Magazin LjubavNesuglasice Bivši dečko – pomirenje ili ne?

Bivši dečko – pomirenje ili ne?

by Administrator

BuketBivši dečko i vi ste možda imali čvrst razlog da raskinete, a možda je to samo bila neka bezvezna svađa koja vas je oboje izbacila iz takta. U ovom prvom slučaju, ako vas je bivši dečko izneverio, prevario vas na bilo koji način, onda ni ne pomišljajte da se pomirite sa njim. Svako ko je spreman da to uradi jednom, biće i drugi i stoti put. Ne zavaravajte se, vaš bivši dečko se neće promeniti. No, ako zaista niste imali neku ozbiljnu svađu, nema razloga da vaš bivši dečko i vi ne dobijete drugu šansu. Možda nakon toga shvatite gde ste grešili i ispravite se.

Ako vam se, na primer, bivši dečko ne javi pre nego što pođe na spavanje, to nije razlog da mu se nakon svađe ne vratite. U redu, trebalo je da vam se javi ako to inače čini, ali možda su opravdanja kojima se vaš bivši dečko služi zaista tačna. Možda je stvarno zaspao ranije, možda je stvarno pomagao roditeljima do kasno i nije imao vremena da vam otkuca poruku, a kada je dospeo, shvatio je da je kasno i da vi već spavate, a nije želeo da vas budi.

U slučaju da se bojite da se vežete za neku osobu, a za njega ste se zaista vezali, onda ga na indirektan način zamolite da vam oprosti i da vam se vrati sada kada ste shvatili da je vaš bivši dečko zaista neko ko vam ispunjava dan na najlepši mogući način. Zašto da propustite priliku koja vam se u ovom trenutku čini kaoMiris najbolja samo zarad nekih avantura. Ne zaboravite, ako ste se vezali za njega, te avanture će izgubiti svoje čari i postati samo kao neka rutina. Činiće vam se da se zabavljate, a duboko u sebi ćete žaliti što ste ostavili možda i onog pravog.

Dečko ili drugarice?

Saveti drugarica koje su solo da vaš bivši dečko ne treba da dobije drugu šansu samo zbog toga da biste mogle da izlazite i provodite se – nisu ni malo od koristi. Ako imate poverenja jedno u drugo, odvojeni izlasci neće praviti problem i neće vam biti dosadno što ne možate da flertujete sa ostalima, jer ostale nećete ni primećivati ako mislite na njega. A i ako želite da flertujete, ponovo možete, jer to onda znači da vam zaista nije stalo do vaše veze i da Bivši dečkone marite što ćete verovatno ponovo raskinuti.

Kada imate vremena, viđajte se više sa svojim dragim nego sa nekim ljudima koje niste davno videli, a u suštini vam ništa ne znače, npr. neka tetka koju ste videli dva puta u životu ili neki brat kojeg se sećate samo kao malog i to kroz maglu. Ako vašim drugaricama smeta što se sa njima manje viđate, onda ih pozovite da izađu sa vama I njim i problem rešen. U takvim situacijama se bivši dečko i vaše drugarice raspričaju toliko da vi jedva uspete nešto da kažete. Prijala bi vam njihova bliskost, zar ne?

Ako vas je bivši dečko prevario, a vi ipak želite da se pomirite sa njim, pokušajte da savladate sebe i odustanete od te zamisli. Ili ako je njegova uvek morala da bude poslednja, ako nije bio dovoljno tolerantan prema vama, ako vam je branio da izlazite, da se viđate sa određenim ljudima, imao neosnovane izlive ljubomore zbog gazde na poslu i slično, onda teško da će ta veza opstati iz drugog puta. U tom slučaju, pronađite sebi neku razonodu koja će misli sa njega odagnati na neke druge, zanimljivije stvari.

7 komentara

Slične teme

7 komentara

15.05.2012 11:52
Selmedina

Predobri su … aa ko ne bi zelio , da bude ponovo u vezi s momkom koeg voli .. I ako zna da je to njen bivsi …

11.12.2012 20:57
Nikola

Bio sam sa devojkom godinu dana.. Nasa veze je bila sa dosta raskida i svadje, Na kraju smo odlucili da raskinemo da se nebi povredjivali emotivno, ali ja nju volim i ona mene voli i dalje. Ona mi kaze da je najbolje da ostanemo partneri, a znam da bi se pomirila sa mnom. Ona imam 16godina, a ja 20 njoj je stalo do drugarica, malo i da izlazi i sve kao sto je i normalno u tim godinama meni to iskreno smeta sve po malo. Sta je najbolje da ja uradim sada??

14.02.2014 00:34
miljana

pa owako nikola..ti znas da su to sada lude godine kad ona ludi i u pubertetu je…moras je razumeti….daj joj malo vemena i bice swe ok ali i popricaj sa njom…

17.09.2013 08:36
Ivana

Bila sam sa momkom vise id pola godine.Stalno smo se svadjali i bijo je jako ljumoran sto ja izlazim sa drugaricama.I onda smo idliucili da raskinemo,ali i da ostanemo priljatelji.Od tog naseg priljateljstva nema nista,niti se cujemo nekada,niti se vidjamo.Ja njega stvarno i dalje volim nzm kako mi da se pomirimo pomozite mi molim vasss!!!

27.11.2013 21:41
ENA

Mogu da samislim Kako je Pola vam i ja Sam Bila Sa mojim bivsim Decko 7 meseci i Stanlo smo se svadjali Zbog sitnice Ali Posle DVA meseca raskida Nisam Wise mogle bez nega ni on bez mene NASA Ljubav je Bila jaca od svega Cak i sve Sta bilo zaboravilo smo i oprostili jedom drugom i Eto sad imamo zajnicke planove Sa buducnost taj svima savet borite se Sa onog koga volite <3

09.12.2013 14:06
Sanja

Bila sam 8 meseci sa deckom, slobodno mogu reci da ga volim i da mi je bilo prelepo sa njim. Sve je teklo u najboljem mogucem redu, sve sam zapostavila zbog njega. Jednom prilikom mi je poslao poruku neki decko cijeg se lika i ne secam. Moj, vec sada bivsi decko ga je pozvao dan kasnije, ne znam kako je saznao ko je i sta je, da bi on njemu rekao da je bio sa mnom, a to nije istina! Sada, naravno moj vec bivsi decko ne zeli da bude sa mnom, cujemo se svakog dana, ali ne zeli da bude sa mnom, prosto ne znam sta da radim.. da ga zovem non-stop ne mogu, jer mi govori jako ruzne stvari, a da ga ne zovem ne mogu ni to, jer ne mogu da odustanem od njega, jer ga previse volim! Sta mi je za ciniti?! 🙁

12.01.2014 19:05
ana

Nikola reci joj sta osecas i pomirite se..naravno da trebate da izlazite mladi ste,ali je najbitnije da se volite..nacini prvi korak musko si..najvise cenim muskarca koji se bori za devojku

Ostavite komentar