Vasi terapeuti i maseri

 • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - VAŠI FIZIOTERAPEUTI I MASERI

VFM – Vaši fizioterapeuti i maseri će Vam pružiti potrebne trenutke relaksacije i otkanjanja bola uz stručne i profesionalne masaže. Nalazimo se na Crvenom krstu, u okviru Sportskog centra „Vračar“, u Sjeničkoj ulici broj 1.

Salon postoji već 25 godina i u njemu rade profesionalni maseri i fizioterapeuti sa velikim iskustvom.

Vaši fizioterapeuti i maseri pružaju sledeće vrste masaža:

 • - terapijska masaža kod svih vrsta tegoba koje su posledica savremenog načina života (sedeći poslovi,rad za računarom,nedovoljno kretanja,hroničan stres,umor...),
 • - relaksaciona masaža (preventiva),
 • - sportska masaža,
 • - anticelulit masaža,
 • - masaža trudnica,
 • - tajlandska masaža.

Današnji stil života nepovoljno utiče na organizam. Nedovoljno kretanja, dugo sedenje, hroničan stres sa kojim se sve više susrećemo, kao i umor dovode do toga da Vaše telo postane ukočeno, javljaju se bolovi u određenom delu tela i otežava se svakodnevno funkcionisanje. Upravo zato, potrebno je pomoći telu i pružiti mu odgovarajuću terapijsku masažu.

Pored terapijske masaže preporučujemo Vam i relax masažu kojom ćete uspostaviti ravnotežu u svom telu. Ona izuzetno povoljno utiče kod opuštanja tela i uma, kao i kod otklanjanja stresa.

Sportka masaža je namenjena sportistima. Efikasna je nakon sportskih povreda kao i kod spremanja sportista za intenzivnije treninge i pripreme za takmičenja.

San svih pripadnica ženskog pola je savršena, glatka koža, bez prisustva celulita. U našem salonu ćete dobiti profesionalnu anticelulit masažu. Anticelulit masažom se rešavate potkožnih masnih ćelija na kritičnim regijama, pri čemu dolazi i do pojačane cirkulacije i izbacivanja toksina iz organizma. Koža će postati zategnutija i elastičnija bez vidljivog celulita.

Trudnice se nikako ne smeju zaboraviti. Masaža u trudnoći je bezbedna, ukoliko je izvodi profesionalno obučen terapeut. Smanjen bol u leđima, otok nogu i bolji san su samo neki od blagodeti ove masaže. Izuzetno je dobra kod priprema mišića za porođaj, oslobađa od mentalnog i fizičkog umora.

Tajlandska masaža je energetska masaža kojom ćete postići harmoniju uma, tela i duha. Prijatno istezanje i opuštanje, pasivno disanje i pritiskanje određenih akupresurnih tačaka će pomoći Vašem telu. Ova vrsta masaže je idealna za detoksikaciju organizma, jača imuni sistem, stimuliše cirkulaciju i limfnu drenažu.

Za koju god uslugu da se odlučite, naši iskusni fizioterapeuti i maseri će Vam pružiti kompletnu profesionalnu uslugu.

Iako poslujemo već četvrt veka, veliki broj naših klijenata naš salon zovu „Masaža kod Duce“. Na

Facebooku nas možete naći pod nazivom Duca Masaza.

Posetite nas i pružite svom telu neophodne trenutke opuštanja.

Vaši fizioterapeuti i maseri
Sjenička 1, Sportski centra „Vračar“, Crveni krst, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vasi terapeuti i maseri
 • Vasi terapeuti i maseri,
 • Vasi terapeuti i maseri Vračar,
 • Vasi terapeuti i maseri Beograd,
 • Vasi terapeuti i maseri radno vreme