LIDERNA CENTAR – TERAPIJSKA MASAŽA

5.0 | 7 ocena
Ulica: Dragana Rakića 42
Grad: Beograd
Opština: Zemun
LIDERNA CENTAR – TERAPIJSKA MASAŽA
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.lidernacentar.com

O nama

LIDERNA CENTAR – TERAPIJSKA MASAŽA

Liderna Centar nalazi se u Zemunu i pruža idealne uslove za opuštanje nakon napornog radnog dana, kao i jačanje Vašeg duha i tela. U prijatnom ambijentu našeg centra sprovodimo različite tehnike manuelne i aparaturne masaže, limfne drenaže i fizikalne terapije koje pomažu u smanjenju napetosti mišića, smanjenju otoka, prevenciji bola u leđima i zglobovima.

Osnivač Liderna Centra je Suzana Miletić – viši fizioterapeut i sertifikovani limfoterapeut, koja radi i kao nastavnik praktične nastave u Farmaceutsko-fizioterapeutskoj školi i u jednoj privatnoj medicinskoj školi. Takođe, gospođa Suzana je obučena za tretmane LIMFEDEMA po konceptu manuelne limfne dekongestivne terapije, a Liderna Centar je prvi privatni centar koji se bavi ovom vrstom terapije.

Cilj masaže je da se prvenstveno poboljša tonus krvnih sudova i otvore novi kapilari, kao i da se poveća propustljivost postojećih. Usled mišićne napetosti dolazi do stezanja kako velikih, tako i malih mišića koji okružuju krvne sudove. U toku masaže cirkulacija krvi se ubrzava do 7-8 puta, bez remećenja rada srca i njegovog naprezanja. Upravo iz tog razloga masaža služi kao sredstvo za poboljšanje cirkulacije. Takođe, masaža pozitivno deluje i na uvećanje broja krvnih elemenata: eritrocita, leukocita i procenat hemoglobina.

Liderna Centar nudi Vam sledeće vrste masaža:

 • terapijska
 • anticelulit
 • yumeiho
 • refleksoterapija stopala
 • sportska masaža

Ukoliko Vas muče bolovi u vratu i leđima, loša cirkulacija, osećaj teških nogu, oticanje zglobova, problemi sa disanjem, probavne smetnje, kao i reumatske tegobe, naše visoko stručno osoblje preporučuje terapijsku masažu koja uspešno rešava ove probleme. Pored terapijske masaže, Liderna Centar nudi i druge metode efikasnog opuštanja, kao što su: relaks, parcijalna i sportska masaža.

Za sve dame koje imaju problem sa celulitom, tu je naš posebno osmišljen anticelulit program. U zavisnosti od tipa celulita sprovode se različite tehnike masaža: anticelulit masaža, limfna drenaža (presoterapija), uz-masaža, body wrapping.

Refleksoterapija stopala je metoda koja se bazira na činjenici da su svi organi u telu povezani sa određenom zonom ili tačkom na stopalu. Stopalo predstavlja mapu kompletnog ljudskog tela, a tehnika refleksoterapije podrazumeva blagu i prijatnu masažu refleksnih tačaka. Uz pomoć refleksoterapije stopala utiče se direktno na zdravlje i vitalnost ljudskog organizma.

Centar Liderna organizuje i OBUKU ZA ZANIMANJE MASER (relaks, terapijska i anticelulit masaža, refleksoterapija stopala). Obuka traje 2 meseca sa ukupnim fondom od 30 časova uz sertifikaciju (dobijanje diplome). Za više detalja posetite stranicu: http://www.lidernacentar.rs/edukacija/obuka-za-zanimanje-maser/

U našem centru za masažu Liderna izvode se takođe:

KOREKTIVNE VEŽBE ZA:

 • skoliozu
 • kifozu
 • korekciju ravnih stopala

GRUPNE VEŽBE:

 • pilates
 • yoga

KINEZIOTERAPIJA:

 • vežbe za cervikalni sindrom, lumbalni sindrom, relaksaciju, osteoporozu, traumatske povrede, sportske povrede, kao i vežbe zaštitnih položaja i pokreta

Najefikasnija anticelulit masaža Zemun.

Refleksoterapija stopala Zemun.

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 15-20h
Subota od 10-13h

Liderna Centar – masaže, Dragana Rakića 42, Zemun, Beograd.

Cenovnik

1. Elektroterapija (kokpletna terapija)
1.000 din
2. Elektroterapija (jedan aparat)
400 din
3. Grupne vežbe 20 časova
3.000 din
4. Grupne vežbe 10 časova
2.000 din
5. Individualne vežbe
400 din
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Slobodan Jovicic
  26.07.2018 03:02

  Odlicna Kinezi terapija koja vam pruza oporavak posle neke povrede ili dijagnoze koje imate. Dobar nacin da vam se produzi jedinstven osecaj punog pokreta bez bola. Sve pohvale i preporuke!

  Firme u blizini

  Iyashinote - salon za masažu, Bulevar Mihaila Pupina 10i, lokal VP64 -YUBC, Novi Beograd, Beograd
  Ceragem masaža termomasažni krevet V3, Ugrinovačka 223a, Zemun, Beograd
  Centar za masažu PRANAYAMA, Ugrinovački put 9b, (bivša Hemingvejeva), Zemun, Beograd
  Efharisto Salon za masažu, Bulevar Mihajla Pupina 143, blok 30, Novi Beograd, Beograd
  Masaže profesional, Gornjogradska 9, Zemun, Beograd
  Jeal salon masaže, Vere Dimitrijević 13, Zemun, Beograd
  Profizikal ambulanta - masaže, Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 13, Novi Beograd, Beograd
  Eurostyle masaža, Nikole Dobrovića 25/1, Novi Beograd, Beograd
  Magic Relax studio za masažu, Klare Cetkin 9, Novi Beograd, Beograd
  Bojana studio za maderoterapiju, Karađorđeva 17, Zemun, Beograd