Kontakt podaci za vašu firmu

ElektroWelt Servis - servis bele tehnike

  • 3
5.0 | 3 ocena
Prepustite brigu o Vašim malim kućnim aparatima liderima u svom poslu, izaberite ElektroWelt Servis iz Beograda. Pored servisiranja malih i kućnih aparata vodećih svetskih brendova, bavimo se prodajom polovne bele tehnike, kao i originalni...
Pročitaj više
Bulevar Oslobodjenja 299
Beograd

DM klima prodaja, ugradnja i servis

  • 2
5.0 | 4 ocena
DM klima nudi kompletnu uslugu kada su u pitanju klima uređaji. Bilo da Vam je potrebna popravka, redovni servis, ugradnja ili kupovina novog klima uređaja, naš stručni tim sa preko 30 godina iskustva, stoji Vam na raspolaganju 24 časa dne...
Pročitaj više
Bulevar Oslobodjenja 49a
Beograd

Bim elektro servis bele tehnike

  • 6
5.0 | 7 ocena
Ovlašćeni servis bele tehnike „BIM ELEKTRO“ je Vaš servis od poverenja koji vrši profesionalno i efikasno popravku svih vrsta kućnih uređaja. Pronaći ćete nas u Paunovoj ulici broj 71, na Banjici....
Pročitaj više
Paunova 71
Beograd

Servis bele tehnike Tehno QM

  • 3
5.0 | 5 ocena
Obezbedite savršenu funkcionalnost bele tehnike u Vašem domaćinstvu ili ugostiteljskom objektu, izaberite servis Tehno QM. Neposredno po Vašem pozivu, naš tim servisera će izaći na teren, a sve radove obavljamo na licu mesta, brzo, lako i ...
Pročitaj više
Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b )
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Miodrag Kostic
Osnovni problem sa ovim masinama je u tome da se veoma lako stvar kamenac. Ukoliko odlucite da posetite neki od servisa za sudo masine, najbolje je da se unapred raspitate o iskustvu tih majstora.
Marina Zivkovic
U Beogradu da bi vam neko zaista popravio sudo masinu, potrebno je da mu platite debelu dnevnicu da bi se u opste i pojavio na licu mesta. Jednostavno, u danasnje vreme su svi dobri majstori i vise nego zauzeti.
Petar Jankulovski
Ove su masine po mnogo cemu i vise nego idealna star kako pre tako i kasnije.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju je ovo i vise nego zahtevan servis.
Stojance Ristovski
U svakom slucaju je veoma bitno samo da na vreme intervenisete.
Lea Stankovic
Po meni su sudo masine cisto jedno bacanje para i nista vise od toga.
Filip Milutinovic
Moje je licno misljenje da u svakom slucaju, ovo treba da bude servis koji ce dosta da se plati.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, nije ovo ipak servis za svakoga. Samo vam je u tom pogledu potreban kvalitet.
Mihajlo Nastasovic
Sto se mene licno tice, svaki servis sudo masina mora dobro da se plati. Na kraju je to jedino sto se racuna.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, sto se ovog servisa tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, nikada je ovo veoma zahtevan servis. Jedini je problem u tome sto koliko mi se samo cini ovaj servis mora puno da kosta.
Ljubinka Sreckovic
Ne znam samo koliko puta do sada smo popravljali nasu sudo masinu ali ona i dalje poskakuje.
Janko Zivanovic
Ako mene licno pitate, po pitanju servisa sudo masina je veoma vazno da se po tom pitanju opredelite za kvalitet u koji zaista mozete da imate puno poverenje.
Nikolina Pantelic
Znam jedan veoma kvalitetan servis sudo masina. U pitanju je Top Motor.
Biljana Brankovic
Jako je tesko ipak pronaci u danasnje vreme neku kvalitetnu sudo masinu. Zbog toga treba po tom pitnu da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Petar Jankovic
Nije toliko veliki problem vise oko sudo masina. Postoje mesta na kojima moze da se uradi adekvatan servis u sta se najbolje mozete uveriti ukoliko neko od ovih mesta posetite tokom radnog vremena.
Ivan Stojanovic
Kvalitetan servis sudo masina nije ni malo jeftina stvar. Sudo masine su one masine u koje je potrebno poprilicno uloziti kako bi sve bilo kako je propisano i potrebno.
Marko Petrovic
Osnovni problem sa ovim masinama je u tome da se veoma lako stvar kamenac. Ukoliko odlucite da posetite neki od servisa za sudo masine, najbolje je da se unapred raspitate o iskustvu tih majstora.
Dusan Markovic
Posto su se sudo masine relativno skoro pojavile kod nas (pre nekih 7-8 godina), ono sto me posebno raduje je cinjenica da se uglavnom garancije na njih daju na dug vremenski period.