Dodaj firmu

Uvođenje struje Elektro

Sve vrste električarskih usluga u Beogradu. Iskusan tim sa licenciranim električarima, uvek dostupni za hitne i druge intervencije. Pozovite nas za popravku bojlera, popravku grejnih tela i druge električarske usluge.
Pročitaj više

Branka Šljivića
Voždovac, Beograd

MV Minimo elektroinstalacije

MV Minimo iz Mladenovca nudi sve usluge iz domena elektroinstalacija: postavka elektroinstalacija, popravljanje elektroinstalacije, izvođenje elektro radova
Pročitaj više

Međuluška 100
Mladenovac, Beograd

Watt doo ispitivanje elektroinstalacija i uzemljenja

Kompanija Watt d. o. o nalazi se na Čukarici. Bavi se projektovanjem, izvođenjem i atestiranjem elektroinstalacija
Pročitaj više

Stevana Brakusa 4, lokal 3
Čukarica, Beograd

Uvodjenje struje Steko electric

Steko Electric pruža profesionalne električarske usluge po pristupačnim cenama. Električar Steko Electric će brzo i efikasno uraditi zamene osigurača, prekidača, priključaka, utičnica, sijaličnog grla, trofaznog kabla, popravke bojkera i be...
Pročitaj više

Beograd
Palilula, Beograd

Električar i servis bele tehnike i kućnih aparata

Kompletne električarske usluge na teritoriji Beograda. Usluge na elektro sistemima, elektroinstalaterski radovi, postavljanje instalacije, servis i popravka uređaja, hitne intervencije
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Ditep Elektro električar

Ditep Elektro električar Beograd je Vaš pouzdan partner kada Vam zatrebaju električarske usluge u najkraćem mogućem roku. Pored izrade elektroinstalacija, bavimo se popravkom električnih aparata, ugradnjom rasvete, alarmnih sistema i video n...
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Uvodjenje struje Elkoš

Ukoliko Vam je potreban pouzdan električar, firma Elkoš je pravi izbor za Vas. Specijalizovani smo za izvođenje radova svih vrsta instalacija jake i slabe struje. Za izvođenje svih radova posedujemo odgovarajuće licence za rad i projektova...
Pročitaj više

Živojina Žujovića 5a
Zvezdara, Beograd

Tehno QM Električar - Električarske usluge

TEHNO QM brzo i sigurno popravlja sve Vaše problema sa elektroinstalacijama jer naš servis ima školovane električare sa dugogodišnjim iskustvom.
Pročitaj više

Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b )
Voždovac, Beograd

Električar TOMA

Je samostalna zanatska radnja specijalizovana za brze i manje intervencije održavanja prvenstveno električnih instalacija u stanovima i poslovnim objektima,izrada istih, postavljanje i održavanje rasvete, električnih aparata u domaćinstvima,...
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Uvodjenje struje je nesto bez cega se ne moze zamisliti moderan zivot. Život bez električne energije je potpuno nezamisliv. Da li je u pitanju stan, kuća ili vikendica, struja se mora uvesti čim objekat bude sagrađen. U pitanju je određena procedura, koja mora biti ispoštovana da biste bili priključeni na elektrodistributivnu mrežu.

Uvođenje struje u kuću

Ono što ljude uvek najviše zanima jeste cena uvođenja struje u kuću. Suma novca koju je potrebno izdvojiti za priključke, u Beogradu i u unutrašnjosti Srbije, ne razlikuje se mnogo. 

Priključci su nešto skuplji u Beogradu, i to oni koji su vezani za kablovsku mrežu, iz razloga što je u prestonici veća naknada za uređivanje javnih površina.

Ugrađuju se takozvani tipski priključci, pa tako postoje pojedinačni jednofazni, nadzemni priljučak, potom trofazni nadzemni priključci, jednofazni podzemni kao i trofazni podzemni priključci; spomenimo još i grupne prikljčke, koji se sreću kod više stambenih objekata, i čije su cene niže nego kod pojedinačnih objekata. Grupni priključci su podzemni.

Uvođenje struje u vikendicu

Vikendica u mraku, pre će podsećati na dvorac grofa Drakule, nego na ugodno mesto za odmor i opuštanje. Ako ste već sagradili svoj raj na zemlji, ostaje samo da uvedete struju. Za to će vam biti neophodna procedura koja zahteva par koraka, ali i određena suma novca.

Kada taj novčani iznos budete uplatili, u okviru njega dobićete kompletnu opremu, odnosno orman, brojilo i zaštitnu opremu. Isporučilac struje je odgovoran za izgradnju priključka, tehničku ispravnost i održavanje. 

Potrošači mogu poželeti da u sopstvenom aranžmanu izvedu radove za priključenje na mrežu svoje vikendice.

Uvođenje struje na njivi

Možda u prvi mah ljudi pomisle zašto je potrebna struja na njivi, ali savremeno doba je donelo drugačije standarde, pa danas svaka njiva može imati svoj priključak. 

Do sada, pumpe za navodnjavanje pokretao je skupi dizel, a uvođenjem struje na oranice, pumpe će pokretati električna energija, što je značajno jeftinije.

Utikač za struju na njivi, pa još trofazni, u prvi mah zvuči kao da se višedecenijki san mnogih vlasnika njiva ostvaruje. Najpre se postave bandere, pa se potom razvuku kilometri kablova. Zatim sledi postavljanje trafo stanica. 

Poljoprivrednici navode da su za zalivanje tokom proleća i leta, za površinu njive od oko sedam hektara koje su pod povrtarskim kulturama, trošili i do četiri tone dizela. Posle uvođenja struje na njivi, vaši troškovi će biti barem upola manji. 

Takođe, ratari imaju ideje i da postave reflektore u polju, kako bi recimo, za vreme letnjih žega, u bašti moglo da se radi i noću. 

Uvođenje struje – cena priključka:

U najskupljoj varijanti, za trofazni priključak snage 43, 5 kilovata, u novosagrađenoj individualnoj kući, cena priključka je oko 120 000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane