Kreatopolis Art Studio

5.0 | 8 ocena
Ulica: Batutova 8, Lion
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Kreatopolis Art Studio
Mobilni: 061/
www.kreatopolis.rs

O nama

KREATOPOLIS ART STUDIO

Kreatopolis je jedinstveno mesto koje daje mogućnost svim uzrastima da razviju svoje talente i budu kreativni. Redovne radionice odvijaju se u okviru tri osnovna programa – LIKOVNOG, MUZIČKOG i KREATIVNOG PISANJA. Osim toga, moguće je odabrati KOMBINOVANI PROGRAM (kombinacija navedenih programa u dogovoru s polaznikom).

Organizujemo PRIPREME ZA MUZIČKE I LIKOVNE SREDNJE ŠKOLE I FAKULTETE.

Rad se odvija u malim grupama, poluindividualno ili individualno, tako da se prilagođavamo individualnim potrebama i sklonostima polaznika.

Prvi probni čas je besplatan, potrebno je samo da se najavite telefonom.

Programi u Kreatopolisu su brižljivo osmišljeni tako da pruže sve potrebne umetničke veštine u skladu sa uzrastom polaznika. Na ranim uzrastima, akcenat je na razvijanju kreativnosti i motorike, dinamičnoj smeni aktivnosti i ovladavanju bazičnim tehničkim znanjima. Na kasnijim uzrastima radi se na sticanju umetničkih kompetencija i stručnih veština, ali nastavljamo da negujemo i KREATIVNOST jer verujemo da je u njoj ključ uspeha kojim god poslom da se bavimo. Nema prepreka za kreativnost, nikad nije kasno!

Mentori su visoko stručni, sa dugogodišnjim iskustvom u pedagoškom radu.

Likovni program i Kreativno pisanje: Jana Rastegorac Vukomanović, master akademski slikar i master filolog opšte književnosti

Muzički program: Andrea Stamenković, magistar pop-džez pevanja

MUZIČKI PROGRAM

Od hobija do profesije

Kreatopolis art studio nudi bogat muzički program, s akcentom na pevanju. Budući da ono nije starosno ograničeno, program je prilagodjen mališanima, tinejdžerima i odraslima. Nastava je u malim grupama ili individualna, po želji i potrebi polaznika. Repertoar obuhvata pesme na srpskom i engleskom jeziku. Žanr: POP, ROK, MJUZIKL.

PO ČEMU SE RAZLIKUJEMO - kompletan rad na izvodjačkom nastupu pevača, od izlaska na scenu, preko rukovanja mikrofonom, pravilne postavke glasa, do scenskog pokreta.

PEVANJE (GRUPNA NASTAVA)

 • Uzrast: 6 do 18 god.  (I grupa 6-9 god, II grupa 10-13 god, III grupa 14-18 god.)
 • Trajanje: 90 min (PEVANJE + SCENSKI POKRET)
 • Žanrovi: dečije pesme, pop, rock, jazz; pesme iz mjuzikla i filma                 

PEVANJE - INDIVIDUALNA NASTAVA

 • Uzrast: 6-18 god
 • Trajanje: 45 min
 • Uz pevanje možete izabrati i izborni predmet: scenski pokret, vokalni ansambl, klavir, likovnu radionicu

MOZZ-art program (KLAVIR i SOLFEĐO)

 • Uzrast: 6-10 god.
 • Trajanje: 45 min dva puta nedeljno
 • Polaganje ispita na kraju godine.

PRIPREMNA NASTAVA ZA SREDJNU MUZIČKU ŠKOLU (klavir, solfeđo, teorija muzike i pevanje)

 • Uzrast: Od 10-18 god.

LIKOVNI PROGRAM

MALI ATELJE SLIKARI

 • Uzrast: predškolski i školski, po uzrasnim grupama (2+)
 • Trajanje: 2h jednom nedeljno
 • Posebno dizajniran program prema standardima savremene likovne pedagogije, fokusiran na to da kod dece razvije ljubav prema umetnosti, inicijativu, dobar ukus i kreativnost. Deca se upoznaju sa klasičnim likovnim materijalima, sa osnovama istorije umetnosti, tehnikama primenjene umetnosti, dizajnom, ilustracijom i animacijom. Poseban akcenat stavljen je na buđenje unutrašnje motivacije kroz pažljivo odabrane primere, mogućnost izbora u okviru široko postavljene teme, individualizovan pristup, stalnu smenu različitih tehnika i likovnih tema.

LIKOVNI ATELJE ZA TINEJDŽERE / ODRASLE (12+)

 • Trajanje: 2h jednom ili dva puta nedeljno
 • Fleksibilan program koji izlazi u susret individualnim potrebama polaznika – od bavljenja slikarstvom kao hobijem, do savladavanja i usavršavanja različitih tehnika likovnih i primenjenih umetnosti. Akcenat na dobrom crtežu kao osnovi za sve medije vizuelnih umetnosti.

OSNOVE ANIMACIJE I ILUSTRACIJE – uključen kao kurs u okviru ateljea, moguće je upisati individualno kao poseban program.

KREATIVNO PISANJE

 • Uzrast: školski
 • Trajanje: 2h jednom ili dva puta nedeljno
 • Fleksibilan program sa mogućnošću individualnog i grupnog rada, koji pruža znanja neophodna za razumevanje književnih dela, građenje dobre priče, upečetljivih likova i motiva. Pomaže u bogaćenju rečnika, sticanju besprekornog stila, pruža potrebna pravopisna znanja. Razvija verbalnu fluentnost i kreativnost kroz različite vežbe i igre, u skladu sa uzrastom.

PRIPREME ZA UMETNIČKE ŠKOLE I FAKULTETE

 • Pripremanje za fakultete likovnih i primenjenih umetnosti, kao i druge škole u kojima se na prijemnom polažu crtanje i slikanje.
 • CRTANJE – mrtva priroda, portret sa šakama, crtanje po živom modelu, kroki
 • SLIKANJE – mrtva priroda
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marko Miletic
  01.05.2018 11:33

  Decije radionice Kreatopolis pokrenuta sa idejom da deci (ali i odraslima) omoguce umetnicki razvoj kroz individualni pristup,rad u malim grupama i opustenoj atmosferi. Crtanje,slikanje i rad sa razlicitim materijalima vazni su ne samo za negovanje kreativnosti i tehnickih vestina, vec za celokupni razvoj licnosti,pre svega za intelektualni ,socijalni i razvoj motorike. Kreatopolis nastoji da prati i balansira sve potebe svojih polaznika,kao i da svaki od njih na kraju casa izadje sa dobrim radom ali i sa osmehom.U ponudi cete naci razlicite programe kao sto su miks umetnosti,animacija i ilustracija,kreativno pisanje,kreativan kurs za trudnice i roditelje sa malim bebama,to je nesto sasvim novo!Sve pohvale i preporuke!

  Firme u blizini

  Kreativna radionica Alter art studio, Koste Glavinića 2, Savski venac, Beograd
  Teatar 13 - škola glume, Ustanička 125 (Šumice); Rajačićeva 3 (Zemun), Voždovac, Beograd
  Kreativna radionica Mali Veliki Svet, Vitezova Karađorđeve Zvezde 85, Zvezdara, Beograd
  Radionice na engleskom Quite A Sqool, Bulevar Mihaila Pupina 10a, VP lok 9, Novi Beograd, Beograd
  Crtuljko škola crtanja i slikanja za decu i odrasle, Ulofa Palmea 4b (Mirijevo), Bulevar kralja Aleksandra 93 (kod opštine Zvezdara), Zvezdara, Beograd
  Muzička radionica Puž, SROC Vračar, Sjenicka 1 i KSC Pinki, Gradski park 2, Zemun, Vračar, Beograd
  Teatar produženi boravak, Svetozara Markovića 45, Vračar, Beograd
  Kamerton studio za muzičke umetnosti, Hasanaginice 17a, Rakovica, Beograd
  Anđeli muzička radionica, Knez Miletina 7, Dorćol, Stari grad, Beograd