Crtuljko škola crtanja i slikanja

 • 2
5.00 | 3 ocena
 • Ulica: Čarobne frule 23
 • Opština: Zvezdara
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 063/Prikaži broj

O nama - CRTULJKO ŠKOLA CRTANJA I SLIKANJA


Škola crtanja i slikanja CRTULJKO je prava adresa za decu koja vole da slikaju i žele da razvijaju svoj talenat i kreativnost kao “pravi slikari”. Naša škola poseduje 11 godina dugu tradiciju rada sa decom predškolskog i školskog uzrasta, a časove drži akademska slikarka Mina Todosijević.

Ukoliko primećujete da Vaše dete ima talenat za crtanje i slikanje ili to o njemu drugi misle, škola CRTULJKO je pravo mesto za podsticanje i razvijanje likovnih talenata. U opuštenoj i stvaralačkoj atmosferi, mališani imaju priliku da kroz crtanje i slikanje, iskažu svoje misli, osećanja, maštu i kreativnost.

Prioritet u radu škole CRTULJKO jeste, pre svega, dečije opuštanje, uživanje i radost stvaranja, a tek potom razvoj i unapređenje talenta. Na kreativan način, bez ikakvog pritiska, mališani se upoznaju sa osnovim likovnim elementima i postepeno ovladavaju raznovrsnim likovnim tehnikama.

CRTULJKO svakom detetu omogućava da na najzdraviji način, kroz igru i smeh, izrazi svoje mišljenje, nesputano razvija svoju prirodu i karakter. Rad sa četkicama i bojama razvija mnoge pozitivne osobine, kao što su: samopouzdanje, istrajnost, upornost, preciznost, sklonost prema stvaralačkom radu, otvorenost i osećaj za lepo. Dok crta i slika dete poboljšava motoriku, radnu motivaciju i koncentraciju, što se pozitivno odražava i na uspeh u redovnoj školi.

Časovi crtanja i slikanja u školi CRTULJKO odvijaju se u malim grupama, tako da predavač ima mogućnost da posveti maksimalnu pažnju svakom polazniku individualno. Termini održavanja časova su različiti, radnim danima i vikendom, a dinamika časova je jednom ili dva puta nedeljno, po dva sata.

Pored stručnog tima i prijatne atmosfere, CRTULJKO je prepoznatljiv i po vrlo povoljnim cenama. Zahvaljujući idealnoj lokaciji na okretnici autobusa 27, 20 i 74 u Mirijevu, do nas možete stići brzo i lako iz svih delova grada.

Izrazite svoj talenat, maštu i kreativnost na najlepši način!


www.facebook.com/skolica.crtanjacrtuljko

www.instagram.com/minina.skola_crtanja

CRTULJKO škola crtanja i slikanja, Čarobne frule 23, Mirijevo 3, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

03.05.2018 09:39
Radomir Petrovic
Skola crtanja i slikanja CRTULJKO,savrsena adresa za svu decu koja su zainteresovana za slikanje,takodje i da razvijaju svoj talenat i kreativnost kao 'pravi slikari'.Prvenstveno se bavimo opustanjem dece i priblizavanjem ka umetnoscu.Stucno i veoma prijatno osoblje brine o radu vase dece!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Dečije radionice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Crtuljko škola crtanja i slikanja
 • Crtuljko škola crtanja i slikanja,
 • Crtuljko škola crtanja i slikanja Zvezdara,
 • škola crtanja i slikanja Crtuljko Beograd,
 • Škola Crtuljko radno vreme,
 • Časovi crtanja za decu,
 • Časovi slikanja za decu