Radionice na engleskom Quite A Sqool

 • 2
 • %
5.00 | 5 ocena
 • Ulica: Bulevar Mihaila Pupina 10a, VP lok 9
 • Opština: Novi Beograd
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 063/Prikaži broj

O nama - RADIONICE NA ENGLESKOM QUITE A SQOOL


Um nije posuda koju treba napuniti već vatra koju treba zapaliti” reči su grčkog biografa Plutarha i kredo Studija za edukaciju QUITE A SQOOL. Sama igra reči i poigravanje pravilima u pisanju naziva studija ukazuju na nekonvencionalan pristup radu s decom.

Decu treba učiti da otkrivaju svet oko sebe, da preispituju, razmišljaju, postavljaju pitanja i traže odgovore. Mi smo tu da ih usmeravamo i pomognemo im da bolje razumeju svet u kome odrastaju. U bliskoj i otvorenoj saradnji sa roditeljima pomažemo deci da prepoznaju i neguju svoje vrline i talente, ali i da uoče šta bi to u njihovom radu i karakternim osobinama moglo da se promeni nabolje.

Radionice na engleskom u Studiju za edukaciju QUITE A SQOOL zapravo koriste engleski jezik kao medijum za sveobuhvatan rad s decom uz multidisciplinarni pristup. Kroz interaktivan rad ona se opuštaju u komunikaciji, stiču i razvijaju socijalne veštine, uče kako da rešavaju konflikte, budu odgovorni prema sebi, ljudima oko sebe i životnoj sredini, kako da se suočavaju sa izazovima i još mnogo toga. Štaviše, deca imaju priliku da se upoznaju i sa delovima gradiva u britanskom obrazovnom sistemu, koji se dosta razlikuje od sistema koji se primenjuje kod nas. Taj sistem je kreiran na takav način da se od najranijeg uzrasta razvijaju kritičko mišljenje, samostalnost, kreativnost i samopouzdanje. Polaznici studija QUITE A SQOOL imaju tako mogućnost da uče neke delove gradiva iz matematike, prirodnih nauka, geografije ili istorije na sličan način kao njihovi vršnjaci u britanskim školama.

Za ostvarivanje naših ciljeva i postizanje najboljih rezultata svakako je potrebno vreme. Stoga preporučujemo celogodišnje programe jer oni pružaju potreban kontinuitet i mogućnost saradnje s roditeljima u razvoju njihove dece.

Za one kojima ponuđeni termini za celogodišnje programe ne odgovaraju ili bi želeli da za početak samo steknu uvid u naš način rada, postoji i mogućnost posećivanja pojedinačnih radionica.

Verujemo da se najbolji rezultati u učenju postižu u radu sa malim grupama kako bi svako dete dobilo individualnu pažnju nastavnika i moglo da neometano napreduje u skladu sa svojim mogućnostima i interesovanjem. Iz tog razloga, radionice koje organizujemo u QUITE A SQOOL odigravaju se u grupama do šestoro dece. Prilikom formiranja grupa vodimo računa o uzrastu dece i znanju engleskog jezika koji poseduju, a radimo sa decom uzrasta od tri godine naviše.

Radno vreme je fleksibilno i utvrđuje se u dogovoru sa klijentima.

Priredite Vašoj deci iskustvo koje će im mnogo značiti. Vidimo se u QUITE A SQOOL!

Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 10a (YUBC), visoko prizemlje, lokal 9, Novi Beograd

Osoba za kontakt i broj telefona:
Bojana Lojanica, 063/422-961

E-mail adresa:
bojana.lojanica@gmail.com

Iskustva i preporuke posetilaca

18.12.2019 10:06

Sve pohvale od mene. Od prostora,preko načina rada, tema koje se obrađuju, nastavnika koji je posvećen svakom pojedinačno,ali i grupi, istim žarom,....,sve odiše jednom prelepom i retkom pozitivnom energijom. Samo tako! Sve najbolje! porodica Nikolić

28.08.2018 10:48
Dejan Mitric

Škola je fantastična! Totalno drugačiji pristup u radu sa decom,zanimljivi i veoma aktivni časovi,česte i korisne radionice... ova školica nije klasična škola engleskog,deca se raduju svakom novom času! Posle više od četiri godine rada sa gospođom Bojanom prosto je neverovatno koliko je šest osmogodišnjih klinaca iz grupe mog sina naučilo engleski,ali i da se ponaša u grupi,da pomogne drugome...

Odnos cena/kvalitet čista desetka!

Na kraju svakog polugodišta roditelji prisustvuju javnom času grupe i tako stiču uvid u tempo napretka svog deteta,a na kraju godine se dobija sertifikat sa tako detaljnim opisom rada,nivoa znanja i ponašanja deteta da će vam vilica sigurno pasti dole!

Još jednom FANTASTIČNO!

28.08.2018 01:27
Snežana Mitrić Snežana Mitrić

Fenomenalna škola engleskog za decu.

Uči se na kreativan način prilagođen deci. I uči se mnogo više od engleskog, jer obrađuju mnoge teme potrebne i zanimljive deci.

Male grupe, prijatna atmosfera, sve pohvale sa naše strane :)

06.09.2017 12:58
Katarina Pavlicic

Fantastična škola koja kreativnim radom i pedagoškom upornošću i od povučenog, ćutljivog i ćudljivog deteta pravi aktivnog đaka i pričalicu koja želi da pokaže šta zna i u naboljem smislu reči takmiči sa drugarima iz grupe. Preporučujem svakom ko želi da mu dete misli na engleskom i obrađuje i teme obuhvaćene našim školskim sadržajem, ali na engleskom. Uslovi rada i ambijent su izvanredni.

25.08.2017 09:30
Dejana Pejčinović

Nase dete ide vec tri godine i skola je fantasticna, sa pravim i profesionalnim pristupom edukacije dece.

Najlepsa prepruka !!!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Dečije radionice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Radionice na engleskom Quite A Sqool
 • Quite A School,
 • Radionice na engleskom Quite A School,
 • Quite A School Beograd,
 • Quite A School Novi Beograd,
 • radionice na engleskom jeziku,
 • radionice za decu na engleskom