža, terapeutska, sportska i mnogo drugih.
Pročitaj više

Dalamtinska 70b
Palilula, Beograd

Masaža - Spa & Beauty Eden

Salon za masaže, negu i lepotu Eden ima čitav tim visokobučenih teraputa koji će Vam pružiti istinsko zadovoljstvo i preko potrebno isceljenje na mnogo načina.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 23
Stari grad, Beograd

Centar za masaže Relax club

Relax Club predstavlja tim profesionalnih terapeuta okupljenih sa ciljem da Vam omoguće da poboljšate svoje zdravlje i postignete preko potreban mir.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Novi Beograd, Beograd

Salon lepote JOY

Hair studio JOY je ekskluzivni salon za negu tela na Vračaru. Svojim klijentima nudimo usluge opuštajućih masaža - anti stres, terapeutske, relax, sportske, mio-terapije i refleksologije, kao i usluge depilacije.
Pročitaj više

Beogradska 51
Vračar, Beograd

Oaza Oriental Studio

Nudimo Vam paletu masaža kojima možete da oblikujete svoju figuru, opustite telo i um, da imate bolju pokretljivost. U ponudi imamo i masaže za relaksaciju, uklanjanje napetosti, ali i da se osećate i izgledate bolje, da spavate bolje
Pročitaj više

Brane Crnčevića 13, (bivša Ohridska)
Vračar, Beograd

Beauty centar Lotus Massage

Dosegnite savršen spa momenat uz širok spektar masaža i tretmana koji Vas očekuju u opuštajućem ambijentu centra Lotus Massage. Kako bi Vaše uživanje bilo potpuno, u radu se koriste vrhunska ulja za masažu, kao i potpuno prirodna organska ulja koja sami pravimo
Pročitaj više

Zmaj Jovina 4
Stari grad, Beograd

Body Relax Spa Centar za profesionalnu masažu

Nagradite sebe opuštajućom masažom ili tretmanom lica u prijatnom ambijentu Body Relax Spa Centra za profesionalnu masažu. Tim terapeuta sa bogatim iskustvom i veliki izbor raznovrsnih masaža, uz opuštajuću muziku i mirisna ulja, garantuju uslugu na najvišem nivou.
Pročitaj više

Maršala Birjuzova 9/1
Stari grad, Beograd

Ako hoćete najbolje – onda vam je potrebna kraljevska masaža! Mnogi zadovoljni klijenti će vam reći da od toga ne postoji ništa bolje. Zbog čega je to tako, saznajte u nastavku našeg teksta, ali i druge korisne infomracije, kao što su cene i slično.

Kakva je to kraljevska masaža?

Ako vas je početak našeg teksta dovoljno zainteresovao, sada svakako želite da znate šta ovu masažu razlikuje, tj. čini boljom u odnosu na ostale vrste masiranja tela?

To bi značilo da dva terapeuta, dva iskusna, obučena masera rade zajedno, i pri tome se sinhronizuju, tako da je vaš osećaj stvarno vrhunski!

Zahvaljujući svemu tome, dobijate odjednom dupli tretman, što sve pomaže da se duplo opustite, relaksirate i u potpunosti oslobodite stresa.

Prednosti kraljevske masaže u odnosu na standardne masaže

Prednosti su očigledne – umesto dve, masiraju vas četiri ruke, tako da doživljavate neverovatno iskustvo oslobađanja od tenzije, dobijate osećanje duboke relaksacije, i vraća se vaša mentalna i spiritualna snaga.

Ako nikada niste probali, onda pokušajte da zamislite četiri ruke na sebi, kako intenzivno rade svoj posao, a sve u cilju da se vi osećate fantastično. Pri svemu tome, sasvim ćete se odvojiti od ovog vremena i prostora, tj. izgubićete privremeno osećaj za realnost, jer će vam biti toliko lepo i prijatno.

Kraljevska masaža – iskustva

Dakle, šta se sve to dešava u našem telu tokom kraljevske masaže? Prvo i osnovno, ona dozvoljava našoj krvi da prostruji kroz organizam, dok se telo ispunjava energetskim nabojem. Masaža može da bude koncetrisana na ona područja na telu koja zahtevaju više pažnje, dakle, to nije standardna rutina koja je ista za sve klijente.

Terapeuti slušaju klijenta, jer to i jeste samo vaša seansa. Drugi naziv za ovu masažu je masaža u četiri ruke, i interesantno je da se biraju terapeuti koji su sličnog senzibiliteta. Njihovi pokreti su skladni i sinhronizovani, i kombinuju različite masažne tehnike. Kreme za masažu se pažljivo biraju, tako da sve to zajedno blagotvorno deluje na smanjenje napetosti i opuštanje mišića.

Drugim rečima, kraljevska masaža je veoma kreativna i koristi se dobro uigrana koreografija, i terapeuti osluškuju reakcije vašeg tela, vibracije, prepoznaju energetske blokade, i utiču na balansirano opuštanje desne i leve strane tela.

Iako sasvim sinhronizovani, i prateći, terapeuti uvek dopuštaju da jedan od njih bude vodeći, odnosno da ima glavnu ulogu u primeni pokreta. Efekat bi na kraju mogao da se uporedi da ste odjednom doživeli dve masaže, a poenta je u tome da kada dva terapeuta spuste ruke na vaše telo, i um će reagovati na drugi način.

Klijent u početku ima potrebu da prati pokrete oba terapeuta, i to iz razloga da bi se zadržao logičan sled pokreta koji diktira um, ali se od ovoga brzo odustaje, i od želje da se kontroliše situacija. Ovo se posmatra kao najznačajniji psihološki momenat u kraljevskoj masaži. 

Kraljevska masaža – cene:

U proseku, cena kraljevske masaže je oko 4000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane