Magazin LjubavNesuglasice Svađe u vezi

Svađe u vezi

by Administrator

dv1642024Nije retkost da se parovi mnogo vole, ali i da se često svađaju. Ovaj nesklad najčešće nastaje zbog toga što su očekivanja jednog ili oba partnera izneverena. Za muškarca ljubav znači poštovanje njegove ličnosti, a za ženu je dovoljno samo „volim te“. Njegova želja je da bude čovek njenog života, a njoj je potrebno stalno dokazivanje ljubavi.
Žene vole sitnice, pažnju i kada je on sluša. Muškarci malo teže pokazuju šta osećaju i vezivanje ih u isto vreme privlači i plaši. Oni smatraju da će postati ranjivi ako se budu prepustili osećanjima. Žene smatraju da pokazivanje emocija nije ništa strašno. One otvaraju dušu, plaču i iskreno govore o svojim emocijama, tako da na taj način rešavaju ljubavne probleme.
U vezi se po nekom nepisanom pravilu očekuje da on preduzme prvi korak – on predlaže, ona odlučuje. Muškarci su po prirodi neverni, jer na taj način proveravaju svoju muškost i jačaju svoj ego, dok je za ženu ljubav smisao života. Iako su po prirodi neverni, muškarci od žene zahtevaju apsolutnu vernost. Žene su uglavnom verne, jer kod njih vođenje ljubavi ne ide bez emocija.
Kada je raskid u pitanju, muškarci biraju da budu ostavljeni pre nego da oni raskidaju. Zato se po ovom pitanju muškarci smatraju kukavicama jer beže od toga da u celoj priči ispadnu „negativci“. Za razliku od muškaraca, žene mnogo teže podnose neuspele veze. Trude se maksimalno da spasu vezu, iako se vidi da je taj posao uzaludan. Kada shvati da je bitka izgubljena žena je ta koja prekida odnos, dok bi muškarac pustio da stvari idu svojim tokom do potpune propasti.

1 komentar

Slične teme

1 komentar

07.07.2011 00:28
radmila

svada je jako ruzna al kada imate partnera koi nemoze bez svade svi njegovi neuspesi zavravaju se svadom jednostavno nije sposoban da se sucava sa licnim problemima i onda ako doticna osoba neispunjava njegove zelje on pocinje da prouzrkuje svadu hvala poz radmila

Ostavite komentar