Crtuljko škola crtanja i slikanja za decu i odrasle

4.8 | 12 ocena
Ulica: Ulofa Palmea 4b (Mirijevo), Bulevar kralja Aleksandra 93 (kod opštine Zvezdara)
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Crtuljko škola crtanja i slikanja za decu i odrasle
Mobilni: 063/

O nama

CRTULJKO ŠKOLA CRTANJA I SLIKANJA ZA DECU I ODRASLE

*CRTULJKO ŠKOLA CRTANJA I SLIKANJA ZA DECU

*ČASOVI CRTANJA I SLIKANJA ZA ODRASLE

*PRIPREME ZA UPIS U SREDNJE UMETNIČKE ŠKOLE

*INDIVIDUALNI ČASOVI CRTANJA I SLIKANJA

UPIS TOKOM CELE GODINE!

Škola crtanja i slikanja CRTULJKO je prava adresa za decu koja vole da slikaju i žele da razvijaju svoj talenat i kreativnost kao “pravi slikari”. Naša škola poseduje 15 godina dugu tradiciju rada sa decom predškolskog i školskog uzrasta., Časove drži tim akademskih slikarka koji imaju veliko iskustvo u pedagoškom radu..

Ukoliko primećujete da Vaše dete ima talenat za crtanje i slikanje ili to o njemu drugi misle, škola CRTULJKO je pravo mesto za podsticanje i razvijanje likovnih talenata. U opuštenoj i stvaralačkoj atmosferi, mališani imaju priliku da kroz crtanje i slikanje, iskažu svoje misli, osećanja, maštu i kreativnost.

Prioritet u radu škole CRTULJKO jeste, pre svega, dečije opuštanje, uživanje i radost stvaranja, a tek potom razvoj i unapređenje talenta. Na kreativan način, bez ikakvog pritiska, mališani se upoznaju sa osnovim likovnim elementima i postepeno ovladavaju raznovrsnim likovnim tehnikama.

CRTULJKO svakom detetu omogućava da na najzdraviji način, kroz igru i smeh, izrazi svoje mišljenje, nesputano razvija svoju prirodu i karakter. Rad sa četkicama i bojama razvija mnoge pozitivne osobine, kao što su: samopouzdanje, istrajnost, upornost, preciznost, sklonost prema stvaralačkom radu, otvorenost i osećaj za lepo. Dok crta i slika dete poboljšava motoriku, radnu motivaciju i koncentraciju, što se pozitivno odražava i na uspeh u redovnoj školi.

Časovi crtanja i slikanja u školi CRTULJKO odvijaju se u malim grupama, tako da predavač ima mogućnost da posveti maksimalnu pažnju svakom polazniku individualno. Termini održavanja časova su različiti, radnim danima i vikendom, a dinamika časova je jednom ili dva puta nedeljno, po dva sata.

Pored stručnog tima i prijatne atmosfere, CRTULJKO je prepoznatljiv i po vrlo povoljnim cenama. Zahvaljujući idealnoj lokaciji na okretnici autobusa 27, 20 i 74 u Mirijevu, do nas možete stići brzo i lako iz svih delova grada.

 • ČASOVI CRTANJA I SLIKANJA ZA ODRASLE - U prijatnoj atmosferi, uz druženje, ali i izuzetno strucan pristup kvalifikovanih predavača, naša škola vam nudi mogućnost učenja, napredovanja i razvijanja u više razlicitih oblasti likovne umetnosti, bez obzira na prethodno znanje, godine i talenat.
 • PRIPREME ZA  UPIS U SREDNJE UMETNIČKE ŠKOLE - Kvalitetna priprema polaznika koja obuhvata sve oblasti likovne umetnosti zastupljene na prijemnom ispitu.
 • INDIVIDUALNI ČASOVI CRTANJA I SLIKANJA ZA DECU I ODRASLE - podrazumevaju potpunu posvećenost polazniku i njegovo napredovanje na osnovi sopstvenih afiniteta. Rad obuhvata vise razlicitih slikarskih i crtackih tehnika, a poseban naglasak stavlja se na tehniku koja najvise zanima i privlaci polaznika.

Izrazite svoj talenat, maštu i kreativnost na najlepši način!

Facebook:

Instagram:

CRTULJKO škola crtanja i slikanja, Ulofa Palmea 4b, Mirijevo i Bulevar kralja Aleksandra 93 (kod opštine Zvezdara)

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  24.01.2020 03:35

  Odlicna skolica slikanja, prezadovljne smo moja cerka i ja.

  Radomir Petrovic
  03.05.2018 09:39

  Skola crtanja i slikanja CRTULJKO,savrsena adresa za svu decu koja su zainteresovana za slikanje,takodje i da razvijaju svoj talenat i kreativnost kao 'pravi slikari'.Prvenstveno se bavimo opustanjem dece i priblizavanjem ka umetnoscu.Stucno i veoma prijatno osoblje brine o radu vase dece!

  Firme u blizini

  Kreativna radionica Alter art studio, Koste Glavinića 2, Savski venac, Beograd
  Teatar 13 - škola glume, Ustanička 125 (Šumice); Rajačićeva 3 (Zemun), Voždovac, Beograd
  Kreativna radionica Mali Veliki Svet, Vitezova Karađorđeve Zvezde 85, Zvezdara, Beograd
  Radionice na engleskom Quite A Sqool, Bulevar Mihaila Pupina 10a, VP lok 9, Novi Beograd, Beograd
  Kreatopolis Art Studio, Batutova 8, Lion, Zvezdara, Beograd
  Muzička radionica Puž, SROC Vračar, Sjenicka 1 i KSC Pinki, Gradski park 2, Zemun, Vračar, Beograd
  Teatar produženi boravak, Svetozara Markovića 45, Vračar, Beograd
  Kamerton studio za muzičke umetnosti, Hasanaginice 17a, Rakovica, Beograd
  Anđeli muzička radionica, Knez Miletina 7, Dorćol, Stari grad, Beograd