Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Likovna radionica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Likovna radionica

Želite i vi da budete vešti sa kičicom? Verujte, nije važno koliko godina imate, jer ako u vama oduvek postoji ljubav ka raznim oblicima, komponovanju boja, prema linijama i površinama, onda je pravi trenutak da razmišljate da upišete časove u likovnoj radionici.

likovna radionica

 

Polaznici likovnih radionica su  najčešće najmlađi, ali to ne znači da i ukoliko ste u penziji da ne možete da usavršite svoj omiljeni hobi.

Likovne radionice

Postoje i različiti kursevi na kojima se obavlja priprema za upis u srednje umetničke škole i fakultete. Tako da, osim mališana, veliki broj polaznika ovakvih radionica čine učenici koji se pripremaju za upis u srednju umetničku školu, dizajnersku, primenjenu i likovnu akademiju ili na Arhitektonski fakultet, na primer.

Mladi ljudi su svesni toga da moraju ulagati u sebe, i na taj način usavršavati talente i veštine, kako bi upisali željenu školu ili fakultete, na kojima je tradicionalno veliko interesovanje i konkurencija.

U likovnim radionicama se radi u malim grupama, koje broje od šest do deset polaznika, upravo iz razloga da se svakome može posvetiti jednaka pažnja. Grupe se formiraju na osnovu uzrasta, što znači predškolci, deca školskog uzrasta i do četrnaest godina; đaci koji se pripremaju za polaganje prijemnog ispita; odrasli zainteresovani polaznici, kao i penzioneri koji žele da se bave likovnom umetnošću iz hobija.

Likovne radionice imaju posebno osmišljene programe za decu sa oštećenim sluhom.

Likovne radionice za decu

Deca prvo nauče da crtaju i vajaju, pa tek onda nauče da pišu. Stalno smo u prilici da posmatramo mališane kako prave prve nevešte oblike ili vajaju razne figurice od plastelina i to mnogo ranije nego što napišu slovo A. Sve je to iz razloga što su deca maštovita i što im je kreativnost urođena.

likovna radionica cena

 

Ukoliko kod vašeg deteta primetite naglašen talenat i ljubav ka crtanju, slikanju ili vajanju, dobra odluka je da ga upišete u likovnu radionicu. Najmlađi razvijaju motoriku, percepciju, radoznalost i stvaralačke kvalitete, kao i poverenje u vlastite sposobnosti kada uvide rezultate svojih napora i rada.

Likovna radionica – iskustva

Ako vam je naš tekst pružio korisne informacije i ukoliko razmišljate da se sami priključite ili da upišete svoje dete, verovatno vas zanima dinamika održavanja nastave. Obično je to jednom nedeljno, na primer, subotom a čas je u trajanju od devedeset minuta (dvočas). Vaš izbor može biti i dolazak dva puta nedeljno, gde jedan čas traje šezdeset minuta.

Kroz pohađanje časova u likovnoj radionici stiču se znanja o estetici i vizuelnoj kulturi, pa se tako na pravi način vrednuje umetnost. Crtanje, slikanje, vajanje... – lepi su načini da se iskaže kreativnost, i umetnička crta za koju možda nismo ni znali da je posedujemo.

Kada je reč o priboru, obično je potrebno da nabavite blok za crtanje, dok je ostalo obezbeđeno u radionici, ali je najbolje da se konsultujete oko ovih detalja sa osobljem likovne radionice za koju ste se odlučili.

Likovna radionica – cene:

Za časove u likovnoj radionici potrebno je platiti od 70 do 350 evra, što sve zavisi od fonda časova.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

15.09.2018
Katarina Perisic
Kroz pohađanje časova u likovnoj radionici stiču se znanja o estetici i vizuelnoj kulturi, pa se tako na pravi način vrednuje umetnost. Crtanje, slikanje, vajanje... – lepi su načini da se iskaže kreativnost, i umetnička crta za koju možda nismo ni znali da je posedujemo.
08.08.2017
Marko Petrovic
Svaka likovna radionica treba da ima najbolji moguci utisak za dete. Pre svega, na svakoj likovnoj radionici, a takvih ipak i nema toliko puno u Beogradu, deca treba da se osecaju prijatno a da pri tome zaista pogazu u potpunosti svoj talenat.
13.05.2017
Biljana Brankovic
Likovna radionica mora da se dosta plati, kako god da okrenete. Po meni je to uvek prvi i osnovni problem.
10.05.2017
Dusan Markovic
Kako god da okrenete, likovna radionica je odlicno mesto za sticanje iskustva.