Kontakt podaci za vašu firmu

Salon za masazu Your Majesty & Day Spa

  • 5
  • %
5.0 | 7 ocena
Salon za masažu Your Majesty & Day Spa pruža Vam mogućnost da uživate u jedinstvenim, luksuznim tretmanima koji će doprineti kompletnom opuštanju Vašeg organizma. U našoj ponudi nalaze različiti vidovi masaža koje izvode profesionalni mase...
Pročitaj više
Izvorska 66
Beograd

Masaža Beauty of quince

  • 1
0.0 | 0 ocena
Oslobodite se stresa, bola i napetosti u mišićima, uz lekoviti dodir masaže Beauty of Quince. U prijatnom ambijentu našeg salona dostupne su različite vrste masaže koje se prilagođene potrebama klijenta: relax, sportska, masaža vulkanskim ...
Pročitaj više
Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4
Beograd

Beauty centar Lotus Massage

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Dosegnite savršen spa momenat uz širok spektar masaža i tretmana koji Vas očekuju u opuštajućem ambijentu centra Lotus Massage. Kako bi Vaše uživanje bilo potpuno, u radu se koriste vrhunska ulja za masažu, kao i potpuno prirodna organska ...
Pročitaj više
Zmaj Jovina 4
Beograd

Oaza Oriental Studio

  • 1
0.0 | 0 ocena
Nudimo Vam paletu masaža kojima možete da oblikujete svoju figuru, opustite telo i um, da imate bolju pokretljivost. U ponudi imamo i masaže za relaksaciju, uklanjanje napetosti, ali i da se osećate i izgledate bolje, da spavate bolje...
Pročitaj više
Brane Crnčevića 13, (bivša Ohridska)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Centar za masaže Relax club

  • 1
0.0 | 0 ocena
Relax Club predstavlja tim profesionalnih terapeuta okupljenih sa ciljem da Vam omoguće da poboljšate svoje zdravlje i postignete preko potreban mir....
Pročitaj više
Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Beograd

Studio Trifoni Masaža

  • 1
  • %
5.0 | 3 ocena
Osetite samo ono najbolje što masaža može da pruži u prijatnom ambijentu Studija TRIFONI na Voždovcu. Sa željom da klijentima omogućimo potpunu relaksaciju organizma, naši profesionalni i stručni maseri kombinuju više masažnih tehnika....
Pročitaj više
Vojvode Stepe 195, ( sprat 2, stan 2 )
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Zoran Milic
Ukoliko planirate da uradite Thai masazu, onda biste svakako trebali da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem. Svakako da su sve ovo egziticne masaze u koje mozete da imate puno poverenje da ce da vam pomognu.
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda je to u svakom slucaju thai masaza.
Lea Stankovic
Po mnogo cemu je ovo i vise nego dobra masaza kako god da okrenete.
Todor Markovic
Ukoliko po meni nesto valja u celoj prici, onda je to thai masaza koja u svakom slucaju nije ni malo jeftina kako god da okrenete.
Simona Vucinic
Ova masaza je nesto po meni sto je zaisat i vise nego odlicnog kvaliteta. Sve drugo je mnogo losijeg resenje.
Janko Zivanovic
Ova masaza je u svakom slucaju nesto sto treba i mora da ima sovju posebnu cenu. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, kako god da okrenete, ovo nije bas masaza koja je namenjena svakome. Ipak je treba izdrzati.
Petar Jankovic
Licno mislim da je sto se tice thai masaze, tu veoma bitno da se odlucite za kvalitet ali i da svoju fizicku potrebu prilagodite upravo ovoj masazi.
Ljubinka Sreckovic
Ovde je samo veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Ivan Stojanovic
Po pitanju ove masaze, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ukoliko to budete uradili sigurno se necete pokajati. Nije tu samo poenta u kvalitetu nego i u pristupacnoj ceni.
Nikolina Pantelic
Ako mene pitate, po pitanju thai masaze, samo treba da se odlucite za kvalitet i ukoliko to budete uradili sigurno se onda po tom pitanju necete pokajati.
Jana Stankovic
Thai masaza je zaista jedna posebna vrsta masaze. Zato je po tom pitanju najbolje da posetite salon za masazu Estetic Studio.
Marko Petrovic
Ovo su definitivno najpopularniji tipovi masaze kod nas. Mada, mozda i nisu toliko popularni koliko ljudi smatraju da im zaista pomazu. Iz tog razloga Thai masazu treba da uradite iskljucivo na nekom proverenom mestu.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da uradite Thai masazu, onda biste svakako trebali da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem. Svakako da su sve ovo egziticne masaze u koje mozete da imate puno poverenje da ce da vam pomognu.
Biljana Brankovic
Mislim da je ta cena od 7000 dinara poprilicno jaka cena za Thai masazu. Ukoliko se odlucite da posetite neki od centara koji se bavi pruzanjem usluge na polju Thai masaze, najbolje je da se u napred rasptate o svim troskovima.
Jovana Milinkovic
Ovo je veoma zahtevna masaza i zbog toga ne moze bas svako da je uradi. Ukoliko vec trazite kvalitet na ovom polju onda je svakao najbolje da posetite nekog profesionalca i da budete spremni da dobor platite. Cena je u proseku negde oko 7000 dinara.