Kreativna Radionica Vijuganje

  • 2
  • %
5.00 | 2 ocena

O nama - KREATIVNA RADIONICA VIJUGANJE


Kreativna radionica Vijuganje okuplja decu predškolskog i školskog uzrasta koja žele da razvijaju svoju maštu i kreativnost, praktično primene stečena znanja i realizuju svoj svet iz mašte. Kod nas sva deca imaju priliku da samostalno istražuju, otkrivaju, eksperimentišu, zapitkuju i na taj način dođu do odgovora na sva pitanja koja ih interesuju.

Kreator ove jedinstvene radionice je Ljupka Mirković Dubajić, diplomirani grafički dizajner i diplomirani filolog opšte lingvistike, sa licencom Montesori udruženja Srbije i sertifikatom NTC obrazovnog sistema. Nakon dugog niza godina volontiranja i humanitarnog rada, došla je na ideju da svoja znanja, iskustva i maštanja podeli sa onima koje mašta najviše krasi, sa decom.

Vijuganje predstavlja klub za druženje i povezivanje dece. Sa ciljem da zadovoljimo dečiju radoznalost i interesovanja na pravi način, u našem programu nalaze se različite aktivnosti:

-Likovne radionice – tehnike (crtanje, slikanje, modelovanje, konstruisanje,...), materijali (papir, drvo, glina, staklo...,), pribori za rad (olovka, četkica, grafit, flomasteri, bojice, tempere, akrilne boje, boje za tekstil,...).

-Konstruktorske radionice – ideje postaju stvarnost – tehnike (crtanje skice, merenje, isecanje, modelovanje, konstruisanje, uklapanje,...) i pribori za rad (olovka, četkica, alat za rezbarenje, igla, pištolj za plastiku, čekić,...). Koristimo papir, karton, drvo, žicu, tkaninu, plastiku, vunicu, glinu.

-Jezičke radionice – neguje se govor i pravilno izražavanje na srpskom i engleskom jeziku. Izmišljamo svoj jezik, smišljamo priče, crtamo stripove, slušamo muziku, izmišljamo pesmice.

-Sportske aktivnosti – na zatvorenom i na otvorenom (boravak u prirodi, šetnje, izleti, poligoni) odvijaju se bez rekvizita ili sa rekvizitima (trčanje, skakanje, penjanje, igre sa loptom, traka za hodanje, puštanje zmajeva,...)

-Tematske rođendane – svako dete je posebno, naročito na svoj divan dan. Pravimo posebnu priču za svako dete i spram nje organizujemo aktivnosti. Rezultat je nezaboravno iskustvo koje se dugo pamti i prepričava.

Trudimo se da svako dete podstaknemo da otkrije svoje sposobnosti i razvija veštine u pravcu koji želi: mislilac, konstruktor, istraživač, sportista, umetnik, naučnik... Na taj način dete gradi svoju ličnost, stiče samopoštovanje i uči se samostalnosti i odgovornosti. Pored intelektualnog razvoja, podjednaku pažnju posvećujemo fizičkom i motoričkom razvoju kroz različite sportske aktivnosti.

U rad sa decom su uključeni vrhunski stručnjaci, umetnici i drugi entuzijasti koji nesebično prenose svoja znanja na mlađe naraštaje. Radionice traju 90 minuta, a praktikuje se rad u malim grupama, tako da je svakom detetu posvećena maksimalna pažnja.

Kreativna radionica Vijuganje ostvarila je uspešnu saradnju sa drugim sličnim radionicama, školama i kulturno-obrazovnim institucijama. Takođe, uzeli smo učešće i na brojnim dečijim festivalima i konkursima.

GDE i KAD se održava Vijuganje:

- Bulevar Zorana Đinđića 84 (kod Novog Merkatora)
ponedeljak 18.30-20.00
- Bulevar Zorana Đinđića 166 (kod Studenjaka)
četvrtak 18.30-20.00

Marketing ĆOŠE Ponedeljak-petak od 9.00-17.00 Vespučijeva 22, Novi Beograd

Facebook: vijuganje
Instagram: @vijuganje

Dođite da zajedno razmrdamo vijuge!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Dečije radionice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kreativna Radionica Vijuganje
  • Vijuganje,
  • Vijuganje Kreativna Radionica,
  • Kreativna Radionica Vijuganje Novi Beograd,
  • Kreativne Radionice na Novom Beogradu,
  • Kreativna Radionica Vijuganje radno vreme