Dvodelne sudopere Beograd

Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 516; OTC Novi Beograd / lokal 4
Beograd
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 409
Beograd
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dvodelne sudopere
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dvodelne sudopere

Za sudoperu se može reći da ponosno dominira kuhinjom, drugujući sa svojim ortacima šporetom, frižiderom i aspiratorom. Zaista, bez ove družine, nemoguće bi bilo zamisliti svakodnevni život, jer kuhinja je neophodna prostorija svakog doma. 

 

 

Tu se prirpema hrana, okupljaju ukućani, vodi veseo razgovor i atmosfera je uvek prijatna i pozitivna. Može se reći i da je kuhinja srce svake kuće. 

Dvodelne sudopere – karakteristike

Kada smo rešili da renoviramo svoju kuhinju, ili da obnovimo neke elemente u njoj, sudopera je visoko na listi prioriteta. Ljudi posebnu pažnju posvećuju odabiru ovog kuhinjskog elementa, upravo iz razloga što se sudopera koristi svakoga dana, po nekoliko puta. 

Posle doručka, užine, ručka, večere... uvek ima sudova, vazda je potrebno nešto oprati ili samo natočiti čašu vode. 

Iz svih tih pomenutih razloga, bitno je da sudopera bude kvalitetna, pre svega. Materijal koji se često preporučuje je nerđajući plemeniti čelik. Što se finiša izrade tiče, on može biti poliran, reljefni ili mat finiš. 

Dvodelne sudopere se mogu izrađivati i od kompozitnog materijala, čiji je glavni sastojak kvarc, što je najtrvrđi element granita. Iz tog razloga, ovakve sudopere su poznate kao granitne sudopere. 

One su atraktivnog dizajna, moderne i lako će se uklopiti u ambijent i enterijer vaše kuhinje. 

Dvodelne sudopere – dimenzije

Definitivno, dvodelne sudopere su, kada je pranje sudova u pitanju, praktičnije od jednodelnih, iz prostog razloga što imate više prostora, koji najpre služi za odlaganje sudova. Tu će se naći prljavo posuđe, zatim ono u fazi pranja, ali i tek oprano. 

 

 

Zbog svojih dimenzija, dvodelna sudopera vam pruža dobru organizaciju pri obavljanju ovog posla, koji vam neće predstavljati nikakav napor, upravo zbog funkcionalnosti ovog dela kuhinje.

Dvodelna sudopera može biti veličine od 600 do 800 milimetara, dimenzije su 730 x 435 mm, mere ormarića 800 mm, dok je dubina korita 160 mm. Bruto težina ovakve sudopere je oko 3,25 kilograma.

Površina sudopera je polirana, a isporučuju se bez sifona. Otvor sifona je 60 mm. 

Dvodelne sudopere – iskustva

Veliki izbor modela dvodelnih sudopera možete pronaći na atraktivno osmišljenim web prezentacijama firmi koje se nalaze ispod našeg teksta. Pročitaćete o karakteristikama, pogledati slike, uporediti cene, i možete željenu dvodelnu sudoperu naručiti u par koraka. Za dan-dva biće na vašoj adresi, spremna za montažu. 

Praktičan deo kuhinjskog prostora, kao što je dvodelna sudopera omogućava vam da pranje sudova postane uživanje, a ne napor ili neka neprijatna obaveza. Već sam lep i atraktivan izgled dvodelne sudopere, uz njen sjaj i funkcionalnost, daće vam volju da svakoga dana pevušite dok se gomile nečistih sudova pretvaraju u blistavo čiste.

Dvodelne sudopere – cena:

Cene se kreću od 7639 din. sve do 86500 dinara za najnovije modele granitnih sudopera.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Kada pricamo o kvalitetu sudopere, onda su dvodelne sudopere veoma prakticne za neke vec kuhinje. Kada sam sebi kupovala kupila sam u firmi Marbomil i po tom pitanju se definitvno nisam ni malo pokajala.
Jovana Milinkovic
Sudopere najboljeg kvaliteta mozete da potrazite u dvodelnim sudoperama. Sto se cena tice, veoma je vazno da znate da su sve ove sudopere ipak nesto sto bi posebno trebalo da se plati.
Milen Jovanovic
Ukoliko nesto ima neku svoju malo jacu cenu onda su to u svakom slucaju dvodelne sudopere.
Lea Stankovic
Sto se vodelnih sudopera tice, pre ili kasnije sigurno da morate i mozete da dodjete do kvaliteta.
Filip Milutinovic
Po pravilu, kada govorimo o ovim banderama one trebaju i moraju pre ili kasnije sigurno da se plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, one nisu bas nekog narocitog kvaliteta. To je nazalost jedna surova realnost.
Mihajlo Nastasovic
Po meni su ove sudopere cisot bacanje para. Sve drugo je po meni takodje cisto gubljenje vremena. Ukoliko se odlucite bas za ove sudopere, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.
Marta Dencevic
Pre svega, mogu slobodno da kazem da su granitne sudopere nesto sto mora poebno da se plati. Sve drugo je losije resenje.
Todor Markovic
Koliko mi se pre svega cini, osnovni je problem pre svega u tome sto dvodelne sudopre pre svega moraju dobro da se plate.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, dovdelne sudopere i nisu bas nekog kvaltieta ali i pored toga su i cene bas onako malo jace.
Janko Zivanovic
Ovo mogu da budu bas onako dobre i prakticne sudopere. Mada, one ipak nisu za svako domacinstvo ako mene pitate.
Nikolina Pantelic
Ako imate bas neku veliku radnu povrsinu u kuhinji, samo treba da vodite racuna o tome da vam se sve estetski uklopi.
Petar Jankovic
Po pitanju dvodelnih sudopera samo treba da posetite neko dobro snabdeveno mesto gde imate siroku mogucnost izbora.
Jana Stankovic
Ukoliko vec trazite kvalitetne dvodelne sudopere smatram da je zbog kvaliteta najbolje da ih kupite u radnji koja se zove Blagojev naslednik.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o kvalitetu, onda su dvodelne sudopere veoma prakticne za neke vec kuhinje. Kada sam sebi kupovala kupila sam u Marbomil i po tom pitanju se definitvno nisam nesot previse pokajala.
Ivan Stojanovic
Po pitanju kvalitentih dovdelnih sudopera, najbolje resenje za vas je da se posavetujete sa nekim strucnim licem kako ne biste previse izgubili na prostoru.
Dusan Markovic
Mislim da bi druze tu zena trebala na prvom mestu da se pita po pitanju izbor sudopere. Da, slazem se sa tim da su vodelne sudopere prakticne, medjutim ko nema previse veliku kuhinju je u samom startu u problemu.
Marko Petrovic
Ovo je po meni tip sudopera koji je veoma praktican. Naravno, morate da vodite racina ukoliko vec planirate da ugradite dvodelnu sudoperu da vam se uklapa u ambijent i da imate dovoljno prostora da je postavite.