Holisticki studio Vivaton

 • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - HOLISTIČKI STUDIO VIVATON


Holistički studio VIVATON predstavlja jedinstvene tretmane masaže tela, lica i glave prirodnim biljnim ekstraktima i različitim tehnikama masaže po metodi ruskog akademika Aleksandra M.Savjolov-Derjabina. U prijatnom ambijentu našeg studija u samom centru Beograda možete osetiti sve blagodeti magičnog biljnog ekstrakta „Vivaton“ koji je od sada dostupan i u Srbiji.

Ekstrakt „Vivaton“ čini kombinacija 26 lekovitih biljaka i jedini je kozmetički preparat koji ima istu količinu biološki aktivnih materija kao i krvna plazma. Ovaj potpuno prirodni ekstrakt u sebi sadrži 207 komponenti koje obezbeđuju sve što je neophodno za pravilan i zdrav rad organizma.

Posebno naglašavamo da je ekstrakt “Vivaton” najvišom ocenom prošao sva neophodna klinička istraživanja na vodećim naučno-istraživačkim institutima, medicinskim centrima i laboratorijama, tako da je odobren od strane Ministarstva zdravlja Ruske Federacije.

Holistički studio VIVATON nudi Vam sledeće vrste masaža:

Ono po čemu se masaža “Vivaton” ekstraktom razlikuje od drugih vrsta masaže jeste direktan uticaj na ćelije, tako što ih hrani i obnavlja. Istovremeno se kroz kožu prenose prirodne i lekovite materije koje su rastvorene u ovom biljnom ekstraktu. Kao glavne prednosti tretmana “Vivaton” preparatom možemo navesti sledeće: čišćenje organizma od toksina, mršavljenje, eliminacija celulita, jačanje imuniteta, regeneracija organizma, antivirusno i antibakterijsko dejstvo, smanjenje bolova i otoka, poboljšanje cirkulacije limfe, obnavljanje kože i mišićnog tkiva, snabdevanje organizma hranljivim materijama, oslobađanje od stresa i podmlađivanje.

Masažom celog tela podstiče se process detoksikacije organizma, odnosno izbacivanje toksina što dovodi do ponovnog uspostavljanja pH balansa, u korist bazne sredine. Najbolji način da se oslobodite stresa jeste masaža glave koja smanjuje napetost, glavobolje i ukočenost. Primenom jedinstvene tehnike masaže lica, vrata i dekoltea efikasno se zateže koža i otklanjaju znaci starenja i umora. Dubinskim delovanjem “Vivaton” ekstrakta izbacuju se toksini i mišići lica se razvijaju, što je vidljivo već nakon nekoliko tretmana.

Svim damama koje imaju problem sa celulitom predstavljamo jedinstvenu anticelulit masažu koja omogućava da se brzo i lako reše toksina iz organizma i vrate elastičnost i čvrstinu kože. Primenom isključivo biljnih ekstrakata bogatih hranljivim materijama normalizuje se probavni sistem i sadržaj šećera u krvi, značajno se poboljšava aktivnost pankreasa, telo se oslobađa od celulita, a koža postaje čista, baršunasta, zategnuta i zdrava. Ova masaža ima najjače dejstvo limfne drenaže, jer je “Vivaton” ekstrakt poznat kao najbolji čistač celog organizma.

U holističkom studiju VIVATON sve masaže se izvode od strane profesionalnih terapeuta koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu i primeni biljnog ekstrakta “Vivaton” koji ne sadrži parabene i hemijske sastojke. Naš stručni tim konstantno prati rezultate tretmana i na osnovu toga određuje dužinu trajanja istog.

Nakon tretmana klijentima su na raspolaganju moderno opremljena i topla kupatila u kojima se mogu istuširati i oprati kosu. Takođe, nudimo mogućnost zakazivanja termina kod frizera. Kako bismo našim klijentima pružili maksimalni komoditet, potrebno je prethodno zakazivanje termina koje je moguće izvršiti do 18 časova radnim danima.

Holistički studio VIVATON spremio je specijalnu ponudu za masažu kompletnog tela magičnim biljnim ekstraktom: za seriju od pet tretmana celog tela, 6-ti dobijate GRATIS!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-20h
subota od 10-16h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: www.facebook.com/vivatonBG/
Instagram: www.instagram.com/vivaton.rs/

Holistički studio VIVATON, Višegradska 12, I sprat, stan 10, Savski venac, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

27.07.2018 11:51
Radomir Petrovic

HOLISTICKI STUDIO VIVATON predstavlja jedinstvene tretmane masaze lica i tela i glave prirodnim biljnim ekstraktima i razlicitim tehnikama masaze po metodi ruskog akademika Aleksandra M. Savjolov -Derjabina. U prijatnom ambijentu njihovog studija u samom centru Beograda mozete osetiti sve blagodeti magicnog biljnog ekstrakta ''VIVATON"koji je od sada dostupan i u Srbiji.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Holisticki studio Vivaton
 • Holistički studio Vivaton,
 • Holisticki studio Vivaton Savski venac,
 • Holisticki studio u Beogradu,
 • Holisticki studio Vivaton radno vreme,
 • Masaža ekstraktom Vivaton,
 • Masaža tela ekstraktom Vivaton,
 • Masaža lica vrata i dekoltea ekstraktom Vivaton,
 • Masaža glave ekstraktom Vivaton,
 • Anticelulit masaža ekstraktom Vivaton,
 • Terapeutska masaža,
 • Relax masaža,
 • Sportska masaža,
 • Antistres masaža,
 • Refleksologija stopala,
 • Masaža stomaka,
 • Tretman tela ekstraktom Vivaton