Kreativna Radionica Vijuganje

5.0 | 2 ocena
Ulica: Vespučijeva 22
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Kreativna Radionica Vijuganje
Mobilni: 064/
vijuganje.rs

O nama

KREATIVNA RADIONICA VIJUGANJE

Kreativna radionica Vijuganje okuplja decu predškolskog i školskog uzrasta koja žele da razvijaju svoju maštu i kreativnost, praktično primene stečena znanja i realizuju svoj svet iz mašte. Kod nas sva deca imaju priliku da samostalno istražuju, otkrivaju, eksperimentišu, zapitkuju i na taj način dođu do odgovora na sva pitanja koja ih interesuju.

Kreator ove jedinstvene radionice je Ljupka Mirković Dubajić, diplomirani grafički dizajner i diplomirani filolog opšte lingvistike, sa licencom Montesori udruženja Srbije i sertifikatom NTC obrazovnog sistema. Nakon dugog niza godina volontiranja i humanitarnog rada, došla je na ideju da svoja znanja, iskustva i maštanja podeli sa onima koje mašta najviše krasi, sa decom.

Vijuganje predstavlja klub za druženje i povezivanje dece. Sa ciljem da zadovoljimo dečiju radoznalost i interesovanja na pravi način, u našem programu nalaze se različite aktivnosti:

-Likovne radionice – tehnike (crtanje, slikanje, modelovanje, konstruisanje, ...), materijali (papir, drvo, glina, staklo..., ), pribori za rad (olovka, četkica, grafit, flomasteri, bojice, tempere, akrilne boje, boje za tekstil, ...).

-Konstruktorske radionice – ideje postaju stvarnost – tehnike (crtanje skice, merenje, isecanje, modelovanje, konstruisanje, uklapanje, ...) i pribori za rad (olovka, četkica, alat za rezbarenje, igla, pištolj za plastiku, čekić, ...). Koristimo papir, karton, drvo, žicu, tkaninu, plastiku, vunicu, glinu.

-Jezičke radionice – neguje se govor i pravilno izražavanje na srpskom i engleskom jeziku. Izmišljamo svoj jezik, smišljamo priče, crtamo stripove, slušamo muziku, izmišljamo pesmice.

-Sportske aktivnosti – na zatvorenom i na otvorenom (boravak u prirodi, šetnje, izleti, poligoni) odvijaju se bez rekvizita ili sa rekvizitima (trčanje, skakanje, penjanje, igre sa loptom, traka za hodanje, puštanje zmajeva, ...)

-Tematske rođendane – svako dete je posebno, naročito na svoj divan dan. Pravimo posebnu priču za svako dete i spram nje organizujemo aktivnosti. Rezultat je nezaboravno iskustvo koje se dugo pamti i prepričava.

Trudimo se da svako dete podstaknemo da otkrije svoje sposobnosti i razvija veštine u pravcu koji želi: mislilac, konstruktor, istraživač, sportista, umetnik, naučnik... Na taj način dete gradi svoju ličnost, stiče samopoštovanje i uči se samostalnosti i odgovornosti. Pored intelektualnog razvoja, podjednaku pažnju posvećujemo fizičkom i motoričkom razvoju kroz različite sportske aktivnosti.

U rad sa decom su uključeni vrhunski stručnjaci, umetnici i drugi entuzijasti koji nesebično prenose svoja znanja na mlađe naraštaje. Radionice traju 90 minuta, a praktikuje se rad u malim grupama, tako da je svakom detetu posvećena maksimalna pažnja.

Kreativna radionica Vijuganje ostvarila je uspešnu saradnju sa drugim sličnim radionicama, školama i kulturno-obrazovnim institucijama. Takođe, uzeli smo učešće i na brojnim dečijim festivalima i konkursima.

GDE i KAD se održava Vijuganje:

- Bulevar Zorana Đinđića 84 (kod Novog Merkatora)
ponedeljak 18.30-20.00

- Bulevar Zorana Đinđića 166 (kod Studenjaka)
četvrtak 18.30-20.00

Marketing ĆOŠE Ponedeljak-petak od 9.00-17.00Vespučijeva 22, Novi Beograd

Facebook:

Instagram:

Dođite da zajedno razmrdamo vijuge!

Cenovnik

1. 1 TERMIN
500 din.
2. MESEČNO 8 termina
3200 din.
3. MESEČNO 4 termina
2000 din.
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Muzički Atelje Dizi, Jurija Gagarina 180, lok.1, Novi Beograd, Beograd
  Kreativna radionica Alter art studio, Koste Glavinića 2, Savski venac, Beograd
  Radionice na engleskom Quite A Sqool, Bulevar Mihaila Pupina 10a, VP lok 9, Novi Beograd, Beograd
  Muzička radionica Puž, SROC Vračar, Sjenicka 1 i KSC Pinki, Gradski park 2, Zemun, Vračar, Beograd
  Kreativna Radionica Kućerak Mašte, Prve pruge 37lj, Zemun, Beograd
  Škola crtanja i slikanja SKICA 33, Dimitrija Georgijevića Starika 68, Novi Beograd, Beograd
  Teatar produženi boravak, Svetozara Markovića 45, Vračar, Beograd
  Kamerton studio za muzičke umetnosti, Hasanaginice 17a, Rakovica, Beograd
  Anđeli muzička radionica, Knez Miletina 7, Dorćol, Stari grad, Beograd