Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis sudo mašina
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis sudo mašina

Pre desetak ili više godina, one domaćice koje su želele mašinu za sudove u svojoj kuhinji, suprotni tabor bi nazvao „razmaženim“. Ipak, da li je to baš tako? Činjenica je da se pre deset ili dvadeset godina živelo daleko sporije nego sada. Savremena žena nije samo domaćica, supruga i majka, već je i zaposlena osoba koja gradi karijeru, pri tome uspevajući da proprati sve vannastavne aktivnosti svoje dece, kao što su sport, časovi klavira, engleski jezik...

 

 

Moderan život je veoma brzog tempa, pa za neke aktivnosti, koje se moraju obavljati svakodnevno, jednostavno ne preostaje vreme. Iz svih tih razloga, sudo mašina je vaša verna saveznica u kuhinji, koja će vam uštedeti par sati dnevno, a ujedno i očuvati nežnu kožu vaših ruku i lepotu izmanikiranih noktiju.

Popravka sudo mašina

Ma koliko da nam je koristan i neophodan ovaj uređaj, i on se može pokvariti i ostaviti nas u „nebranom grožđu“. Recimo, prvo što može da se dogodi jeste da se na pojedinim delovima sudo mašine natalože naslage kamenca. 

To se dešava iz razloga što je voda koju koristimo „tvrda“, pa je vremenom kamenac jako teško očistiti, što prouzrokuje nedostatke u radu mašine za sudove. Možda mislite da pokušate same da preventivno sprečite ovaj problem, ali je zaista bolja ideja da, s vremena na vreme, pozovete servis da vašu sudo mašinu detaljno pregleda i na stručan način odstrani kamenac.

Pomislite li da ste na taj način uštedele? Sprečile ste neki veći kvar, koji bi iziskivao više novca za popravku, i ni u jednom trenutku se neće dogoditi da vas verna saveznica u kuhinji izda, pa da morate da sudove perete na ruke. 

 

 

Drugi problem koji se javlja u korišćenju sudo mašine je širenje neprijatnih mirisa. Možda biste sami privremeno rešili ovaj problem, koristeći sirće, limunov sok i slično, ali verovatno bi se neugodni mirisi opet pojavili i tako sve u krug. 

Da koristite jake hemikalije prilikom čišćenja, svakako nije preporučljivo, pa je najbolje obratiti se stručnim licima koji će ustanoviti gde je greška u radu mašine za sudove.

Servis sudo mašina – iskustva

Profesionalni servisi koji se bave popravkom mašina za sudove uspešno otklanjaju kvarove na gotovo svim poznatim markama, kao što su Indesit, LG, Samsung, Candy, Ariston, Electrolux, Zanussi, Whirlpool i druge. 

Najbolja preporuka za ovlašćene servisere jeste njihovo dugogodišnje iskustvo i mnogo zadovoljnih domaćica, a druga prednost je korišćenje originalnih rezervnih delova. Svakako ne želite da vam neki nestručan majstor ugradi deo sumnjivog porekla i kvaliteta, koji može uzrokovati vremenom, još veću štetu na vašoj sudo mašini. Kada vam originalni deo ugradi profesionalni serviser, vi ćete dobiti garanciju i na izvršenu uslugu kao i na deo, i to u trajanju od 12 meseci.

U bilo kom trenutku, kada primetite da vaša saveznica u kuhinji posustaje, i ne radi kako treba, možete okrenuti brojeve telefona ovlašćenih servisa, koji će vrlo brzo biti na vašoj adresi, uspešno sanirati kvar, pa će sudo mašina nastaviti da obavlja svoju dužnost već posle večere, kada je očekuje brdo sudova.

Servis sudo mašina – cena:

Za svaki problem koji imate sa vašom sudo mašinom, najbolje je da pozovete majstore servisa da na licu mesta pogledaju o čemu se radi.

Da biste imali orijentaciju, navešćemo jedan primer: za novi digitalni program trebalo bi izdvojiti oko 5000 din. u proseku, dok za njegovu popraku treba platiti u proseku 2000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise bele tehnike koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Miodrag Kostic
Osnovni problem sa ovim masinama je u tome da se veoma lako stvar kamenac. Ukoliko odlucite da posetite neki od servisa za sudo masine, najbolje je da se unapred raspitate o iskustvu tih majstora.
Marina Zivkovic
U Beogradu da bi vam neko zaista popravio sudo masinu, potrebno je da mu platite debelu dnevnicu da bi se u opste i pojavio na licu mesta. Jednostavno, u danasnje vreme su svi dobri majstori i vise nego zauzeti.
Petar Jankulovski
Ove su masine po mnogo cemu i vise nego idealna star kako pre tako i kasnije.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju je ovo i vise nego zahtevan servis.
Stojance Ristovski
U svakom slucaju je veoma bitno samo da na vreme intervenisete.
Lea Stankovic
Po meni su sudo masine cisto jedno bacanje para i nista vise od toga.
Filip Milutinovic
Moje je licno misljenje da u svakom slucaju, ovo treba da bude servis koji ce dosta da se plati.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, nije ovo ipak servis za svakoga. Samo vam je u tom pogledu potreban kvalitet.
Mihajlo Nastasovic
Sto se mene licno tice, svaki servis sudo masina mora dobro da se plati. Na kraju je to jedino sto se racuna.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, sto se ovog servisa tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, nikada je ovo veoma zahtevan servis. Jedini je problem u tome sto koliko mi se samo cini ovaj servis mora puno da kosta.
Ljubinka Sreckovic
Ne znam samo koliko puta do sada smo popravljali nasu sudo masinu ali ona i dalje poskakuje.
Janko Zivanovic
Ako mene licno pitate, po pitanju servisa sudo masina je veoma vazno da se po tom pitanju opredelite za kvalitet u koji zaista mozete da imate puno poverenje.
Nikolina Pantelic
Znam jedan veoma kvalitetan servis sudo masina. U pitanju je Top Motor.
Biljana Brankovic
Jako je tesko ipak pronaci u danasnje vreme neku kvalitetnu sudo masinu. Zbog toga treba po tom pitnu da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Petar Jankovic
Nije toliko veliki problem vise oko sudo masina. Postoje mesta na kojima moze da se uradi adekvatan servis u sta se najbolje mozete uveriti ukoliko neko od ovih mesta posetite tokom radnog vremena.
Ivan Stojanovic
Kvalitetan servis sudo masina nije ni malo jeftina stvar. Sudo masine su one masine u koje je potrebno poprilicno uloziti kako bi sve bilo kako je propisano i potrebno.
Marko Petrovic
Osnovni problem sa ovim masinama je u tome da se veoma lako stvar kamenac. Ukoliko odlucite da posetite neki od servisa za sudo masine, najbolje je da se unapred raspitate o iskustvu tih majstora.
Dusan Markovic
Posto su se sudo masine relativno skoro pojavile kod nas (pre nekih 7-8 godina), ono sto me posebno raduje je cinjenica da se uglavnom garancije na njih daju na dug vremenski period.