WVS Dijetetski suplementi

  • 1
3.83 | 6 ocena

O nama - DIJETETSKI SUPLEMENTI WVS


Domaća kompanija WVS d.o.o. je zastupnik vrhunskih svetskih brendova dijetetskih suplemenata. Zahvaljujući tradiciji dugoj više od 20 godina u našoj ponudi nalaze se samo najkvalitetniji dijetetski suplementi, za koje posedujemo sve dozvole nadležnih organa. Stekli smo poverenje velikog broja klijenata, zato što nam je njihovo zdravlje na prvom mestu, a nijedan sportista koji je koristio proizvode koje mi uvozimo nikada nije imao problem na antidoping testovima.

Kompanija WVS d.o.o. u svojoj bogatoj paleti ima preko 50 proizvoda koji su razvrstani u dve posebne linije:
-dijetetski suplementi koji doprinose očivanju i unapređenju zdravlja – SWANSON INTERNATIONAL
-dijetetski suplemenati za unapređenje sportskih performansi kako kod profesionalnih sportista, tako i kod rekreativaca – PhD NUTRITION

Savremen način života karakteriše stres i loše navike, čije su posledice ugroženo ili narušeno zdravlje i umanjen kvalitet života, fizička i mentalna iscrpljenost, neadekvatno funkcionisanje u svakodnevnom životu, u kući i na poslu, sindrom hroničnog umora, pad imuniteta, kao i ubrzano starenje. Kako bi se sprečila pojava ovakvih tegoba i drugih remetećih faktora, potrebno je pravovremeno reagovati i biti svestan važnosti zdravih životnih stilova i navika koje pomažu u očuvanju zdravlja. To podrazumeva i redovnu upotrebu dijetetskih suplemenata, koji nisu zamena za pravilnu ishranu, ali je upotpunjuju i pomažu u prevenciji bolesti. Takođe, njihova upotreba olakšava podnošenje i usporava razvoj već postojećih tegoba.

Vrlo važan faktor za očuvanje zdravlja je kontinuirano i redovno bavljenje sportom koje pozitivno deluje na kompletan organizam, poboljšava kondiciju i opštu fizičku spremnost, obezbeđuje mentalnu stabilnost, doprinosi fokusiranosti i jača motivaciju. Međutim, vrlo je važno da sportske aktivnosti budu prilagođene opštem zdravstvenom stanju, polu i godinama. Postizanju boljih sportskih rezultata, doprinosi i pravila ishrana obogaćena kvalitetnim dijetetskim suplementima.

Zdravlje je, bez premca, najveće bogatstvo, a dijetetski suplementi iz palete kompanije WVS d.o.o. predstavljaju podršku zdravom načinu života, dobroj fizičkoj kondiciji, a u sinergiji sa pravilnom ishranom i stručno vođenim treninzima, doprinose dostizanju željenog kvaliteta života, kao i postizanju vrhunskih sportskih rezultata.

Misija naše kompanije je podizanje svesti o važnosti negovanja zdravih navika, pravilnoj ishrani i adekvatnoj suplementaciji, kao i redovnoj, kontinuiranoj rekreaciji, kako bi zdravlje bilo unapređeno, a kvalitet života podignut na nivo dostajan čoveka savremenog doba. U toj borbi nismo usamljeni, jer imamo podršku brojnih saradnika iz stručne i opšte javnosti. Zajedno sa medijima, koji prepoznaju važnost zdravlja, promovišemo i komuniciramo vrednosti, za koje čvrsto verujemo da su civilizacijski važne.

Ako želite rado ćemo i Vama pomoći da postignete ciljeve koje ste sebi zacrtali. Naše stručno i profesionalno osoblje će Vam dati sve neophodne stručne savete i programe individualnih treninga, za maksimalno postizanje rezultata, kako u profesionalnom, tako i u rekreativnom sportu.

Dijetetski suplementi WVS, Knez Mihajlova 21, TC Milenijum, lokal 42, Beograd
Dijetetski suplementi WVS, Svetogorska 25/5, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

14.06.2017 09:24
Borislav Milic

Njihovo strucno i profesionalno osoblje ce vam dati sve neophodne strucne savete i programe individualnih treninga,za maksimalno postizanje rezultata,kako u profesionalnom,tako i u rekreativnom sportu.

20.06.2016 12:20
Zoran Josipovic

Zdravlje je bez premca,najvece bogatstvo,a dijetetski suplementi iz palete kompanije WVS predstavljaju podrsku zdravom nacinu zivota.Poceo sam da ih koristim pre nekoliko godina i mnogo su mi pomogli u sportskoj karijeri.

11.09.2015 02:23
Jelena Roncevic

Dijetetski suplementi SWANSON INTERNATIONAL su odlični! Vrhunski kvalitet

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Dijetetski suplementi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu WVS Dijetetski suplementi
  • WVS dijetetski suplementi Beograd,
  • Dijetetski suplementi SWANSON INTERNATIONAL,
  • Dijetetski suplementi PhD NUTRITION