Magazin LjubavNesuglasice Ljubav i prevara

Ljubav i prevara

by Administrator

ljubaviprevar „Raskinula sam sa svojim momkom jer je imao avanture sa drugim ženama, iako je pričao da ne voli nikoga osim mene ! Trpela sam njegova neverstva, plakala kada nije kraj mene već kraj neke druge i jednog dana sam rekla sebi „Ti zaslužuješ više od toga ! Zašto da prihvatim da budem samo jedna od njegovih devojaka i da mi ponekad poklanja ljubav i pažnju?
Zašto bih morala da patim ? I on je plakao i preklinjao : ne želi da ga ostavim, kaže da je to jače od njega : da ne može da odoli kada ga neka žena privuče, ali da je samo u mene zaljubljen!“
Nevera
„Očekivala sam da će mi dokazati tu ljubav u koju mi se kune tako što će pokušati da se promeni, ali je naša veza nastavila onako kako je i ranije bilo. Jer, i pored svega što sam doživljavala od njega i pored svega što sam istrpela i dalje ga volim. Posle viđenja sa mnom on je išao da se vidi sa drugim ženama,  a meni se vraćao još šarmantniji i zaljubljeniji, šaputao bi mi reči pesama koje su nastale samo za mene, milovao I ljubio moje telo kao da je svaki centimetar moje kože parče najskuplje svile. Osećala sam da je prema meni najnežniji i da me ljubi sa najvećim žarom, kao nijednu drugu i zato sam se uprkos besu i ljubomori, uprkos tome što ne podnosim da ga delim sa drugima,  iznova i iznova mirila sa njim. Jednoga dana sam shvatila da treba definitivno da raskinem sa njim koliko god mi to teško palo ukoliko ne želim da potonem u depresiju.
Odolela sam svakog njegovom pokušaju da me ponovo osvoji, nisam ga više viđala, ali sam nesrećna jer ga još uvek volim!“
Iskrenost i vernostA2G2186
Šta u ljubavi znači biti veran? To što ste već iskusili, to ne znači neophodno voleti samo jednu osobu. Ako vas vaš partner laže, možete jednostavno pretpostaviti da vas vara. Ali, on od vas ne krije da vas vara. Na neki njegov, poseban način on vam je u stvari veran jer se uvek ponovo vraća vama i pokazuje vam koliko mu značite. Međutim, ne zanosite se! Nećete ga promeniti, jer on živi za ljubavne izazove: njegovo ponašanje pokazuje da više voli da vas izgubi nego da prestane da osvaja druge žene. Da li ih voli manje-više kao vas ili ih uopšte ne voli? Nije ni važno ! Ne voli ih na isti način. U stvari, on pre svega ima potrebu da bude voljen. Zna da se dopadne drugim ljudima ! Za njega je osvajanje ženskih srce način života, skoro profesija i definitivno opsesija!
Slobodna veza
A šta vi tražite sa njim? Veoma brzo ste saznali da se viđa sa drugim ljubaviprevara2ženama. A međutim, niste uspeli da ga zaboravite! Da li ste zaljubljeni u njega ili u ljubav koju vam on pokazuje ? Prvo napravite razliku između toga šta on radi da bi vas šarmirao i šta on radi iz ljubavi prema vama!
Želeli biste ga samo za sebe, ali to je nemoguće. Vaše situacija ovako izgleda : vi volite vašeg partnera takvog kakav je, trpite to što ne provodi sve svoje vreme sa vama i čak to što je sa drugim ženama kad nije sa vama. Ali, ne dopustite da budete njegov rob, trošeći život čekajući ga ! Ako on može da ima slobodu, imajte je i vi ! Ili, na suprot, smatrate da vam njegova nestabilnost ne odgovara. U tom slučaju, stav koji ste zauzeli, da ga više ne viđate, je najbolje rešenje. Teško je napustiti i zaboraviti muškarce koji bukvalno imaju čitavu kolekciju žena sa kojima su bili , jer su najčešće veliki zavodnici i prosto neodoljivi!

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar