O nama - DNEVNI BORAVAK DECE MOJ DNEVNIK


Dnevni boravak dece MOJ DNEVNIK odgovara na potrebe savremene porodice i pomaže roditeljima da kvalitetno organizuju obaveze i slobodno vreme svoje dece. U naš edukativni centar dobrodošli su učenici osnovnoškolskog uzrasta koji žele da vreme pre ili posle škole, provedu kreativno i u druženju sa vršnjacima, kao i da urade domaće zadatke i uče u čemu će im pomoći iskusni učitelji.

Privatni produženi boravak za decu MOJ DNEVNIK u Borči organizuje brojne dnevne aktivnosti sa ciljem da deci omogući da se kvalitetno pripreme za naredni školski dan. Uz svesrdnu pomoć i pod stalnim nadzorom učitelja sa dugogodišnjim iskustvom, deca uče i rade domaće zadatke.

Pažljivo osmišljene edukativne tematske radionice iz oblasti likovnog, muzičkog, literarnog i scenskog stvaralaštva koje se svakodnevno organizuju u boravku, doprinose da deca obogate svoje znanje i steknu širu opštu kulturu. Naročita pažnja posvećuje se fizičkoj i zdravstvenoj kulturi dece, tako da su na programu različite sportske aktivnosti.

Dnevni boravak za osnovce MOJ DNEVNIK organizuje:

 • -Boravak dece na sat, na dan i na noć
 • -Pomoć pri izradi domaćih zadataka i učenju
 • -Kreativne radionice
 • -Pripremnu nastavu: priprema predškolaca za polazak u prvi razred, priprema osmaka za završni ispit, priprema za umetničke srednje škole i fakultete likovne oblasti
 • -Aktivnosti u toku raspusta
 • -Kampove u toku raspusta
 • -Izlete, posete i pozorišne predstave
 • -Povremeni boravak školske dece u toku dana prema potrebama roditelja
 • -Individualni časovi
 • -Individualni rad sa logopedom
 • -Tečaj jezika

Aktivnosti dece u produženom boravku planiraju se u zavisnosti od obaveza i školske smene deteta. Kada dete ide pre podne u školu, nakon završetka nastave dolazi u boravak gde ruča i radi domaće zadatke za naredni dan. Nakon završetka učenja, dete može da uživa u igri na svežem vazduhu i druženju sa vršnjacima, da učestvuje u svim planiranim radionicama, kao i da se odmara u udobnom prostoru prilagođenom za opuštanje.

Kada dete ide u poslepodnevnu smenu, roditelji ga dovode u boravak ujutru. Nakon što završi domaće zadatke za taj dan, dete može da uživa u igri na svežem vazduhu i druženju sa vršnjacima, da učestvuje u svim planiranim radionicama, kao i da se odmara u udobnom prostoru prilagođenom za opuštanje. Pre odlaska u školu, dete ruča i mi ga odvodimo u školu, odakle ga preuzimaju roditelji.

O ostvarenim rezultatima tokom boravka kod nas roditelji se svakodnevno obaveštavaju. Na taj način mogu da budu sigurni da je njihovo dete završilo sve školske obaveze, ali i da je zadovoljilo osnovne dečije potrebe za igrom i druženjem. Takođe, roditelji se telefonskom porukom informišu kada je dete preuzeto iz škole ili kada ga mi odvedemo u školu iz boravka. Dete iz boravka mogu da preuzmu samo roditelji ili osobe koje oni navedu u Ugovoru.

Dnevni boravak dece MOJ DNEVNIK organizuje tematske radionice iz različitih oblasti:

-LIKOVNE RADIONICE – deca se upoznaju sa različitim likovnim tehnikama, likovnim umetnicima, njihovim delima i istorijom likovne umetnosti, što doprinosi proširenju njihove opšte kulture. Kroz praktičan rad deca imaju priliku da iskažu svoju kreativnost, a materijal je obezbeđen za svako dete. Postoji i mogućnost organizovanja individualnih časova za posebno talentovanu decu iz oblasti likovnog stvaralaštva.

-MUZIČKE RADIONICE – na ovim radionicama deca uče osnovne muzičke pojmove (note, taktiranje, sviranje na metalofonu, muzičke oznake i sl.), uče pesme po sluhu, ali se i dobro zabavljaju. Naš boravak je opremljen i klavirom koji nastavnici koriste za rad u muzičkim radionicama.

-LITERARNE RADIONICE – na kreativan i zanimljiv način deca uče kako se pravilno i lepo pismeno i usmeno izražava, razvija se kultura čitanja i razgovara se o pročitanim knjigama. U okviru literarne radionice postoje recitatorska sekcija, novinarska sekcija, pisanje sastava, lepo pisanje (kaligrafija), analiza književnih dela, pisanje poezije, vođenje dijaloga, kultura govora. Često se u okviru ove radionice organizuju gostovanja pesnika i pisaca.

-SCENSKE RADIONICE – obuhvataju kompletno scensko stvaralaštvo: deca uče da glume, prave scenografiju, režiraju, pišu dramske tekstove… Sve to imaju priliku da prezentuju na predstavama koje zajedno osmišljamo. Pored gostovanja glumaca, organizujemo i odlaske na pozorišne predstave.

-ISTRAŽIVAČKE RADIONICE – kroz igru i zabavu deca stiču najrazličitija znanja o živom svetu, geografskim pojmovima i pojavama, životu i radu naučnika, istorijskim ličnostima, savremenim naučnim dostignućima… Ono što nauče deca mogu i praktično da primene kroz eksperimente koje zajedno izvodimo. Osnovni cilj ovih radionica jeste da se proširi opšta informisanost dece.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
office@mojdnevnik.rs

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: moj.dnevnik.984
Instagram: @moj_dnevnik_produzeni_boravak/

Dnevni boravak dece MOJ DNEVNIK, Prelivačka 2a, Borča, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Dečije radionice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu MOJ DNEVNIK Dnevni boravak dece
 • MOJ DNEVNIK produženi boravak,
 • MOJ DNEVNIK Borča,
 • produženi boravak za decu u Borči,
 • Produženi boravak za decu MOJ DNEVNIK u Borči,
 • Boravak za decu MOJ DNEVNIK Beograd,
 • MOJ DNEVNIK produženi boravak radno vreme