O nama - CENTAR ZA MASAŽU TIHA KLUB

Centar za masažu Tiha Klub se nalazi u samom centru grada, u ulici Kapetan Mišina 5a, u Starom Gradu.

Naša ideja je da damama pružimo mesto gde će se osećati bolje nego kod kuće, da zaborave na vreme, obaveze i probleme, da opuste dušu, razbistre um i pokrenu životnu energiju.

U prijatnom ambijentu našeg Centra za masažu Tiha Klub, damama nudimo usluge masaže, treninga, savet nutricioniste i poseban program za naše drage trudnice.

Masažom se pospešuje lučenje endorfina, hormona sreće, ali se isto tako masažom možete rešiti celulita, pospešiti cirkulaciju i izbacivanje viška tečnosti iz organizma, kao i rešiti bola u određenim tačkama na telu. Tiha Klub Beograd nudi usluge relax i anticelulit masaže, limfne drenaže, reiki i antistres masaže, masaže lica, masažu stopala sa refleksologijom i maderoterapiju lica.

Poznato je da sedenje, nedovoljna fizička aktivnost i neadekvatna ishrana dovode do prekormerne težine, problema sa glavoboljama i ukočenošću. Mi imamo rešenje kako da se zategnete, postanete agilnije, smršate i budete zadovoljnije sobom. Naš iskusni trener će Vam pomoći da pokrenete svoju energiju uz specijalni program vežbanja. Na Vama je da izaberete između individualnog (uz stalno prisustvo trenera,sa vežbama koje su prilagođene baš Vama) ili vođenog treninga (u malim grupama, kombinacija kardio i treninga snage).

Kako bi efekti treninga bili bolji i kako biste se osećale zdravije i poletnije, tu je i naš nutricionista koji će Vam dati savet u zavisnosti od Vašeg zdravstvenog stanja, svakodnevnih navika i potreba.
Posebnu pažnju posvećujemo našim dragim trudnicama. Za Vas smo pripremili posebne termine kako biste se pripremile za porođaj i opustile. Program psihofizičke pripreme za porođaj vodi sertifikovani edukator sa 15 godina iskustva u ovoj oblasti. Program vežbi je prilagođen svakoj trudnici, naučićete kako da se opustite i dišete tokom porođaja. Takođe, spremili smo i posebnu masažu za trudnice, koju sprovode visoko kvalifikovani terapeuti-maseri. Masažom ćete se rešiti bola u leđima, sprečiti oticanje nogu i eliminisati fizičku iscrpljenost tokom perioda trudnoće.
Dođite same ili povedite prijateljice, a naše ljubazno osoblje će Vas dočekati sa osmehom na licu. Pružite sebi trenutke odmora, pokrenite i obnovite životnu energiju.

Centar za masažu Tiha Klub je tu za Vas!

Pratite nas na Instagramu: @tihaklub

Centar za masažu Tiha Klub

Adresa: Kapetan Mišina 5a, Stari Grad, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Centar za masažu Tiha Klub
  • Tiha Klub,
  • Tiha Klub Beograd,
  • Tiha Klub radno vreme,
  • Saloni za masazu Beograd