Treba vam DVD servis? Sećate li se vremena kada su postojali video rikorderi i mini video plejeri? Čuvene VHS kasete? Video klubovi? Kada zakasnimo sa vraćanjem kasete, obično smo morali da platimo više, pa smo svi žurili da ispoštujemo rok, jer je neko drugi već čekao da pogleda isti film...

Pročitaj više

Izaberite nekog od elektroservisera gde mozete raditi DVD SERVIS

Beograd

DC elektronik plus - TV servis
DC elektronik plus - TV servis
Rableova 17
Zvezdara
Beograd Pozovi

Popravka svih tipova televizora, audio aparata, računara i laptopova....
Pročitaj više

4.9 | 17 ocena

Treba vam DVD servis? Sećate li se vremena kada su postojali video rikorderi i mini video plejeri? Čuvene VHS kasete? Video klubovi? Kada zakasnimo sa vraćanjem kasete, obično smo morali da platimo više, pa smo svi žurili da ispoštujemo rok, jer je neko drugi već čekao da pogleda isti film...

To je bilo davnih osamdesetih i devedesetih godina, a u novom veku pojavili su se, polako ali sigurno, DVD uređaji i CD plejeri. VHS kasete su zamenjene diskovima, i sve je postalo mnogo jednostavnije, praktičnije i lakše. 

Popravka DVD plejera

Često, nema većeg zadovoljstva, od opuštanja u udobnoj fotelji, uz ogromnu kesicu hrskavih, slanih kokica, i dobar film. Još ako imamo i prijatno društvo, ugođaj je potpun. 

Međutim, ma koliko da je naš DVD plejer skupo plaćen i ako je u pitanju kvalitetan brend, sve je podložno zubu vremena i mogućim kvarovima. Oni mogu biti bezazleni, ali ipak dovoljno nezgodni da vas onemoguće u gledanju omiljenih filmova i serija. 

Sa druge strane, postoje i ozbiljniji kvarovi, ali ipak rešivi, tako da nećete morati da kupujete nov uređaj. Možda ponekad poželite da se igrate majstora ili imate komšiju koji se razume u sve i svašta, jer svaka zgrada ima jednog takvog „mudraca“. Vi ili komšija, u suštini isto je, jer niko od vas nije pravi majstor. Takvi pokušaji popravke se najčešće završavaju time što potpuno uništite svoj DVD plejer, pa ste prinuđeni kupiti novi uređaj, iako je možda po sredi bio samo sitan kvar koji bi vas neznatno koštao.

DVD servis – iskustva

Kada već imate kvar na svom uređaju, najbolje je da odmah pozovete profesionalce. Oni će doći na vašu adresu, gde će pregledati DVD plejer, ustanoviti u čemu je greška u njegovom radu, otkloniti kvar, pa ćete vi imati DVD kao nov.

Često je potrebna zamena nekog dela rezervnim delom, pa je bitno znati da ovlašćeni servisi koriste isključivo originalne delove, koji su nešto skuplji, ali vam garantuju kvalitet. Sa druge strane, delovi koji su sumnjivog porekla, ne mogu vam osigurati pravilno i dugotrajno funkcionisanje uređaja. 

Svrha upotrebe originalnih rezervnih delova je u tome da se vašem DVD plejeru produži radni vek, a vi da budete spokojni uz garanciju koju ćete dobiti na ugrađeni deo i na izvršene usluge.

Ako tako želite, vaš uređaj možete doneti u sedište servisa, koji često imaju obezbeđena parking mesta za svoje klijente. U najkraćem roku, biće vam pružena vrhunska usluga. Profesionalni serviseri su svesni činjenice da tehnika napreduje velikom brzinom, tako da se redovno usavršavaju posećujući stručne seminare i prateći najnovije trendove. 

Popravka DVD plejera – iskustva

Možda imate uređaje koji pripadaju najnovijoj generaciji, a možda su u pitanju DVD plejeri koji su nešto starijeg datuma. Slobodno se možete obratiti ako imate bilo kakav problem sa DVD rezačima, Blu-Ray uređajima, kućnim bioskopima, starim dobrim video rikorderima ili sa multimedijalnim plejerima. 

Dakle, nikakav kvar nije dovoljno moćan da se ispreči vašoj želji da pogledate neki dobar film, možda još večeras – iz tog razloga, odmah pozovite profesionalne servisere i uspešno rešite problem sa svojim DVD plejerom.

DVD servis – cena usluga:

Koliko ćete novca izdvojiti za servisiranje vašeg DVD plejera, zavisi od toga kakav kvar je u pitanju, i koji rezervni deo treba zameniti. Ponekad servisi naplaćuju u proseku 500 dinara za dijagnostiku, a sama usluga popravke može da se kreće od 700 din. do 5000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Matija Lukic
  06.08.2018 11:58

  Kvalitetan DVD servis je pravo blago, posto u danasnje vreme retko ko zeli i hoce da popravlja ove uredjaje. Neka dobra preporuka bi sigurno znacila.

  Ivana Petrovic
  16.05.2017 08:44

  kako god da okrenete, ovaj servis nije ni malo naivan. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

  Marina Zivkovic
  28.04.2017 12:18

  Problem je pre svega u tome sto oni ako se pokvare tesko da mogugu da se poprave.

  Jovana Milinkovic
  18.04.2017 02:34

  Sto se tice DVD servisa, kvalitet je nesto sto ce sigurno pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.

  Petar Jankulovski
  18.04.2017 01:31

  Koliko mi se samo cini, ovaj servis je po mnogo cemu i vise nego idealno resenje. Sve drugo je samo pitanje vremena i nicega vise sem toga.

  Lea Stankovic
  31.03.2017 10:34

  Ovo je servis koji je svima sigurno pre ili kasnije sigurno na raspolaganju.

  Stojance Ristovski
  17.03.2017 07:04

  Sto se ovoga tice, kvalitet je nesto sto pre ili kasnije sigurno da treba i mora da dodje do izrazaja.

  Simona Vucinic
  16.03.2017 09:37

  Ovo je veoma osetlji uredjaj za porpavljanje. Pri tome, nije bas ni nekog dobrog kvaliteta.

  Milen Jovanovic
  27.02.2017 12:30

  Koliko mi je samo poznato, samo je veoma bitno da majstor ovo uradi kako treba.

  Marta Dencevic
  27.02.2017 11:22

  Moje licno misljenje je da ovo nije servis za svakoga. Tu nema sta ko da vas laze.

  Filip Milutinovic
  08.02.2017 02:14

  Ovo ljudi uglavnom vise ni ne popravljaju, vec obicno odmah bacaju u djubre.

  Ljubinka Sreckovic
  30.01.2017 10:21

  Koliko mi je samo poznato, sto se ovoga tice, veoma je vazno da se opredelite za kvalitet. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno.

  Mihajlo Nastasovic
  12.01.2017 06:52

  Koliko se samo meni cini za DVD je potreban jedan veoma veliki majstor a to u svakoms slucaju veoma puno kosta. Ne moze to jednostavno drugacije.

  Nikolina Pantelic
  22.12.2016 09:29

  Kvalitetan DVD servis mora i kvalitetno da se plati. U tom slucaju se sigurno necete pokajati.

  Todor Markovic
  06.12.2016 10:43

  Ukoliko se vec oprdelite za DVD servis, onda zaista po tom pitanju nemate sta vise da brinete vec slobodno mozete da imate puno poverenje.

  Jana Stankovic
  18.11.2016 12:04

  Mislim da je po pitanju veoma kvalitetnog DVD servisa, idealno resenje da posetite servis elektro Aries.

  Biljana Brankovic
  31.10.2016 01:18

  DVD servis je ipak nesto sto je u danasnje vreme i vise nego potrebno posto su to ipak uredjaji koji se sve cesce kvare.

  Janko Zivanovic
  08.09.2016 07:43

  Kvalitetan DVD servis je pravo blago, posto u danasnje vreme retko ko zeli i hoce da popravlja ove uredjaje. Neka dobra preporuka bi sigurno znacila.

  Ivan Stojanovic
  07.09.2016 01:00

  Kako su samo DVD uredjaji bili popularni kada su se po prvi put pojavili. Sada je situacija znatno slozenija i zahetva dosta vise truda i muke da se ovi uredjaji poprave. Mislim da je to sve zbog toga se prave sa ogranicenim rokom trajanja.

  Marko Petrovic
  03.08.2016 10:42

  Uglavnom u danasnje vreme retko ko porpavlja svoj DVD. Uglavnom se sve svede na to da se ti tipovi servisa mogu pronaci u veoma malom broju u Beogradu.