Magazin LjubavNesuglasice Preljuba u braku putem socijalne mreže

Preljuba u braku putem socijalne mreže

by Administrator

Preljuba u braku do nedavno je bila posmatrana kao nešto apsolutno nemoralno, potez koji narušava dugo negovanu vezu. Međutim, stvari se menjaju, pa od skoro važi pravilo da je preljuba u braku donekle sinonim za spas u braku. Preljuba u brakuKrajnje bizarno, ali mnogi tvrde da im je preljuba u braku ili dugoj vezi pomogla da izbegnu razvod i obogate zajedničke trenutke još većom ljubavlju.

Naime, u Evropu je iz daleke Kanade stigao portal Ashley Madison putem koga svi “papučari” i “papučarke” mogu pronaći adekvatnu osobu sa kojim bi prevarili dugogodinjeg partnera. Zapravo, uslov je da se već dugo zabavljate sa nekim ili ste stali sa njim pred matičara, ne možete se registrovati ako nemate partnera ili ako ste u srećnoj vezi.

Seks treba da bude glavni razlog posete ovom portalu. Tačnije, nedostatak seksa u braku. Prema nekim mišljenjima, bilo bi krajnje nemoralno varati kuda stignete i sa bilo kime. Ovo je, prema rečima istih, mnogo suptilnije, jer se vaši prijatelji i poznanici sutra neće iza leđa smejati vašem partneru, a šanse da on/ona sazna su i više nego male.

Portal je pretrpeo brojne kritike, ali se osnivači istog ne mogu požaliti na njegov rad, s obzirom da se nalazi odmah iza facebooka.

2 komentara

Slične teme

2 komentara

25.11.2010 22:49
Marko

Objavili ste clanak a niste naveli ime tog sajta… Citao sam o tom sajtu ranije, ali sam zaboravio ime sajta…

25.11.2010 23:07
Administrator

U pitanju je portal Ashley Madison.

Ostavite komentar