Masaža Marbomed

5.0 | 1 ocena
Ulica: Gračanička 9
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Masaža Marbomed
Mobilni: 062/
www.marbohair.rs

O nama

MASAŽA MARBOMED

Relaksirajte se uz lekoviti dodir masaže sa 100% prirodnim organskim uljima od pažljivo odabranih biljnih sastojaka, koja Vam je dostupna u ordinaciji Marbomed. Pored već standardnih tehnika masaže, samo kod nas možete uživati u tradicionalnoj srpskoj masaži sa prirodnim tinkturama.

Primena masaže kao načina lečenja i opuštanja organizma vezuje se za stare civilizacije koje su prve prepoznale potrebu za dodirivanjem bolnih delova tela. Pored toga što efikasno oslobađa bola, masaža pozitivno deluje na cirkulaciju, metabolizam i celokupnu muskulaturu tela, smanjuje spazam mišića i smiruje napetost nervnog sistema.

U prijatnom ambijentu ordinacije Marbomed možete uživati u sledećim vrstama masaža, uz upotrebu 100% prirodnih organskih ulja i tinktura:

Najbolji način da opustite Vaše mišiće nakon napornog fizičkog rada ili višečasovnog sedenja za računarom jeste relaks masaža koja Vam je dostupna u ordinaciji Marbomed. Upotrebom potpuno prirodnih ulja i tinktura mišići se oslobađaju napetosti i pritiska koji često dovode do uklještenja nerava što može biti jako bolno. Prirodna ulja ne samo da omogućavaju veću ugodnost prilikom masiranja, nego i neguju Vašu kožu čineći je baršunasto nežnom.

Parcijalna masaža je usmerena na rešavanje konkretnih problema i oslobađanje od napetosti na određenim delovima tela: glava, ramena, vrat, noge i sl. Za otklanjanje blokada u telu efikasno se primenjuje i terapeutska masaža koja je često obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost.

Jedna od najzastupljenijih tehnika masaže u ordinaciji Marbomed jeste anticelulit masaža koja predstavlja najefikasnije sredstvo u borbi protiv “pomorandžine kore”. U pitanju je nešto jača vrsta masaže kojom se razbijaju masne naslage, poboljšava cirkulacija, vraća se elastičnost i tonus tkiva. Za postizanje maksimalnih rezultata preporučuje se limfna drenaža koja se koristi za uspešno izbacivanje viška tečnosti iz organizma.

Osećajte se slobodno i relaksirano uz profesionalne masaže u našoj ordinaciji!

Masaža Marbomed, Gračanička 9, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Petrovic
  27.07.2018 12:01

  Masaza MARBOMED pruza vam relaksirajucu masazu uz 100% prirodnim organskim uljima od pazljivo odabranih biljnih sastojaka,koja vam je dostupna u ordinaciji MARBOMED.Pored vec standardnih tehnika masaze , samo kod njih mozete uzivati u tredicionalnoj srpskoj masazi sa prirodnim tinkturama.

  Firme u blizini

  Body Relax Spa Centar za profesionalnu masažu, Maršala Birjuzova 9/1, Stari grad, Beograd
  Studio za masažu EXCELLENCE MASSAGE BELGRADE, Svetogorska 27, Stari grad, Beograd
  Kozmetički salon A&A, Skender Begova 53a, Stari grad, Beograd
  Bali detox masaže, Skadarska 9, Stari grad, Beograd
  Beauty centar Lotus Massage, Zmaj Jovina 4, Stari grad, Beograd
  Centar za masažu Tiha Klub, Kapetan Mišina 5a, Stari grad, Beograd
  Masaža - Spa & Beauty Eden, Vlajkovićeva 23, Stari grad, Beograd
  VANA Salon za masažu, Doktora Dragoslava Popovića 16, Palilula, Beograd
  Šade salon lepote, Dragoslava Jovanovića 9, Stari grad, Beograd
  Fizio 6 - Salon za masažu, Vojvode Milenka 30-32, Savski venac, Beograd