Dodaj firmu

Servis grejalica Elektro

Sve vrste električarskih usluga u Beogradu. Iskusan tim sa licenciranim električarima, uvek dostupni za hitne i druge intervencije. Pozovite nas za popravku bojlera, popravku grejnih tela i druge električarske usluge.
Pročitaj više

Branka Šljivića
Voždovac, Beograd

Haus Majstor Bane

Haus Majstor Bane pruža uslige sitnih popravki po kući na teritoriji Beograda i okoline. Sitne popravke u vezi sa strujom, vodom, malim kućnim aparatim, popravkom klime i drugo
Pročitaj više

Karaburma
Palilula, Beograd

Servis grejalica Steko electric

Steko Electric pruža profesionalne električarske usluge po pristupačnim cenama. Električar Steko Electric će brzo i efikasno uraditi zamene osigurača, prekidača, priključaka, utičnica, sijaličnog grla, trofaznog kabla, popravke bojkera i be...
Pročitaj više

Beograd
Palilula, Beograd

Električar i servis bele tehnike i kućnih aparata

Kompletne električarske usluge na teritoriji Beograda. Usluge na elektro sistemima, elektroinstalaterski radovi, postavljanje instalacije, servis i popravka uređaja, hitne intervencije
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Haus Majstor Plus

Bilo da želite da kompletno renovirate dom ili su Vam potrebne hitne vodoinstalaterske i električarske usluge, Haus Majstor Plus stoji na raspolaganju za sve intervencije, uz garantovan kvalitet i pristupačne cene. Za sve komšije iz Mirijev...
Pročitaj više

Vitezova Karadjordjeve Zvezde 70b
Beograd

Tehno QM Električar - Električarske usluge

TEHNO QM brzo i sigurno popravlja sve Vaše problema sa elektroinstalacijama jer naš servis ima školovane električare sa dugogodišnjim iskustvom.
Pročitaj više

Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b )
Voždovac, Beograd

Električar TOMA

Je samostalna zanatska radnja specijalizovana za brze i manje intervencije održavanja prvenstveno električnih instalacija u stanovima i poslovnim objektima,izrada istih, postavljanje i održavanje rasvete, električnih aparata u domaćinstvima,...
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Kada kažemo servis grejalica, prva asocijacija nam je hladan, vetrovit zimski dan, kada radijatori ili grejna tela koja obično koristimo za grejanje životnih i poslovnih prostora, nisu dovoljni, pa je neophodno dogrevanje.

Tu na scenu stupa grejalica, koja će od vaše mlake ili prohladne prostorije, načiniti topao dom.

Popravka grejalica

Naročito ako imamo decu u kući, ne možemo dozvoliti da temperatura padne ispod 22 stepena, koliko se smatra optimalnim. Ipak, dešava se da stanovi ili kuće nisu dobro izolovani, pa se vetar „probije“ kroz zatvorene prozore ili vrata i time spušta temperaturu u prostoru. 

Možda ćete izolaciju srediti naredne godine, ali sada vam je potrebno praktično rešenje, a to je grejalica. Ovo je instant zagrevanje, međutim, šta ako nam je taj uređaj potreban, a on je pokvaren?

Servis Rowenta grejalica

Naravno, mesta za paniku nema, niko se neće smrznuti, jer majstori mogu biti pred vašim vratima za sat do dva. Njima je ovo svakodnevni, rutinski posao, pa će isti rešiti bez problema, dok bi vama predstavljalo poteškoću ako biste pokušali sami da popravite grejalicu. 

Osim što nije bezbedno igrati se aparatima koji rade na struju, možete izgubiti vreme ako ne uspete da popravite, jer kvar može biti ozbiljniji, a sa druge strane, može da se desi da duplo plaćate majstoru – i za štetu na grejalici koju ste sami uzrokovali i za rešavanje osnovnog problema.

Servis Ardes grejalica

Grejalica je idealan uređaj za dogrevanje, sa kojim nema zime. Ljudi često koriste ovaj aparat prilikom prelaznih perioda u godini. Recimo, ukoliko imate centralno grejanje, može da se dogodi da se grejna sezona završi, a da je spoljna temperatura i dalje niska. Grejalica će tada dobro doći.

Isto tako, i u toku grejne sezone, preko zime, grejanje se smanji u večernjim časovima, a mi želimo da provedemo još vremena uz TV ili kompjuter, ili u razgovoru sa ukućanima. Dogrevanje će opet biti neophodno, ako ne želimo da se pokrivamo ćebadima.

Servis Bosch grejalica

Na tržištu se mogu pronaći različite grejalice. Neke će svoju funkciju vršiti u sobama, a druge možemo ugraditi u kupatilo. Neki modeli se čak mogu okačiti i na zid. Grejalice koje se koriste u kupatilima, posebno su važne, jer je u tom delu prostora jako važno da nam bude toplo. Često radijatori nisu dovoljni da dovoljno podignu temperaturu, pa će grejalica dobro doći. 

Servis DeLonghi grejalica

Ovo su keramičke grejalice, koje imaju funkciju protiv zaleđivanja. Poseduju digitalni tajmer, a koriste se za sobe do 30 kvadratnih metara. Minimalna snaga zagrevanja je 1100 W, a maksimalna 2000 W. 

Servis Vivax grejalica

Grejalice ovog proizvođača mogu bit konvertorske, poseduju tri novoa grejanja od 750, 1250 i 2000 W. Imaju turbo ventilator, sigurnosni termostat, kao i mogućnost fiksiranja na zid.

Servis grejalica – cene:

Cena ugradnje kupatilske grejalice kreće se u proseku oko 20 evra.

Cena zamene grejača na kvarcnoj grejalici, je u proseku 18 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate elektro servise ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane