Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Nasadne sudopere
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Nasadne sudopere

Kada govorimo o funkcionalnosti prostorija u domaćinstvu, kuhinja je jedna od njih, koja mora biti prva po pomenutom kriterijumu. Zašto? Iz razloga što se najveći deo posla svakoga dana obavlja tu – između sudopere, šporeta i radne ploče. Sa ovom konstatacijom, sigurni smo, složiće se svaka domaćica.

 

 

A sudopera, pa ona ponosno dominira prostorom kuhinje, jer se najčešće koristi i bez nje kuhinja bi bila nezamisliva. Kao ni svakodnevni život jedne prosečne porodice. Zato je veoma važno kakvu ćemo sudoperu odabrati, kada dođe vreme za kupovinu tog dela pokućstva.

Nasadne sudopere – karakteristike

Možda bi mnogi ljudi želeli da imaju nasadnu sudoperu, ali nisu „načisto“ sa tim kakve su to sudopere u stvari. Objasnićemo ukratko. 

Dakle, nasadne sudopere su karakteristične po tome što se ugrađuju kao gornji deo kuhinjskog ormarića, odnosno čitavom površinom pokrivaju kuhinjski ormarić. 

Izuzetno su kvalitetne i dugotrajne, jer se izrađuju od nerđajućeg čelika koji je poznat kao inox. To je pouzdan i kvalitetan materijal, koji ne zahteva nikakvo grubo čišćenje niti održavanje, biće dovoljno da pređete preko vaše sudopere mekom krpom ili sunđerom, uz blagi deterdžent za sudove.

Pri redovnoj nezi vaše nasadne sudopere, ne smete koristiti abrazivna sredstva, kao što su čelična vuna, niti smete strugati nekim metalnim predmetima; sona kiselina je zabranjena kao i izbeljivači i sredstva za čišćenje srebra.

Ako se pridržavate ovih pravila, vaša nasadna sudopera će dugo blistati kao i prvog dana kada je montirana u vašu novu kuhinju. 

Nasadne sudopere – iskustva

Ako želite da naručite i kupite nasadnu sudoperu, a pri tome vam se ne luta po gradu, to možete jednostavno učiniti pregledanjem web prezentacija firmi koje se nalaze ispod našeg teksta.

 

 

One imaju svoju katalošku ponudu proizvoda, gde su prikazane i nasadne sudopere, sa svojim slikama, pod uvećanjem, i sa svim dostupnim karakteristikama; možete uporediti cene spram različitih modela i samo naručivanje obaviti u par koraka; uskoro će vaša nova nasadna sudopera biti isporučena na vašu adresu i spremna za ugradnju, tj. montažu.

Dobar savet jeste da odmah nakon montaže nasadne sudopere od inoxa, inox limove očistite od svih nečistoća i prašine, i eventualno nanesete tanki zaštitni film kako bi se sprečilo taloženje prljavštine i masnoće u budućnosti. Sve ovo će samo olakšati kasnije redovno održavanje prilikom svakodnevne upotrebe.

Može se slobodno reći da nasadne sudopere poseduju svoj šmek, upravo zbog toga što su njihova montaža i postavljanje različiti od klasičnih sudopera, pa će vašu novu kuhinju oplemeniti modernim dizajnom i atraktivnošću.

Nasadne sudopere – cena:

Raspon cena je od 5689 din. do 7179 dinara za različite modele nasadnih sudopera.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2018
Miroslav Jagnjic
Svim domacicama ovaj tip sudopere sigurno moze ustedeti radne povrsine. Ukoliko se vec odlucte da kupite ovaj tip sudopere i da ga ugradite, onda vam savetujem da svakako posetite kuhinje Ideals i sigurno se necete pokajati.
09.08.2017
Jovana Milinkovic
Nisu naravno nasadne sudopere nesto sto je previse skupo. Cene su naravno nesto sto je svima potrebno ali u isto vreme i nesto sto mora posebno dobro da se plati u Beogradu.
15.05.2017
Milen Jovanovic
Sto se mene licno tice, one definitivno treba da budu bas onako dobrog kvaliteta. Sve drugo je manje vazno.
26.04.2017
Lea Stankovic
Ukoliko trazite sudopere odlicnog kvaliteta onda su to u svakom slucaju nasadne sudopere.
13.04.2017
Filip Milutinovic
Po pravilu su ovo sudopere koje tebaju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
29.03.2017
Simona Vucinic
Po meni nikada one nisu bile nesto posebno kvalitetne ali nisu ni nesto preterano sa cenama pristupacne.
15.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se nasadnih sudopera tice, pre ili kasnije cete sigurno opredeliti za kvalitet. To je po meni ipak nesto sto je potpuno normalno.
23.02.2017
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, ipak su ovo sudopere posebno dobrog kvalitata i zbog toga u njihovom slucaju ne treba zaliti novac.
07.02.2017
Todor Markovic
Po meni, pre svega svi treba da vode racuna pre svega o kvalitetu. Sve je to ipak nesot sto je potpuno normalno. Ako se vec i odlucite za nasadne sudopere, onda je u svakom slucaju tu bas bitan kvalitet.
26.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, sto se nasadnih sudopera tice, veoma je vazno da se odlucite samo za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.
10.01.2017
Janko Zivanovic
Iskren da budem, nikada do sada nisam vidio kako nasadne sudopere stvarno izgledaju.
20.12.2016
Nikolina Pantelic
Ako mene licno pitate, po pitanju nasadnih sudopera, samo treba da se odlucite za bas neki veliki kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.
01.12.2016
Petar Jankovic
Po pitanju ovih vrsta sudopera, samo treba da izdvojite dosta novca i vise nisat po tom pitnaju nemate da brinete.
16.11.2016
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvalitetnim nasadnim sudoperama, ubedljivo je najbolej resenje da posetite salon Home Line i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
26.10.2016
Biljana Brankovic
Cula sam da se po veoma povoljnoj ceni od 15000 dinara moze kupiti jedna veoma kvalitetna nasadna sudopera u salonu Eurodom.
31.08.2016
Ivan Stojanovic
Po pitanju kvalitetnih nasadnih sudopera, situacija je na neki nacin specifina. Nasadne sudopere jako puno kostaju i potrebno je da se dobro i kvalitetno plate.
26.07.2016
Dusan Markovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne asadne sudopere, onda je u svakom slucaju najbolje da posetite kuhinje Ideals. Cene po kojima mozete kupiti kvalitetne nasadne sudopere se krecu vec od nekih 150 eura pa na vise.
27.06.2016
Marko Petrovic
Svim domacicama ovaj tip sudopere sigurno moze ustedeti radne povrsine. Ukoliko se vec odlucte da kupite ovaj tip sudopere i da ga ugradite, onda vam savetujem da svakako posetite kuhinje Ideals i sigurno se necete pokajati.