Svaka kuhinja, bilo da se radi o domaćinstvu ili o restoranu, kafani, hotelu, motelu... – mora da poseduje drvene posude i činije. Njihova namena je zaista široka, a pri odabiru ovih delova kuhinjske galanterije, potrebno je da se rukovodimo nekim pravilima.

Pročitaj više

Ove stolarske radionice u svojoj ponudi imaju DRVENE POSUDE I CINIJE

Izaberite neku od firmi gde možete kupiti DRVENE POSUDE I ČINIJE

Beograd

Nameštaj od punog drveta Sophora Home
Nameštaj od punog drveta Sophora Home
Partizanske avijacije bb
Novi Beograd
Beograd Pozovi

Nameštaj od punog drveta Sophora Home će oplemeniti Vaš stambeni ili poslovni prostor. U ponudi naše stolarske radionice naćićete kvalitetan nameštaj od punog drveta, kao i kuhinjsku galanteriju, činije i daske. Sve iz našeg asortimana pravim...
Pročitaj više

3.5 | 6 ocena
Pre 4 h korisnik je porucio Drvena cinija za hranu
Drvoteka
Drvoteka
Zrenjaninski put 128
Palilula
Beograd Pozovi

Drvoteka je inovativna stolarska radionica, gde ćete pored unikatnog nameštaja ili predmeta od drveta po izboru dobiti odlične savete, Ideju projektovanu u 3D AutoCadu, gde ćete imati jasnu viziju finalnog proizvoda, baš onakav, kakav ste zam...
Pročitaj više

5.0 | 2 ocena
Pre 5 h poslednji put pozvana firma

Svaka kuhinja, bilo da se radi o domaćinstvu ili o restoranu, kafani, hotelu, motelu... – mora da poseduje drvene posude i činije. Njihova namena je zaista široka, a pri odabiru ovih delova kuhinjske galanterije, potrebno je da se rukovodimo nekim pravilima.

Šta to tačno znači i na šta bi trebalo da obratite pažnju, saznajte u tekstu koji se nalazi pred vama, jer ćete pročitati mnoge korisne i zanimljive informacije.

Drvene činije

Činije su uvek potrebne, da li za pripremu hrane, da li zbog toga što u njima želimo da držimo voće na primer, ili za bilo šta drugo. Kada kupujemo činije, trudimo se da drvo bude visokokvalitetno, i često je to parena bukva, mada mogu da budu upotrebljene i druge vrste drveta.

Drvene posude za hranu

Drvo je prirodan materijal, i kao takav, veoma je pogodan da se u njemu drži hrana. Drvo nema neke neprijatne mirise, lepog je izgleda... Zbog svega toga, drvene posude za hrano su veoma rado korišćene, kako u domaćinstvima, tako i u ugostiteljstvu.

Drvena činija

Korisno je da znate, da od svakog dela drvene galanterije, možete da načinite unikatne komade. To se radi na taj način što se sačini ručni ili mašinski duborez, odštampaju se motivi po želji kupca.

Drvene činije za voće

Posebno je bitno da imate informaciju da se dekoracija na drvenim predmetima u ugostiteljstvu može raditi na više načina, i da to predstavlja svojevrsnu reklamu ili da dodatno promoviše vaš brend. Zahvaljujući tome, na činijama za voće mogu da se nađu razni etno motivi, ili logotipi hotela, restorana i sl.

Drvene činije za salatu

Drvene činije za salatu nalaze svoju široku primenu u ugositeljstvu. Drvo koje se koristi za izradu je često parena bukovina, i ona se smatra najkvalitetnijom vrstom. Ipak, po želji kupca, drvene činije za salatu se prave i od drugih vrsta drveta.

Drvene posude za hranu

Drvene posude za hranu se ukrašavaju po želji, zahtevu, i potrebama kupaca. Kao što smo naveli, one mogu da budu prošarane ručno ili mašinski duborezom, što veoma lepo izgleda. Takođe, drvene posude su lepe kada na sebi imaju štampane motive, a kakav će dizajn tačno biti, zavisi od vaših zamisli. Gotovo sve je moguće sprovesti u delo, i zbog toga je naša topla preporuka da se obratite firmama koje se nalaze na stranici koju upravo čitate, i da se informišete o cenama bez dodatne dekoracije, kao i sa njom.

Drvene posude i činije cena

Cena drvenih posuda i činija zavisi od nekoliko elemenata. To je pre svega, vrsta drveta od koje su predmeti pravljeni, ali isto tako i da li su i na koji način ukrašavani. Kao što se vidi iz celog teksta, mogućnosti za unikatnim dizajnom su brojne, i na vama je da odlučite šta vam se najviše dopada i šta će najbolje promovisati vaš brend. Cena drvenih posuda je od 1700 dinara u proseku, pa naviše.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst