Dodaj firmu

MĐ Massage

Sve vrste masaža u udobnosti vašeg doma. Profesionalni fizioterapeut radi masaže na terenu, u vašem domu, na teritoriji celog Beograda.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Profizikal ambulanta - masaže

U Profizikal ambulanti za rehabilitaciju na Novom Beogradu možete zakazati različite vrste masaža koje izvode viši strukovni fizioterapeuti.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 13
Novi Beograd, Beograd

Vaši terapeuti i maseri

Vaši fizioterapeuti i maseri nude usluge profesionalne masaže tela. Poslujemo već četvrt veka i do sada smo stekli mnogo zadovoljnih klijenata. U ponudi našeg salona su terapeutska, relax, anticelulit, sportska, tajlandska i masaža trudnica...
Pročitaj više

Sjenička 1, SC Vračar
Vračar, Beograd

Centar za masaže Relax club

Relax Club predstavlja tim profesionalnih terapeuta okupljenih sa ciljem da Vam omoguće da poboljšate svoje zdravlje i postignete preko potreban mir.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Novi Beograd, Beograd

Oaza Oriental Studio

Nudimo Vam paletu masaža kojima možete da oblikujete svoju figuru, opustite telo i um, da imate bolju pokretljivost. U ponudi imamo i masaže za relaksaciju, uklanjanje napetosti, ali i da se osećate i izgledate bolje, da spavate bolje
Pročitaj više

Brane Crnčevića 13, (bivša Ohridska)
Vračar, Beograd

Beauty centar Lotus Massage

Dosegnite savršen spa momenat uz širok spektar masaža i tretmana koji Vas očekuju u opuštajućem ambijentu centra Lotus Massage. Kako bi Vaše uživanje bilo potpuno, u radu se koriste vrhunska ulja za masažu, kao i potpuno prirodna organska ul...
Pročitaj više

Zmaj Jovina 4
Stari grad, Beograd

Salon za dušu

Salon za dušu predstavlja mirno mesto na Voždovcu na kome možete da relaksirate Vaše telo, uz lekoviti dodir masaže. Pored manuelne masaže, nudimo Vam jedinstveno iskustvo masaže u slanoj sobi ili relaksaciju kompletnog organizma pomoću masa...
Pročitaj više

Strumička 66
Voždovac, Beograd

Tajlandska masaža predstavlja drevnu i staru terapeutsku veštinu, a svoje poreklo ima u jogi, budističkoj duhovnoj praksi i ajuverdskoj medicini.

U pitanju je stručna terapijia koja za svoj cilj ima da pokrene energetske tokove, odnosno, da uskladi vitalnu energiju organizma, tako da se na kraju telo čoveka, njegov um i duh dovode u stanje harmonije i ravnoteže.

Po čemu se tajlandska masaža razlikuje od tradicionalnih vrsta masaže?

Kao što vidimo, tajlandska masaža i nije masaža u klasičnom smislu te reči, već je to jedan stari sistem prirodnog lečenja ili samoizlečenja. Kada pogledamo tradicionalnu tajlandsku medicinu, uvidećemo da je ova vrsta masaže jedna od ključnih metoda, i kada je reč o lečenju  zdravstvenih tegoba, i kada se radi o njihovom preveniranju.

Efekti tajlandske masaže

Pre svega, tajlandska masaža stimuliše limfnu drenažu i cirkulaciju, jača unutrašnje organe i opušta mišiće; doprinosi održavanju vitalnosti čitavog organizma, povećava gipkost tela i podstiče detoksikaciju organizma.

Takođe, ona utiče na jačanje imunog sistema tela čoveka. Ako dugo vremena patite od bolne ukočenosti u leđima, ramenima i vratu, kao i ukoliko dugo sedite, onda tajlandska masaža može da bude od velike pomoći za vas.

Osim svega navedenog, efikasna je kod mnogih bolesti savremenog čoveka, kao što su stres, depresija, nervoza, nesanica, visok krvni pritisak i slično.

Tajlandska masaža – iskustva

Holistička terapija posmatra duhovnu, emotivnu i fizičku prirodu kao jedno, tako i tajlandska masaža se bazira na teoriji energetskih kanala koji prolaze duž celog tela. Ovi kanali povezuju sve organe i telesne sisteme. Kada su ovi kanali normalno prohodni, čovekove funkcije su normalne. Međutim, ako je protok energije blokiran iz nekog razloga, kod čoveka će doći do slabljenja telesnih funkcija, pa telo postaje veoma podložno za pojavu raznih bolesti.

Kada budete bili na terapiji tajlandskom masažom, osetićete da vam se telo i um maksimalno regenerišu i opuštaju, a iskustva ljudi ovu tehniku opisuju kao maksimalno energičnu i relaksirajuću i to u isto vreme.

Važno je da budete sasvim opušteni tokom seanse, i da svesno pratite sve senzacije koje će se događati u vašem telu. Ovo je terapija koja dubinski deluje na sve aspekte ljudskog bića. Kada je reč o jačini pritiska, ona se usklađuje u odnosu na konstituciju klijenta i na njegovu fizičku kondiciju.

Terapeut započinje tretman ritmičkim sistematskim pritiscima duž energetskih linija na telu, i pri tome koristi ruke, stopala, laktove, kolena, kao i težinu celog tela. Takođe, koriste se i razne tehnike istezanja, i telo klijenta se dovodi u više različitih položaja. Ti položaji su veoma slični jogi.

Tajlandska masaža – cena:

Po jednom tretmanu, cena je oko 10 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane