Dijetetski suplementi Beograd

Kontakt podaci za vašu firmu

WVS Dijetetski suplementi

  • 1
5.0 | 4 ocena
Zahvaljujući tradiciji dugoj više od 20 godina kompanija WVS d.o.o nudi Vam isključivo najkvalitetnije dijetetske suplemente, paletu od preko 50 proizvoda za koje posedujemo sve dozvole nadležnih organa…...
Pročitaj više
Knez Mihajlova 21, (TC Mileni...
Stari grad,Beograd

Dijetetski suplementi Dietfood

  • 8
5.0 | 7 ocena
Dijetetski suplementi “DietFood” mogu postati Vaš glavni saveznik u borbi protiv različitih, pa čak i najtežih bolesti. Svi suplementi iz naše ponude su prošli detaljna ispitivanja na vodećim medicinskim ustanovama i registrovani su u Mini...
Pročitaj više
Kneza Viseslava 134/12
Čukarica,Beograd

RUSKA APOTEKA KAPILAR

  • 5
  • %
5.0 | 5 ocena
Centar Kapilar bavi se edukacijom o ishrani i prodajom prirodnih ruskih preparata u cilju unapređenja zdravlja. KAPILAR je preparat nastao kao plod dugogodišnje saradnje među najeminentnijim ruskim stručnjacima i vojnim lekarima. Kapilar j...
Pročitaj više
Vatroslava Lisinskog 19
Palilula,Beograd

Pre 21 h poslednji put pozvana firma

Dijetetski suplementi

  • 4
5.0 | 3 ocena
Na policama Laurus apoteka u Beogradu očekuje Vas bogata ponuda dijetetskih suplemenata svetski poznatih proizvođača. Svi naši proizvodi izrađeni su od sirovina vrhunskog kvaliteta, uz upotrebu inovativne tehnologije i znanja iz oblasti n...
Pročitaj više
Beogradska 14
Vračar,Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dijetetski suplementi
Pitaj firme

Suplementi AZECO

  • 4
5.0 | 7 ocena
BIOČAGA i BIODIHIDROKVERCETIN Verujte prirodi i kada je najteže Izlazeći u susret onima kojima je najpotrebnije: obolelim od karcinoma, dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti....
Pročitaj više
Maršala Birjuzova 51a
Stari grad,Beograd

Ječmena trava - EnergyLife

  • 1
0.0 | 0 ocena
Ječmena trava - EnergyLife je novi organski proizvod dostupan na našem tržištu. Istraživanja su pokazala da je ječmena trava najbogatiji izvor hrane sa skoro idealnim balansom hranljivih sastojaka u jednom izvoru. Ima brojne dokazane blagode...
Pročitaj više
/
Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

14.06.2017 09:29
Milos Bozovic
Znacajno mesto u njihovoj ponudi dijetetskih suplemenata zauzima Kolon Cistac sa dodatkom Djumbira i Natrijum askorbata koji je nezaobilazan u terapiji raka,jer zamenjuje hidrokolon terapiju ciscenja debelog creva.
14.06.2017 09:27
Sanja Kekic
Zeoliti iz ove ponude poticu iz dve razlicite zemlje uvoza,u zavisnosti od vrste proizvoda koji kreiraju.Sadrze visok procenat klinoptilolita,inicijalno visoke koeficijente katjonske izmene dodatno povisene procesom pripreme,farmaceutski cisti,tribomehanicki i termicki aktivirani.
14.06.2017 09:24
Borislav Milic
Njihovo strucno i profesionalno osoblje ce vam dati sve neophodne strucne savete i programe individualnih treninga,za maksimalno postizanje rezultata,kako u profesionalnom,tako i u rekreativnom sportu.
01.04.2017 08:59
Kosta Savic
Kapilar poseduje protivupalno,antihistaminsko dejstvo,snizava nivo holesterola i smanjuje opasnost od nastanka tromba.Kapilar je dostupan kao Kapilar tablete za opstu primenu i Kapilar krem balzam za lokalnu primenu.
01.04.2017 08:57
Lazar Ristic
Zdrav nacin funkcionisanja,sve pohvale.Svakog meseca u njihovim apotekama u Beogradu aktuelne su promocije i akcije dijetetskih suplemenata,bilo da su u pitanju popusti ili poklon proizvodi.
01.04.2017 08:55
Zoran Josipovic
Besprekorni u pogledu cistoce i kvaliteta,potpuno prirodni,pruzaju vam mogucnost da se,tokom njihovog koriscenja,uveriti u snagu sopstvenog organizma oslobodjenog otrova, radionuklida i slobodnih radikala.
23.12.2016 08:10
Milos Topalovic
Jedinstvena proizvodnja i prodaja zeolita u kapsulama.Ovu firmu cini vrhunski tim strucnjaka koji su nosioci velikog broja nagrada.Zeolit je prirodni antioksidant i kao takav ne skodi zdravlju.
23.12.2016 08:00
Milos Topalovic
Kao prvi i najvazniji suplement iz ove ponude izdvaja se natrijum askrobat najkvalitetniji oblik vitamina c.Ovaj vitamin se smatra kao najjaci antioksidans i antistresor koji pospesuje rad citavog organizma,a posebno se preporucuje u terapiji raka.
23.12.2016 07:57
Sanja Kekic
U apotekama Laurus pored sirokog asortimana lekova,medicinske i dekorativne kozmetike vodecih proizvodjaca,pronaci cete i bogatu ponudu dijetetskih suplemenata.Svi dijetetski suplementi koje prodaju podlezu strogim kontrolama sirovina i proizvodnog procesa.
20.06.2016 12:26
Milos Bozovic
Kapilar krema primenjuje se kod zamora nogu i umora misica.Kapilar ruski prirodni preparat stiti membrane celija i poboljsava rad kapilara,uspostavlja mikrocirkulaciju krvi u citavom organizmu i normalizuje razmenu materija na celijskom nivou.
20.06.2016 12:20
Zoran Josipovic
Zdravlje je bez premca,najvece bogatstvo,a dijetetski suplementi iz palete kompanije WVS predstavljaju podrsku zdravom nacinu zivota.Poceo sam da ih koristim pre nekoliko godina i mnogo su mi pomogli u sportskoj karijeri.
11.09.2015 02:23
Jelena Roncevic
Dijetetski suplementi SWANSON INTERNATIONAL su odlični! Vrhunski kvalitet
28.05.2015 07:53
Jovana Aleksić
Da li se ruski lek kapilar može piti u slučaju oboljenja angina pektoris, i da li je leči?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Dijetetski suplementi