Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Reiki masaza
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Reiki masaza

Naziv reiki potiče iz japanskog jezika i označava univerzalnu životnu energiju koja teče oko nas i u nama. Reiki predstavlja sposobnost kanalisanja univerzalne životne energije, oslobađa stresa i povoljno utiče na psihičko i fizičko zdravlje. Ova metoda je priznata od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i radi se kao dopunska terapija u nekim domovima zdravlja.

Ova energetska metoda čiji su koreni u Japanu ima za cilj da pokrene energiju ljudskog organizma i tako podstakne na oporavak i samoizlečenje. Ova masaža je pouzdan lek protiv štetnih posledica koje umor i stres ostavljaju na organizam.

Reiki masaža iskustva

Reiki je ona životna energija koja nas održava vilatnim i stabilnim. Svaki sistem neprestano razmenjuje energiju sa svojom okolinom. Život i jeste neprestana razmena energije.

Reiki predstavlja sposobnost kanalisanja univerzalne životne energije, a reikijem se takođe naziva i oblik i metoda prenošenja i primene ove sposobnosti.

Reiki bud ii ojačava sve ono što već postoji u nama kao osnova. Proces se pokreće tako žto se polažu ruke uz uverenje da životna energija teče kroz ljude. Ukoiko osoba koja je na tretmanu ima nisku životnu energiju, odnosno ako je osoba podložna stresu i bolestima, reiki joj može pomoći da se to promeni. Ukoliko se radi o osobi koja poseduje visoku životnu energiju, osoba se oseća zdravije i srećnije.  

Viže energije automatski znači više zdravlja, više uspeha, više zadovoljstva,  više ljubavi i više sreće. Reiki daje energiju i leči telo, odnosno otklanja bol i smanjuje stres.

Reiki masaža ima veoma dobar uticaj na:

  • Lečenje rana
  • Snižavanje krvnog pritiska
  • Smanjuje stres
  • Otklanja bol
  • Anksioznost
  • Nesanicu
  • Umor

Tokom prenošenja energije, reiki primalac treba da mirno sedi ili leži i da bude iznutra otvoren za nova iskustva. Reiki masaža i nije masaža u klasičnom smislu reči. Tretman taje od oko 45 minuta do sat vremena. Broj tretmana se ponavlja u skladu sa time koliko je potrebno da se osoba koja dolazi na terapije oslobodi stresa i uspostavi energetsku ravnotežu u organizmu. 

Klijent leži, obučen, na stolu za masažu. Prvo na leđima, a zatim u drugom delu na stomaku. Terapeut postavlja ruke neposredno iznad energetskih tačaka na telu osobe koja je na tretmanu, ali ga ne dodiruje direktno.

Počinje se od glave, pa se ruke polako pomeraju iznad celog tela. Na svekoj energetskoj tački terapeut se zadržava po nekoliko miuta.

Tokom sesije klijent se oseća opušteno i obuzima ga osećaj uspavanosti,  a na mestima na telu iznad kojih se nalaze ruke terapeuta oseća se toplota. To dovodi do toga da se klijent maksimalno opusti id a se otkloni bol i stres.

Za optimalne rezultate potrebno je u proseku oko pet tretmana. U dogovoru sa terapeutom nakon prvog viđenja ustanovićete koji je to broj tretmana za vas.

Tretman se preporučuje apsolutno svima, osim osobama sa ugrađenim pejsmejkerom. Reiki povoljno utiče kako na odrasle, tako in a decu. Možete ga primenjivati in a kućnim ljubimcima.

Reiki masaža cena

Cene reiki tretmana se najčešće kreću između 2 000 i 3 500 dinara.

 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za reiki masažu predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

29.09.2018
Uros Filipovic
Reiki masaža i nije masaža u klasičnom smislu reči. Tretman taje od oko 45 minuta do sat vremena. Broj tretmana se ponavlja u skladu sa time koliko je potrebno da se osoba koja dolazi na terapije oslobodi stresa i uspostavi energetsku ravnotežu u organizmu.
15.05.2017
Filip Milutinovic
Ukoliko pricamo realno, mora ona posebno da se plati, samo je to po meni ono sto je bitno.
26.04.2017
Lea Stankovic
Po meni ona bi trebalo da moze da se dosta plati kako god da okrenete. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
18.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, reiki masaza je nesot sot mora debelo da kosta. Drugicije to ipak ne moze da funkcionise.
30.03.2017
Simona Vucinic
Ona je u svakom slucaju masaza koja vam moze pomoci prilikom nekih svakodnevnih problema.
16.03.2017
Todor Markovic
Nije bas ova masaza toliko skupa kao sto mozda na prvi pogled izgleda.
24.02.2017
Marta Dencevic
U svakom slucaju ovo je i vise nego posebna masaza. Ukoliko se za nju odlucite, pre ili kasnije cete se uveriti u kvalitet.
08.02.2017
Janko Zivanovic
reiki masaza je zaista jedan i vise nego posebna masaza. Ukoliko se bas za nju odlucite sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
27.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta masaze. Ukoliko se za jnu odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
11.01.2017
Petar Jankovic
Ovo je generalno masaza koja veoma puno kosta. Ako se bas za nju odlucite sigurno se necete pokajati.
21.12.2016
Nikolina Pantelic
Ipak je reiki masaza nesto sto do sada nisam probala a mogu vam reci da imam bas veliku zelju.
05.12.2016
Ivan Stojanovic
Po pitanju reiki masaze, samo po tom pitanju treba da se opredelite za kvlaitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.
17.11.2016
Jana Stankovic
reiki masaza je zapravo jedna veoma kvalitetna masaza. Zato je najbolje da je kvalitetno uradite u salonu za masazu Zhao Jude.
28.10.2016
Marko Petrovic
Reiki masaza je jednostavno tip masaze koju ne moze svako da uradi. Zato je reiki masaza nesto u sta mozete da imate puno poverenje da ce vam pomoci u olaksavanju odredjenih problema.
06.09.2016
Dusan Markovic
Koliko je meni poznato u danasnje vreme sve vise razlicitit tipova masaza postoji i sve veci broj njih dolazi na nase trziste. Reiki masaza je samo jedan od primera kvalitetne masaze na ovom polju.
29.07.2016
Biljana Brankovic
MOja prijateljica na reiki masazu redovno ide u centar za masazu La Prima. Kaze da joj ovaj tip masaze popirlicno pomaze. Ukoliko te zanima nesto vise informacija, to je centar koji se nalazi na Vracaru (u neposrednoj blizini centra grada). Potrebno je unapred da se zakaze.
30.06.2016
Jovana Milinkovic
Nikada nisam cula za ovaj tip masaze. Da li bi neko mogao tacno da mi objasni koja je njena svhra, cena i koje je kvalitetno mesto na kojem bi ona mogla da se uradi? Hvala Jovana