Radionice na engleskom Quite A Sqool

4.3 | 10 ocena
Ulica: Bulevar Mihaila Pupina 10a, VP lok 9
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Radionice na engleskom Quite A Sqool
Mobilni: 063/

O nama

RADIONICE NA ENGLESKOM QUITE A SQOOL

Um nije posuda koju treba napuniti već vatra koju treba zapaliti” reči su grčkog biografa Plutarha i kredo Studija za edukaciju QUITE A SQOOL. Sama igra reči i poigravanje pravilima u pisanju naziva studija ukazuju na nekonvencionalan pristup radu s decom.

Decu treba učiti da otkrivaju svet oko sebe, da preispituju, razmišljaju, postavljaju pitanja i traže odgovore. Mi smo tu da ih usmeravamo i pomognemo im da bolje razumeju svet u kome odrastaju. U bliskoj i otvorenoj saradnji sa roditeljima pomažemo deci da prepoznaju i neguju svoje vrline i talente, ali i da uoče šta bi to u njihovom radu i karakternim osobinama moglo da se promeni nabolje.

Radionice na engleskom u Studiju za edukaciju QUITE A SQOOL zapravo koriste engleski jezik kao medijum za sveobuhvatan rad s decom uz multidisciplinarni pristup. Kroz interaktivan rad ona se opuštaju u komunikaciji, stiču i razvijaju socijalne veštine, uče kako da rešavaju konflikte, budu odgovorni prema sebi, ljudima oko sebe i životnoj sredini, kako da se suočavaju sa izazovima i još mnogo toga. Štaviše, deca imaju priliku da se upoznaju i sa delovima gradiva u britanskom obrazovnom sistemu, koji se dosta razlikuje od sistema koji se primenjuje kod nas. Taj sistem je kreiran na takav način da se od najranijeg uzrasta razvijaju kritičko mišljenje, samostalnost, kreativnost i samopouzdanje. Polaznici studija QUITE A SQOOL imaju tako mogućnost da uče neke delove gradiva iz matematike, prirodnih nauka, geografije ili istorije na sličan način kao njihovi vršnjaci u britanskim školama.

Za ostvarivanje naših ciljeva i postizanje najboljih rezultata svakako je potrebno vreme. Stoga preporučujemo celogodišnje programe jer oni pružaju potreban kontinuitet i mogućnost saradnje s roditeljima u razvoju njihove dece.

Za one kojima ponuđeni termini za celogodišnje programe ne odgovaraju ili bi želeli da za početak samo steknu uvid u naš način rada, postoji i mogućnost posećivanja pojedinačnih radionica.

Verujemo da se najbolji rezultati u učenju postižu u radu sa malim grupama kako bi svako dete dobilo individualnu pažnju nastavnika i moglo da neometano napreduje u skladu sa svojim mogućnostima i interesovanjem. Iz tog razloga, radionice koje organizujemo u QUITE A SQOOL odigravaju se u grupama do šestoro dece. Prilikom formiranja grupa vodimo računa o uzrastu dece i znanju engleskog jezika koji poseduju, a radimo sa decom uzrasta od tri godine naviše.

Radno vreme je fleksibilno i utvrđuje se u dogovoru sa klijentima.

Priredite Vašoj deci iskustvo koje će im mnogo značiti. Vidimo se u QUITE A SQOOL!

Adresa:

Bulevar Mihajla Pupina 10a (YUBC), visoko prizemlje, lokal 9, Novi Beograd

Osoba za kontakt i broj telefona:

Bojana Lojanica, 063/422-961

E-mail adresa:

bojana.lojanica@gmail.com

Cenovnik

1. REDOVNI POPUST za 10 radionica
40 €
2. REDOVNI POPUST za 5 radionica
20 €
3. Pojedinačne radionice od 45 min
5 € po radionici
4. Plaćanje celog kursa do 30.09.2018.
Jedna rata gratis (320 €)
5. REDOVNI POPUSTI - Treće dete u porodici
- 30 %
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  18.12.2019 10:06

  Sve pohvale od mene. Od prostora,preko načina rada, tema koje se obrađuju, nastavnika koji je posvećen svakom pojedinačno,ali i grupi, istim žarom,....,sve odiše jednom prelepom i retkom pozitivnom energijom. Samo tako! Sve najbolje! porodica Nikolić

  Dejan Mitric
  28.08.2018 10:48

  Škola je fantastična! Totalno drugačiji pristup u radu sa decom,zanimljivi i veoma aktivni časovi,česte i korisne radionice... ova školica nije klasična škola engleskog,deca se raduju svakom novom času! Posle više od četiri godine rada sa gospođom Bojanom prosto je neverovatno koliko je šest osmogodišnjih klinaca iz grupe mog sina naučilo engleski,ali i da se ponaša u grupi,da pomogne drugome...
  Odnos cena/kvalitet čista desetka!
  Na kraju svakog polugodišta roditelji prisustvuju javnom času grupe i tako stiču uvid u tempo napretka svog deteta,a na kraju godine se dobija sertifikat sa tako detaljnim opisom rada,nivoa znanja i ponašanja deteta da će vam vilica sigurno pasti dole!
  Još jednom FANTASTIČNO!

  Snežana Mitrić Snežana Mitrić
  28.08.2018 01:27

  Fenomenalna škola engleskog za decu.
  Uči se na kreativan način prilagođen deci. I uči se mnogo više od engleskog, jer obrađuju mnoge teme potrebne i zanimljive deci.
  Male grupe, prijatna atmosfera, sve pohvale sa naše strane :)

  Katarina Pavlicic
  06.09.2017 12:58

  Fantastična škola koja kreativnim radom i pedagoškom upornošću i od povučenog, ćutljivog i ćudljivog deteta pravi aktivnog đaka i pričalicu koja želi da pokaže šta zna i u naboljem smislu reči takmiči sa drugarima iz grupe. Preporučujem svakom ko želi da mu dete misli na engleskom i obrađuje i teme obuhvaćene našim školskim sadržajem, ali na engleskom. Uslovi rada i ambijent su izvanredni.

  Dejana Pejčinović
  25.08.2017 09:30

  Nase dete ide vec tri godine i skola je fantasticna, sa pravim i profesionalnim pristupom edukacije dece.
  Najlepsa prepruka !!!

  Firme u blizini

  Muzički Atelje Dizi, Jurija Gagarina 180, lok.1, Novi Beograd, Beograd
  Kreativna radionica Alter art studio, Koste Glavinića 2, Savski venac, Beograd
  Kreativna Radionica Vijuganje, Vespučijeva 22, Novi Beograd, Beograd
  Teatar 13 - škola glume, Ustanička 125 (Šumice); Rajačićeva 3 (Zemun), Voždovac, Beograd
  Muzička radionica Puž, SROC Vračar, Sjenicka 1 i KSC Pinki, Gradski park 2, Zemun, Vračar, Beograd
  Kreativna Radionica Kućerak Mašte, Prve pruge 37lj, Zemun, Beograd
  Škola crtanja i slikanja SKICA 33, Dimitrija Georgijevića Starika 68, Novi Beograd, Beograd
  Teatar produženi boravak, Svetozara Markovića 45, Vračar, Beograd
  Anđeli muzička radionica, Knez Miletina 7, Dorćol, Stari grad, Beograd