Dodaj firmu

Paun elektro - hitne popravke

2.0 | 30 ocena
Član od 2022.
Cena:
0 din.

PAUN ELEKTRO - HITNE POPRAVKE - ELEKTRICAR-DOLAZAK ODMAH
Najbolje cene


PAUN ELEKTRO - HITNE POPRAVKE
Kada se dese nepredviđene situacije sa strujom u stanu ili poslovnom prostoru, većina nas ne može adekvatno da odreaguje, javljaju se napadi panike i straha kod ozbiljnih elektroinstalacionih kvarova koji mogu izazvati čak i požar.

Zato je važno da imate stručnog i sigurnog električara kog možete da pozovete u bilo kom trenutku i za koga znate da Vas neće izneveriti u nepredviđenim situacijama.

“Paun Elektro” svojim kllijentima stoji na raspolaganju, za sve savete, svakodnevne intervencije kao što su servis i popravka bele tehnike, ali i mnogo ozbiljnije hitne intervencije, kao što su zamena spratne table, zamena grejača u bojleru, zamena i ugradnja led rasvete, zamena i popravka indikatora.

Ne igrajte se sa strujom pozovite “Paun Elektro”.

Posebno smo ponosni na delikatne popravke koje uspešno rešavamo u najkraćem roku. Hitne intervencije su nam specijalnost i zbog njih smo prepoznati kao jedan od najboljih elektro servisa.

Hitne intervencije:

Zamena spratne table
Stari osigurači su zastareli i neefikasni, a mogu napraviti ozbiljen problem u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Zato nas pozovite da napravimo efikasniju raspodelu osigurača.

Zamena grejača u bojleru
Pregrevanje grejača je ozbilja kvar i zahteva hitnu intervenciju, a manje od sat vremena mi smo na Vašoj adresi, a za samo nekoliko minuta opet ćete imati funkcionalni bojler i neprekidni dotok tople vode.

Zamena i ugradnja indikatora za kupatilo
Često se dešava da se izgubi kontakt koji se nalazi u indkatoru, a koji može biti kontakt prekidača za svetlo ili bojler. Zato je ovo jedna od neodložnih intervencija koja je neophodna kako bi Vaše kupatilo I dalje imalo svoju osnovnu funkciju.

Zamena LED panela
Efikasno vršimo zamenu i ugradnju led panela, plafonjerki i rasvete. Savremena rasveta će učiniti da Vaš dom zasija, a kad ona nije adekvatna to može trajno narušiti preglednost, vidljivost i atmosferu u Vašem domu.

Osim hitniih intervencija vršimo i sve ostale standardne usluge:

Popravka, zamena i ugradnja elektroinstalacija
U naše svakodnevne aktivnosti spadaju rutinske intervencije kao što su ugradnja i zamena utičnica, ugradnja i popravka rasvete kao i ugradnja i popravka razvodnih ormana. Iako struju nikad ne bi trebalo potcenjivati, iza nas je nekoliko stotina ovakvih intervencija i isto toliko zadovoljniih korisnika.

Servis bele tehnike
Da ne bi bilo svađe u kući, brzo i efikasno rešavamo problem pokvarenih pegli, frižidera, veš mašina i kompletne bele tehnike. Kako biste uvek bili bezbedni u svom kupatilu, efikasno montiramo i popravljamo bojlere, protočne bojlere i termostate.

Servis grejnih tela
Kada dođe zima, potrebno nam je bezbedno i efikasno grejno telo bez kog su hladni dani i minus neizdrživi. U najkraćem roku izlazimo na teren i rešavamo sve kvarove na Vašim grejalicama, TA pećima i kaloriferima.

Električarski radovi na stambenim i poslovnim objektima
Za sve sve radove dajemo garanciju, a naročito kada nam prepustite kompletnu elektroinstalaciju i sve električarske radove koji moraj biti urađeni na najvišem mogućem nivou, a “Paun Elektro” Vam to garantuje.

Za brzu i efikasnu elektro uslugu pozovite nas!

Radimo svakog radnog dana od 8-20h i vikendom od 10-20h

Šifra: 0
Kategorija: Elektricar Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 03.11.2020.
# ID Oglasa: 045387
Firma: Paun elektro - hitne popravke
Website: www.beogradelektricar.rs
Idi na vrh strane