Vratite se na mobilnu verziju sajta
Reiki masaza Reiki masaza - saznajte sve što vas zanima vezano za reiki masazu, kako izgleda tretman, kao i cene i akcije za reiki masazu www.navidiku.rs Reiki masazaREIKI MASAZA Beograd cena i iskustva REIKI MASAZA Šabac cena i iskustva REIKI MASAZA Novi Beograd cena i iskustva REIKI MASAZA Savski venac cena i iskustva REIKI MASAZA Stari grad cena i iskustva REIKI MASAZA Novi Sad cena i iskustva

Reiki masaza

Naziv reiki potiče iz japanskog jezika i označava univerzalnu životnu energiju koja teče oko nas i u nama. Reiki predstavlja sposobnost kanalisanja univerzalne životne energije, oslobađa stresa i povoljno utiče na psihičko i fizičko zdravlje. Ova metoda je priznata od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i radi se kao dopunska terapija u nekim domovima zdravlja.
Ova energetska metoda čiji su koreni u Japanu ima za cilj da pokrene energiju ljudskog organizma i tako podstakne na oporavak i samoizlečenje. Ova masaža je pouzdan lek protiv štetnih posledica koje umor i stres ostavljaju na organizam.

Reiki masaža iskustva

Reiki je ona životna energija koja nas održava vilatnim i stabilnim. Svaki sistem neprestano razmenjuje energiju sa svojom okolinom. Život i jeste neprestana razmena energije.
Reiki predstavlja sposobnost kanalisanja univerzalne životne energije, a reikijem se takođe naziva i oblik i metoda prenošenja i primene ove sposobnosti.
Reiki bud ii ojačava sve ono što već postoji u nama kao osnova. Proces se pokreće tako žto se polažu ruke uz uverenje da životna energija teče kroz ljude. Ukoiko osoba koja je na tretmanu ima nisku životnu energiju, odnosno ako je osoba podložna stresu i bolestima, reiki joj može pomoći da se to promeni. Ukoliko se radi o osobi koja poseduje visoku životnu energiju, osoba se oseća zdravije i srećnije.  
Viže energije automatski znači više zdravlja, više uspeha, više zadovoljstva,  više ljubavi i više sreće. Reiki daje energiju i leči telo, odnosno otklanja bol i smanjuje stres.
Reiki masaža ima veoma dobar uticaj na:
  • Lečenje rana
  • Snižavanje krvnog pritiska
  • Smanjuje stres
  • Otklanja bol
  • Anksioznost
  • Nesanicu
  • Umor
Tokom prenošenja energije, reiki primalac treba da mirno sedi ili leži i da bude iznutra otvoren za nova iskustva. Reiki masaža i nije masaža u klasičnom smislu reči. Tretman taje od oko 45 minuta do sat vremena. Broj tretmana se ponavlja u skladu sa time koliko je potrebno da se osoba koja dolazi na terapije oslobodi stresa i uspostavi energetsku ravnotežu u organizmu. 
Klijent leži, obučen, na stolu za masažu. Prvo na leđima, a zatim u drugom delu na stomaku. Terapeut postavlja ruke neposredno iznad energetskih tačaka na telu osobe koja je na tretmanu, ali ga ne dodiruje direktno.
Počinje se od glave, pa se ruke polako pomeraju iznad celog tela. Na svekoj energetskoj tački terapeut se zadržava po nekoliko miuta.
Tokom sesije klijent se oseća opušteno i obuzima ga osećaj uspavanosti,  a na mestima na telu iznad kojih se nalaze ruke terapeuta oseća se toplota. To dovodi do toga da se klijent maksimalno opusti id a se otkloni bol i stres.
Za optimalne rezultate potrebno je u proseku oko pet tretmana. U dogovoru sa terapeutom nakon prvog viđenja ustanovićete koji je to broj tretmana za vas.
Tretman se preporučuje apsolutno svima, osim osobama sa ugrađenim pejsmejkerom. Reiki povoljno utiče kako na odrasle, tako in a decu. Možete ga primenjivati in a kućnim ljubimcima.

Reiki masaža cena

Cene reiki tretmana se najčešće kreću između 2 000 i 3 500 dinara.
 
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za reiki masažu predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.
 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od kozmetickih salona gde mozete raditi usugu REIKI MASAZA

Reiki masaza :

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu REIKI MASAZA

Soul Touch (hawaiian + foot + reiki + chakra balancing) 70 minuta

popust 42%

Soul Touch (hawaiian + foot + reiki + chakra balancing) 70 minuta

Soul Touch (hawaiian + foot + reiki + chakra balancing) 70 minuta po ceni od 1.6...Pročitajte više

Cena kupona: 2.900din./1.690din.

Firma: Centar za masaže Relax club
Bulevar Zorana Đinđića 73/6, Vlajkovićeva 23,

89d:04h:37m

Reiki tretman 60 minuta

popust 20%

Reiki tretman 60 minuta

Reiki tretman 60 minuta po ceni od 1.990 din samo u Holističkom salonu Detelina!...Pročitajte više

Cena kupona: 2.500din./1.990din.

Firma: Holistički salon Detelina
Gračanička 9,

79d:04h:37m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Reiki masaza
Napišite komentar:
Uros Filipovic

Subota, 29.09.2018. 01:17

Reiki masaža i nije masaža u klasičnom smislu reči. Tretman taje od oko 45 minuta do sat vremena. Broj tretmana se ponavlja u skladu sa time koliko je potrebno da se osoba koja dolazi na terapije oslobodi stresa i uspostavi energetsku ravnotežu u organizmu.

Filip Milutinovic

Ponedeljak, 15.05.2017. 02:00

Ukoliko pricamo realno, mora ona posebno da se plati, samo je to po meni ono sto je bitno.

Lea Stankovic

Sreda, 26.04.2017. 08:14

Po meni ona bi trebalo da moze da se dosta plati kako god da okrenete. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.

Mihajlo Nastasovic

Utorak, 18.04.2017. 10:00

Kako god da okrenete, reiki masaza je nesot sot mora debelo da kosta. Drugicije to ipak ne moze da funkcionise.

Simona Vucinic

Četvrtak, 30.03.2017. 12:13

Ona je u svakom slucaju masaza koja vam moze pomoci prilikom nekih svakodnevnih problema.

Todor Markovic

Četvrtak, 16.03.2017. 07:20

Nije bas ova masaza toliko skupa kao sto mozda na prvi pogled izgleda.

Marta Dencevic

Petak, 24.02.2017. 09:38

U svakom slucaju ovo je i vise nego posebna masaza. Ukoliko se za nju odlucite, pre ili kasnije cete se uveriti u kvalitet.

Janko Zivanovic

Sreda, 08.02.2017. 08:29

reiki masaza je zaista jedan i vise nego posebna masaza. Ukoliko se bas za nju odlucite sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 27.01.2017. 09:24

Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta masaze. Ukoliko se za jnu odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

Petar Jankovic

Sreda, 11.01.2017. 09:30

Ovo je generalno masaza koja veoma puno kosta. Ako se bas za nju odlucite sigurno se necete pokajati.

Nikolina Pantelic

Sreda, 21.12.2016. 09:20

Ipak je reiki masaza nesto sto do sada nisam probala a mogu vam reci da imam bas veliku zelju.

Ivan Stojanovic

Ponedeljak, 05.12.2016. 10:32

Po pitanju reiki masaze, samo po tom pitanju treba da se opredelite za kvlaitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.

Jana Stankovic

Četvrtak, 17.11.2016. 12:42

reiki masaza je zapravo jedna veoma kvalitetna masaza. Zato je najbolje da je kvalitetno uradite u salonu za masazu Zhao Jude.

Marko Petrovic

Petak, 28.10.2016. 12:13

Reiki masaza je jednostavno tip masaze koju ne moze svako da uradi. Zato je reiki masaza nesto u sta mozete da imate puno poverenje da ce vam pomoci u olaksavanju odredjenih problema.

Dusan Markovic

Utorak, 06.09.2016. 08:48

Koliko je meni poznato u danasnje vreme sve vise razlicitit tipova masaza postoji i sve veci broj njih dolazi na nase trziste. Reiki masaza je samo jedan od primera kvalitetne masaze na ovom polju.

Biljana Brankovic

Petak, 29.07.2016. 09:01

MOja prijateljica na reiki masazu redovno ide u centar za masazu La Prima. Kaze da joj ovaj tip masaze popirlicno pomaze. Ukoliko te zanima nesto vise informacija, to je centar koji se nalazi na Vracaru (u neposrednoj blizini centra grada). Potrebno je unapred da se zakaze.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 30.06.2016. 10:53

Nikada nisam cula za ovaj tip masaze. Da li bi neko mogao tacno da mi objasni koja je njena svhra, cena i koje je kvalitetno mesto na kojem bi ona mogla da se uradi? Hvala Jovana