Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Inox sudopere
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Inox sudopere

Inox je zapravo – nerđajući čelik. Pošto je naša priča o sudoperama, naglasićemo da niko ne želi sudoperu koja će za kratko vreme izgubiti sjaj, jer je stalno u vodi, te zarđati i odjednom postati stara... 

 

 

Korišćenje kuhinje i pranje sudova, trebalo bi da predstavlja zadovoljstvo, jer je to rutina koja se obavlja svakoga dana i na koju su sve domaćice navikle, a pošto to rade iz ljubavi prema svojoj porodici, onda ništa nije teško.

Šta su to inox sudopere?

Najpre, približićemo vam pojam inoxa da biste bolje i lakše razumeli zašto vam je potrebna baš ovakva sudopera, te koje su njene realne prednosti.

Dakle, nerđajući čelik, ili inox, zbog svog hemijskog sastava ima povećanu otpornost na koroziju. Navešćemo četiri razloga zbog kojih bi trebalo da nabavite sudoperu od inoxa:

- Inox je kvalitetan i pouzdan materijal za izradu sudopera;

- Inox je toliko popularan, pravi hit među materijalima, imaju ga sve savremene domaćice, morate i vi;

- Inox je posebno zanimljiv zbog srazmere između cene i kvaliteta – svi želimo da najviše dobijemo spram novca koji damo;

- Zahvaljujući inoxu, više ne morate koristiti abrazivna sredstva prilikom održavanja sudopere.

Slobodno možemo reći, da su proizvodi od inoxa, između ostalih i sudopere, sve više zastupljeni i u svetu i kod nas. Tome u prilog govori kvalitet inoxa kao i lakoća održavanja ovakvih sudopera, pa proizvodi od inoxa u veoma kratkom roku pokazuju svu svoju isplativost.

Ipak, bez obzira na sve prednosti, određen nivo čišćenja i održavanja je neophodan, kako bi vaša sudopera od inoxa blistala kao prvog dana. 

Odmah nakon montaže sudopere od inoxa, inox limove bi trebalo očistiti od svih nečistoća, prašine i eventualno naneti tanki zaštitni film, kako bi se sprečilo taloženje prljavštine i masnoće. 

Kako održavati inox sudoperu?

Navešćemo prvo šta je sve strogo zabranjeno, dakle: struganje vaše sudopere metalnim predmetima, čeličnom vunom i sl; korišćenje sredstava koja sadrže sonu kiselinu, izbeljivače, sredstva za čišćenje srebra, te razne abrazive...

 

 

Nasuprot tome, mekana krpa ili sunđer, te razređeni deterdžent za posuđe, sasvim su dovoljni da vaša sudopera od inoxa blista.

U ponudi ih možete pronaći kao jednodelne, dvodelne, usadne, nasadne, kao i podgradne sudopere. Dovoljno je pogledati web prezentacije firmi oglašenih ispod našeg teksta, pa se uveriti u širok asortiman inox sudopera. Modeli su prikazani sa slikama pod uvećanjem, svim karakteristikama, cenama... Naručivanje je u svega par klikova, i dan posle inox sudopera može biti na vašem pragu, spremna za ugradnju.

Inox sudopere su atraktivne i modernog dizajna, pa će se lepo uklopiti u celokupan enterijer vaše kuhinje dajući joj notu elegancije i luksuza.  

Inox sudopere – cena:

Cene se kreću u rasponu od 4159 din. sve do 37500 za najnovije modele inox sudopera. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2018
Snezana Aleksic
Inox je difinitivno standarad po pitanju sudopera. Pre svega jer nerdjajuci celik pruza njihov duzi vek trajanja i na duze staze vam stedi novac. Inox sudopere bih zato svima preporucila.
09.08.2017
Jovana Milinkovic
Pre svega je najvaznije to da su inox sudopere ona vrasta sudopera koja zaista moze da bude i vise nego kvalitetna i koju kako god da okrenete, mozete da dobijete i vise nego po povoljnim cenama.
15.05.2017
Milen Jovanovic
Sto se mene licno tice, po pitanju ovih sudopera, zaista je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
26.04.2017
Lea Stankovic
Po meni, ukoliko nesto valja u celoj prici onda su to inox sudopere.
13.04.2017
Filip Milutinovic
Sto se tice inox sudopera one trebaju da budu dobro poznate po svom kvalitetu u koji je najbolje da se sami uverite.
29.03.2017
Simona Vucinic
Po meni je sto se tice ovih sudopera, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je mnogo losije resenje.
15.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovih sudopera tice, pre ili kasnije je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
23.02.2017
Marta Dencevic
Licno smatram da su ovo sudopere bas onako dobrog kvaliteta. Ukoliko se vec za njih odlucite, sigurno se necete pokajati. Sve drugo je losije resenje.
07.02.2017
Todor Markovic
A dobro sad, ako se bas nesto i pokajete nije bas toliko strasno.
26.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo mogu da budu bas onako kvalitetne sudopere. Ako se bas za njih odlucite ne biste trebali da se pokajete.
10.01.2017
Janko Zivanovic
Inox sudopere su bas onako kvalitetne sudopre. Pri tome, ako kupite bas ove sudopere, sigurno se necete pokajati.
20.12.2016
Nikolina Pantelic
Ipak su Inox sudopere neka niza srednja klasa. Tako da su samim tim namenjene nesto sirem krugu ljudi.
01.12.2016
Petar Jankovic
Po meni su ovo ipak sudopere koje mogu da budu po pitanju kvaliteta (ne i lepote) za punu pohvalu.
16.11.2016
Biljana Brankovic
Po pitanju Inox sudpera, ubedljivo je najbolje resenje da posetite centar Tokovic u koji zaista mozete da imate puno poverenje.
26.10.2016
Jana Stankovic
Veoma povoljne cene za Inox sudopere mozete da pronadjete na posebnim popustima u salonu Eurodom. To je salon u koji mozete da imate puno poverenje.
31.08.2016
Ivan Stojanovic
Moze li neko samo da mi objasni u cemu je tacno prednost Inox sudopera u odnosu na ostale tipove sudopera? Hvala unapred svim na odgovorima.
26.07.2016
Dusan Markovic
Kada pricamo samo o Inox sudoperama, mozemo reci da su one vrhunskog kvaliteta. Samim tim, mozemo i reci da su u samom pocetku one nesto skuplje od ostalih sudopera ali dugorocno su sigurno daleko vise izdrzljivije i kvalitetnije.
27.06.2016
Marko Petrovic
Inox je difinitivno standarad po pitanju sudopera. Pre svega nerdjajuci celik pruza njihovo duzi vek trajanja i na duze staze vam stedi novac. Inox sudopere bih zato svima preporucio.