Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije DVD servis
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

DVD servis

Sećate li se vremena kada su postojali video rikorderi i mini video plejeri? Čuvene VHS kasete? Video klubovi? Kada zakasnimo sa vraćanjem kasete, obično smo morali da platimo više, pa smo svi žurili da ispoštujemo rok, jer je neko drugi već čekao da pogleda isti film...

 

 

To je bilo davnih osamdesetih i devedesetih godina, a u novom veku pojavili su se, polako ali sigurno, DVD uređaji i CD plejeri. VHS kasete su zamenjene diskovima, i sve je postalo mnogo jednostavnije, praktičnije i lakše. 

Popravka DVD plejera

Često, nema većeg zadovoljstva, od opuštanja u udobnoj fotelji, uz ogromnu kesicu hrskavih, slanih kokica, i dobar film. Još ako imamo i prijatno društvo, ugođaj je potpun. 

Međutim, ma koliko da je naš DVD plejer skupo plaćen i ako je u pitanju kvalitetan brend, sve je podložno zubu vremena i mogućim kvarovima. Oni mogu biti bezazleni, ali ipak dovoljno nezgodni da vas onemoguće u gledanju omiljenih filmova i serija. 

Sa druge strane, postoje i ozbiljniji kvarovi, ali ipak rešivi, tako da nećete morati da kupujete nov uređaj. Možda ponekad poželite da se igrate majstora ili imate komšiju koji se razume u sve i svašta, jer svaka zgrada ima jednog takvog „mudraca“. Vi ili komšija, u suštini isto je, jer niko od vas nije pravi majstor. Takvi pokušaji popravke se najčešće završavaju time što potpuno uništite svoj DVD plejer, pa ste prinuđeni kupiti novi uređaj, iako je možda po sredi bio samo sitan kvar koji bi vas neznatno koštao.

DVD servis – iskustva

Kada već imate kvar na svom uređaju, najbolje je da odmah pozovete profesionalce. Oni će doći na vašu adresu, gde će pregledati DVD plejer, ustanoviti u čemu je greška u njegovom radu, otkloniti kvar, pa ćete vi imati DVD kao nov.

Često je potrebna zamena nekog dela rezervnim delom, pa je bitno znati da ovlašćeni servisi koriste isključivo originalne delove, koji su nešto skuplji, ali vam garantuju kvalitet. Sa druge strane, delovi koji su sumnjivog porekla, ne mogu vam osigurati pravilno i dugotrajno funkcionisanje uređaja. 

 

 

Svrha upotrebe originalnih rezervnih delova je u tome da se vašem DVD plejeru produži radni vek, a vi da budete spokojni uz garanciju koju ćete dobiti na ugrađeni deo i na izvršene usluge.

Ako tako želite, vaš uređaj možete doneti u sedište servisa, koji često imaju obezbeđena parking mesta za svoje klijente. U najkraćem roku, biće vam pružena vrhunska usluga. Profesionalni serviseri su svesni činjenice da tehnika napreduje velikom brzinom, tako da se redovno usavršavaju posećujući stručne seminare i prateći najnovije trendove. 

Popravka DVD plejera – iskustva

Možda imate uređaje koji pripadaju najnovijoj generaciji, a možda su u pitanju DVD plejeri koji su nešto starijeg datuma. Slobodno se možete obratiti ako imate bilo kakav problem sa DVD rezačima, Blu-Ray uređajima, kućnim bioskopima, starim dobrim video rikorderima ili sa multimedijalnim plejerima. 

Dakle, nikakav kvar nije dovoljno moćan da se ispreči vašoj želji da pogledate neki dobar film, možda još večeras – iz tog razloga, odmah pozovite profesionalne servisere i uspešno rešite problem sa svojim DVD plejerom.

DVD servis – cena usluga:

Koliko ćete novca izdvojiti za servisiranje vašeg DVD plejera, zavisi od toga kakav kvar je u pitanju, i koji rezervni deo treba zameniti. Ponekad servisi naplaćuju u proseku 500 dinara za dijagnostiku, a sama usluga popravke može da se kreće od 700 din. do 5000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Matija Lukic
Kvalitetan DVD servis je pravo blago, posto u danasnje vreme retko ko zeli i hoce da popravlja ove uredjaje. Neka dobra preporuka bi sigurno znacila.
16.05.2017
Ivana Petrovic
kako god da okrenete, ovaj servis nije ni malo naivan. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
28.04.2017
Marina Zivkovic
Problem je pre svega u tome sto oni ako se pokvare tesko da mogugu da se poprave.
18.04.2017
Jovana Milinkovic
Sto se tice DVD servisa, kvalitet je nesto sto ce sigurno pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.
18.04.2017
Petar Jankulovski
Koliko mi se samo cini, ovaj servis je po mnogo cemu i vise nego idealno resenje. Sve drugo je samo pitanje vremena i nicega vise sem toga.
31.03.2017
Lea Stankovic
Ovo je servis koji je svima sigurno pre ili kasnije sigurno na raspolaganju.
17.03.2017
Stojance Ristovski
Sto se ovoga tice, kvalitet je nesto sto pre ili kasnije sigurno da treba i mora da dodje do izrazaja.
16.03.2017
Simona Vucinic
Ovo je veoma osetlji uredjaj za porpavljanje. Pri tome, nije bas ni nekog dobrog kvaliteta.
27.02.2017
Milen Jovanovic
Koliko mi je samo poznato, samo je veoma bitno da majstor ovo uradi kako treba.
27.02.2017
Marta Dencevic
Moje licno misljenje je da ovo nije servis za svakoga. Tu nema sta ko da vas laze.
08.02.2017
Filip Milutinovic
Ovo ljudi uglavnom vise ni ne popravljaju, vec obicno odmah bacaju u djubre.
30.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovoga tice, veoma je vazno da se opredelite za kvalitet. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno.
12.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko se samo meni cini za DVD je potreban jedan veoma veliki majstor a to u svakoms slucaju veoma puno kosta. Ne moze to jednostavno drugacije.
22.12.2016
Nikolina Pantelic
Kvalitetan DVD servis mora i kvalitetno da se plati. U tom slucaju se sigurno necete pokajati.
06.12.2016
Todor Markovic
Ukoliko se vec oprdelite za DVD servis, onda zaista po tom pitanju nemate sta vise da brinete vec slobodno mozete da imate puno poverenje.
18.11.2016
Jana Stankovic
Mislim da je po pitanju veoma kvalitetnog DVD servisa, idealno resenje da posetite servis elektro Aries.
31.10.2016
Biljana Brankovic
DVD servis je ipak nesto sto je u danasnje vreme i vise nego potrebno posto su to ipak uredjaji koji se sve cesce kvare.
08.09.2016
Janko Zivanovic
Kvalitetan DVD servis je pravo blago, posto u danasnje vreme retko ko zeli i hoce da popravlja ove uredjaje. Neka dobra preporuka bi sigurno znacila.
07.09.2016
Ivan Stojanovic
Kako su samo DVD uredjaji bili popularni kada su se po prvi put pojavili. Sada je situacija znatno slozenija i zahetva dosta vise truda i muke da se ovi uredjaji poprave. Mislim da je to sve zbog toga se prave sa ogranicenim rokom trajanja.
03.08.2016
Marko Petrovic
Uglavnom u danasnje vreme retko ko porpavlja svoj DVD. Uglavnom se sve svede na to da se ti tipovi servisa mogu pronaci u veoma malom broju u Beogradu.
02.08.2016
Dusan Markovic
Zapravo je u danasnje vreme jako tesko proanci kvalitetan DVD servis. Ukoliko se vec odlucte da ga potrazite, mozda bi najbolje bilo za pocetak da to ucinite tako sto cete da prelistate neke novine i pronadjete male oglase.
04.07.2016
Petar Jankovic
Mogu samo da kazem da ukoliko zelite da kupite kvalitetan DVD onda ne treba da stedite novac. Pre svega, ukoliko kupite onaj kineski, budite spremni da sa njim imate mnogo problema.