Klizna vrata Beograd

Adresa: Provo
Beograd
Adresa: Žitomislička 10/Lokal br.3
Beograd
Adresa: Put za Vodicu 25
Beograd
Adresa: Kralja Petra I 72
Beograd
Adresa: Aleksinačkih rudara 5
Beograd
Adresa: Vukosave Oljače 23k, Jajinci
Beograd
Adresa: Bulevar Despota Stefana 115
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 181
Beograd
Adresa: Jovanke Radakovic 51b
Beograd
Adresa: Bosanska 7v
Beograd
Adresa: Vodovodska 66
Beograd
Adresa: Put za Ovču 55a
Beograd
Adresa: Put za Trešnju 49, Ripanj
Beograd
Adresa: Veselina Masleše 19
Beograd
Adresa: Radnička 51a, lok.8
Beograd
Adresa: /
Beograd
Adresa: Kapadokijska 2
Beograd

Klizna vrata Novi Sad

Adresa: Futoska 63
Novi Sad
Adresa: Stevana Dejanova 5/2/8
Novi Sad
Adresa: Temerinska 156
Novi Sad

Klizna vrata Kragujevac

Adresa: Kraljevačkog Bataljona 303/2
Kragujevac

Klizna vrata Šabac

Adresa: Svetog Save 6, Majur
Šabac
Adresa: Janka Veselinovića 23
Šabac
Adresa: Žike Popovića 9, Jelenča, Šabac ( proizvodnja )
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Klizna vrata
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Klizna vrata

Neko ima stan ili kuću manje kvadrature, a neko se može pohvaliti velikom površinom. Znate li na šta se žale i jedni i drugi? Na nedostatak prostora!
 
 
Prvi, iz sasvim opravdanih razloga, dok drugi možda i ne, ali je činjenica da svaki čovek teži što prostranijem životnom ili radnom prostoru. U tom smislu, svi se mi trudimo da uštedimo svaki milimetar i da ga korisno upotrebimo.
Jedan od načina da dobijete veći prostor, jeste da ugradite klizna vrata. Jer, da li ste ikada pomislili, da luk koji pri otvaranju i zatvaranju naprave klasična vrata, zapravo uzima barem jedan kvadratni metar vašeg prostora?

PVC klizna vrata

PVC je veoma popularan materijal, i često se koristi pri izradi stolarije. U tom smislu možemo reći da klizni otvori predstavljaju idealno rešenje za povezanost određenih delova vašeg stana ili kuće. Na primer, na taj način savršeno možete spojiti dnevnu sobu i terasu, na primer. Zamislite, koliko je lepo obedovati sa porodicom, dok su klizna vrata na terasi otvorena širom i sa koje puca pogled u daljinu?
Dakle, pored glavne karakteristike da zauzimaju vrlo malo prostora za otvaranje, navešćemo da je ukupan otvor podeljen na dva dela, od kojih je jedan deo statičan, to jest fiksni, dok je na drugom delu krilo, koje se može kompletno otklizati na fiksni deo.

ALU klizna vrata

Prednosti aluminijumskih kliznih sistema, u odnosu na klasične sisteme sa okretnim krilima, prikazuju se u povećanoj veličini krila, a shodno tome, i u većim staklenim površinama. Svako od nas želi što više svetlosti u svom domu ili radnom prostoru, tako da ćete zahvaljujući ALU kliznim vratima, „otvoriti“ unutrašnji prostor i dati mu atraktivan i moderan izgled. 
 
 
Neke od karakteristika ALU kliznih vrata su visok nivo toplotne izolacije; moguće je takođe višestruko zaključavanje radi bolje sigurnosti; klizna vrata poseduju nerđajuće vođice; skriveni profil praga je u nivou poda; poseduju inteligentan sistem odvođenja vode, koji je idealan pri jakim pljuskovima...

Klizna balkonska vrata

Kao što smo naveli u prethodnom delu teksta, klizna vrata predstavljaju savršenu povezanost terase i dnevne sobe. Svoju primenu nalaze u privatnim i poslovnim objektima, jer klizni sistemi otvaranja posebno su pogodni za balkonska vrata koja su većih dimenzija, a pri tome mogu da se koriste i kod zastakljivanja terasa, pregradnih vrata, pregradnih zidova i slično.

Klizna vrata za terasu

Veoma je lepo napraviti samo jedan pokret rukom, na levo ili na desno, i otvoriti klizna vrata koja vode na terasu. Ovaj deo stana je jako važan, iz prostog razloga što smo u gradovima, na neki način, „zarobljeni“ u zatvorenim prostorima, pa terasa „otvara“ naš stan i često predstavlja omiljeno mesto u domu.
Za najdraži kutak u stanu, potrebno je da imamo i savremena vrata, pa će u tom smislu, klizni sistemi biti pravi izbor. Da bi se postigao što veći prodor svetlosti ka unutra, vrata za terasu su obično cela u staklu. 

Klizna vrata po meri

Naravno, svaki stan ili kuća su drugačiji, a smisao kliznih vrata jeste da se iskoristi svaki milimetar prostora. Upravo iz tog razloga, ona se izrađuju po vašim merama i dimenzijama. 
U tom smislu, ona mogu biti od zida do zida, od poda do plafona, u uglovima...

Klizna vrata – cena:

Cena kliznih vrata zavisi od više faktora, kao što su dimenzije samih vrata, a potom i sistemi koji se koriste za otvaranje i zatvaranje, gde možemo razlikovati kombi sistem, harmo sistem i slično; takođe, cenu diktira i materijal izrade, da li je u pitanju PVC ili aluminijum, kao i druge karakteristike. 
Ipak, radi vaše orijentacije, za klizna vrata dimenzija od 4,5 metara širine i 2,5 metara visine, cena se kreće od 2000 do 2400 evra; u cenu je uključena montaža. Za klizna vrata koja su manjih dimenzija, dovoljno je izdvojiti od 350 do 450 evra po krilu. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, ovo su naravno i vise nego korisna i dobra vrata.
Lea Stankovic
U svakom slucaju su ona nesto sto vredi kako god da okrenete.
Todor Markovic
Po pravilu, sto se tice ovih vrata, pre ili kasnije sigurno trebate da dodjete do kvaliteta.
Simona Vucinic
Po meni je sto se ovih vrata tice, sigurno kvalitet pre ili kasnije nesto sto treba i mora da se posebno plati.
Janko Zivanovic
Pre ili kasnije cete sigurno shvatiti da su ovo zaista jedn ai vise nego pozeljna vrata.
Marta Dencevic
Sto se mene licnotice, ova vrata mogu da budu i vise nego posebna.
Petar Jankovic
Po meni su klizna vrata i vise nego odlicno resenje.
Ljubinka Sreckovic
Klizna vrata su po meni primera radi odlicno resenje kada govorimo o odvajanju kuhinje od dnevne sobe.
Ivan Stojanovic
Meni se ovo jednostavno vise ne svidja, tako da ne ih ni razmatrao mogucnost da to sve bude kako treba.
Nikolina Pantelic
Licno, meni se klizna vrata ne svidjaju ali zato treba da se opredelite samo za kvalitet.
Marko Petrovic
Moje licno misljenje je da se klizna vrata mogu savrseno uklopiti u niki savrseni zivotni prostor.
Jana Stankovic
veoma kvalitetna klizna vrata i to po veoma povoljim cenama mozete da kupite u preduzecu Alkom.
Biljana Brankovic
U danasnje vreme je neka prosecna cena za klizna vrata oko 500 eura. nema sta, cena je prava sitnica kada se uzme u obriz da se za taj novac mogu dobiti veoma kvalitetna vrata i to sa visegodisnjom garancijom.
Dusan Markovic
Ukoliko su vam potreban kvalitetna klizna vrata onda slobodno mozete da posetite alu i pvc stolariju Mirax. To je stolarija koja svim svojim klijnetima stoji na rapsolaganju tokom radnog vremena i u njen kvalitet nemate razloga da sumnjate.