O nama - MASAŽA MARBOMED


Relaksirajte se uz lekoviti dodir masaže sa 100% prirodnim organskim uljima od pažljivo odabranih biljnih sastojaka, koja Vam je dostupna u ordinaciji Marbomed. Pored već standardnih tehnika masaže, samo kod nas možete uživati u tradicionalnoj srpskoj masaži sa prirodnim tinkturama.

Primena masaže kao načina lečenja i opuštanja organizma vezuje se za stare civilizacije koje su prve prepoznale potrebu za dodirivanjem bolnih delova tela. Pored toga što efikasno oslobađa bola, masaža pozitivno deluje na cirkulaciju, metabolizam i celokupnu muskulaturu tela, smanjuje spazam mišića i smiruje napetost nervnog sistema.

U prijatnom ambijentu ordinacije Marbomed možete uživati u sledećim vrstama masaža, uz upotrebu 100% prirodnih organskih ulja i tinktura:

Najbolji način da opustite Vaše mišiće nakon napornog fizičkog rada ili višečasovnog sedenja za računarom jeste relaks masaža koja Vam je dostupna u ordinaciji Marbomed. Upotrebom potpuno prirodnih ulja i tinktura mišići se oslobađaju napetosti i pritiska koji često dovode do uklještenja nerava što može biti jako bolno. Prirodna ulja ne samo da omogućavaju veću ugodnost prilikom masiranja, nego i neguju Vašu kožu čineći je baršunasto nežnom.

Parcijalna masaža je usmerena na rešavanje konkretnih problema i oslobađanje od napetosti na određenim delovima tela: glava, ramena, vrat, noge i sl. Za otklanjanje blokada u telu efikasno se primenjuje i terapeutska masaža koja je često obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost.

Jedna od najzastupljenijih tehnika masaže u ordinaciji Marbomed jeste anticelulit masaža koja predstavlja najefikasnije sredstvo u borbi protiv “pomorandžine kore”. U pitanju je nešto jača vrsta masaže kojom se razbijaju masne naslage, poboljšava cirkulacija, vraća se elastičnost i tonus tkiva. Za postizanje maksimalnih rezultata preporučuje se limfna drenaža koja se koristi za uspešno izbacivanje viška tečnosti iz organizma.

Osećajte se slobodno i relaksirano uz profesionalne masaže u našoj ordinaciji!

Masaža Marbomed, Gračanička 9, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

27.07.2018 12:01
Milos Petrovic

Masaza MARBOMED pruza vam relaksirajucu masazu uz 100% prirodnim organskim uljima od pazljivo odabranih biljnih sastojaka,koja vam je dostupna u ordinaciji MARBOMED.Pored vec standardnih tehnika masaze , samo kod njih mozete uzivati u tredicionalnoj srpskoj masazi sa prirodnim tinkturama.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Masaza Marbomed
  • Masaža Marbomed,
  • Marbomed Masaža,
  • Marbomed Masaža Stari grad,
  • Marbomed Beograd,
  • Marbomed,
  • ordinacija Marbomed,
  • Masaža Marbomed radno vreme,
  • masaža prirodnim preparatima,
  • masaža organskim uljima,
  • Masaža Stari grad