Dodaj firmu

Thai masaza Your Majesty & Day Spa

Salon za masažu Your Majesty & Day Spa pruža Vam mogućnost da uživate u jedinstvenim, luksuznim tretmanima koji će doprineti kompletnom opuštanju Vašeg organizma. U našoj ponudi nalaze različiti vidovi masaža koje izvode profesionalni maser...
Pročitaj više

Paštrovićeva 61
Čukarica, Beograd

MĐ Massage

Sve vrste masaža u udobnosti vašeg doma. Profesionalni fizioterapeut radi masaže na terenu, u vašem domu, na teritoriji celog Beograda.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Profizikal ambulanta - masaže

U Profizikal ambulanti za rehabilitaciju na Novom Beogradu možete zakazati različite vrste masaža koje izvode viši strukovni fizioterapeuti.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 13
Novi Beograd, Beograd

Centar za masaže Relax club

Relax Club predstavlja tim profesionalnih terapeuta okupljenih sa ciljem da Vam omoguće da poboljšate svoje zdravlje i postignete preko potreban mir.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Novi Beograd, Beograd

Oaza Oriental Studio

Nudimo Vam paletu masaža kojima možete da oblikujete svoju figuru, opustite telo i um, da imate bolju pokretljivost. U ponudi imamo i masaže za relaksaciju, uklanjanje napetosti, ali i da se osećate i izgledate bolje, da spavate bolje
Pročitaj više

Brane Crnčevića 13, (bivša Ohridska)
Vračar, Beograd

Beauty centar Lotus Massage

Dosegnite savršen spa momenat uz širok spektar masaža i tretmana koji Vas očekuju u opuštajućem ambijentu centra Lotus Massage. Kako bi Vaše uživanje bilo potpuno, u radu se koriste vrhunska ulja za masažu, kao i potpuno prirodna organska ul...
Pročitaj više

Zmaj Jovina 4
Stari grad, Beograd

Masaža Beauty of quince

Oslobodite se stresa, bola i napetosti u mišićima, uz lekoviti dodir masaže Beauty of Quince. U prijatnom ambijentu našeg salona dostupne su različite vrste masaže koje se prilagođene potrebama klijenta: relax, sportska, masaža vulkanskim ka...
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4
Zvezdara, Beograd

Thai masaža predstavlja veom staru veštinu lečenja i preventive raznih bolesti. Ova masaža predstavlja jednu od kompleksnijih masaža jer je sama po sebi složena od više disciplina i delovanja na celokupan organizam. Masaža se sastoji od optimalnih pritisaka na akupresurne tačke i od laganih istezanja koje vodi terapeut.

Ova tako drevna tehnika opuštanja i lečenja pronalazi svoje mesto i u današnjem svetu. Svakodnevica našeg doba ume da bude veoma zamorna i opterećujuća, a vi se morate bezuslovno nositi sa svim izazovima postavljenim pred vašim nogama. 

Priuštite sebi oazu mira u svojevrsnom opuštajućem ambijentu uz prijatnu masažu i opuštajuću muziku.

Thai masaža iskustva

Thai masaža predstavlja deo holističke ideologije jer povezuje delovanje čovekove fizičke, mentalne i emotivne prirode. Ovo je ujedno i jedna od najstarijih terapija na svetu, koja se koncipira na temeljima metafizike.

Ova blagodet se najjednostavnije opisuje kao spoj Yoge i Ayurvede, a i obe su deo vedske tradicije, te deluju u sinergiji. Obzirom da se uz pomoć joge dosežu neki viši ciljevi samoostvarenja i fleksibilnosti usled ulaganja sopstvenih snaga i emocija, a da se uz pomoć ajurvede postiže zdravlje na svim nivoima, kao i njegovo održavanje – ovaj spoj predstavlja idealno rešenje za savremenog čoveka.

Tokom Thai masaže klijent i terapeut su obučeni u komotno i laganu odeću. U samom početku, osoba koja se masira razgovara sa terapeutom na temu svog zdravstvenog stanja. Nakon toga slede lagane pasivne vežbe iz joge pomoću kojih terapeut intuitivno prepoznaje sadržane stvari u klijentu. Terapeut se prilikom tretmana saživi sa klijentovim mogućnostima i obimom pokreta, te uz pomoć ovog istraživanja prilagođava svoje pokrete prema individui.

U toku tretmana različitim tehnikama pritiska i istezanja deluje se na energetske meridjane u telu, pomoću kojih se podstiče protok vitalne energije.

Postoje dve tehnike delovanja. Prva je sa naglaskom izvođenja pasivnih joga istezanja pomoću kojih se telo oslobađa tenzije, neelastičnosti, bola, ukočenosti i raznih drugih loših uticaja na celom energetskom nivou.

Druga  predstavlja  podsticanje određenih akupresurnih tačaka na telu kako bi se uskladio protok vitalne energije kroz kanale. Prilikom izvođenja ove terapije terapeut koristi celo telo ili pojedine delove kao dejstvo ili oslonac prilikom masaže.

Thai masaža se može raditi u četiri položaja: sedeći, ležeći na leđima, na stomaku ili na bokovima. Za svaku od ovih poza postoji veliki broj zahvata koji se primenjuju u toku tretmana, i klijenti načešće izmenjaju sve četiri pozicije.

Masaža se uvek radio d nožnih prstiju pa do glave, sa izuzetkom prilikom pozicije u kojoj klijent sedi. Tim putem se na najbolji način pravilno raspoređuje energija. Ovom terapijom se naročito dobro deluje na:

  • Porast vitalnosti
  • Poboljšanje cirkulacije
  • Poboljšava funkcije unutrašnjih organa i žlezda sa unutrašnjim lučenjem
  • Usklađuje metabolizam
  • Uravnotežuje nervno-mišićno-koštani sistem
  • Uklanja toksine iz organizma
  • Oslobađa stresa
  • Pruža balans i emotivni mir
  • Otklanjanje nesanice

Ova masaža najviše prija osobama koje dugo sede u neudobnom položaju, te pate od bolova u vratu i leđima. Osobama koje se bave plesom, borilačkm veštinama ili su jednostavno fizički aktivni pomaže u harmonizaciji zglobno-mišićnog sistema, što za posleicu ima povećanje gipkosti.

Tretman vrlo rado koriste osobe u trećem dobu, kao i osobe koje s u imale razne povrede. Trudnicama takođe odgovara ova masaža jer se jednim delom radi u bočnom položaju.  

Preporučuje se svima koji žele sebi da priušte ugodan osećaj pun zadovoljstva i opuštenosti.

Thai masaža cena

Tretman Thai masaže se u većini  SPA i kozmetičkih slona može naći po ceni od 1 200 dinara za 30 minuta masaže ili oko 2 000 dinara za 45 minuta masaže.  Za tretman u trajanju od 90 minuta potrebno je izdvojiti oko 5 000 dinara. Naravno, postoje i razne kompleksnije verzije Thai masaže te se za pojedinačan tretman cena krece i do 8 000 dinara.  

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za thai masažu predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane