Dan Kuhinje

  • 3
4.33 | 6 ocena

O nama - DAN KUHINJE


Dan Kuhinje Beograd je predstavništvo firme DAN KÜCHEN iz Linca koja poseduje više od 50 godina dugu tradiciju proizvodnje kuhinja po želji kupca. Proizvođač kuhinja broj 1 u Austriji koji može da se pohvali sa 400 kuhinja dnevno koje se isporuče širom Evrope, od sada otvara svoja vrata i u Srbiji.

Neprestano prateći inovacije u tehnologiji i proizvodnji, kompanija Dan Kuhinje redovno ulaže u svoj projektantski centar za dizajniranje i razvoj kuhinja prepoznatljivih po vrhunskom kvalitetu, tipičnom dizajnu, tvrdoći materijala i okova na koji se daje garancija od 20 godina. Takođe, kompanija veliku pažnju posvećuje konstantnom usavršavanju i napredovanju svog stručnog tima.

Put do kuhinje iz Vaših snova nikad nije bio jednostavniji zahvaljujući kompaniji Dan Kuhinje. Poštujući standarde brenda, naš specijalizovani tim u Srbiji, pružiće Vam svu neophodnu pomoć prilikom izbora najboljeg funkcionalnog rešenja koje je prilagođeno željama, potrebama i dimenzijama prostora kojim raspolažete.

Kao pojam vrhunskog kvaliteta, Dan Kuhinje karakteriše moderan dizajn, visoka preciznost u izradi, neverovatna funkcionalnost, veliki izbor boja i dezena materijala i okova, kao i vrhunski kvalitet završne obrade. Posebno naglašavamo da se svaki model može prilagoditi ličnim potrebama kupca.

Zahvaljujući specijalizovanom kompjuterskom programu svaki klijent ima mogućnost da bira model kuhinje, boju, raspored i kombinaciju elemenata. Nakon definisanja konačnog izgleda kuhinje, pristupa se izradi iste koja se vrši u Austriji, po najvišim tehnološkim standardima.

Isporuka i montaža kuhinja je potpuno besplatna i vrši se od strane specijalizovanog tima Dan studija. U našoj ponudi nalaze se i svi neophodni kuhinjski aparati vodećih svetskih proizvođača, po pristupačnim cenama. Uživajte u prijatnim trenucima sa porodicom i prijateljima u jedinstvenom ambijentu Dan Kuhinje kreirane po Vašoj ideji.

Posetite našu Facebook stranicu:
https://sr-rs.facebook.com/Dankuhinje/


Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-20h
Subota od 10-18h
Nedelja ne radimo

Dan Kuhinje, Batajnički drum 6F, Zemun, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

28.05.2018 12:30
Jelena Jovanovic

DAn KUHINJE je predstavnistvo nemacke firme DAN KUCHEN koji vec dugi niz godina ima tradiciju u pravljenju kuhinja.Stvarno jedan dobar kvalitet u koji i sami mozete da se i uverite. Nece vas izneviriti u vasim ocekivanjima. Sve pohvale!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Kuhinje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dan Kuhinje
  • Dan Kuhinje,
  • Dan Kuhinje Beograd,
  • Dan Kuhinje Zemun,
  • Dan Kuhinje radno vreme,
  • dan kutchen