Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Okrugle sudopere
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Okrugle sudopere

Svi mi volimo oblike koji imaju lepe linije. Okrugli elementi su posebno estetski dopadljivi. Iz tog razloga, okrugle sudopere deluju veoma prefinjeno i elegantno u novoj kuhinji, i možda ćete nakon čitanja našeg teksta baš poželeti da kupite jedan takav model.

 

 

Kuhinja je u današnje vreme, postala centralni prostor kada je druženje čitave porodice u pitanju. Tu se priprema ručak, sprema se užina deci za školu, odlažu se i peru sudovi, a atmosfera je uvek vesela, pozitivna uz smeh i žagor svih ukućana.

Okrugle sudopere – karakteristike

Stvaranje ugodne atmosfere i topline doma, osnovna je svrha koju bi trebalo da postignu elementi koji se nalaze u sklopu kuhinje. To mora biti inovativan koncept, u detaljima dobro osmišljen, koji olakšava svakodnevne poslove u kuhinji, dok će oblik naglasiti vaš ukus i stil.

Moderne kuhinje su sasvim različite od nekadašnjih kuhinja naših mama i baka. Nekada je postojala podela na radne površine, zatim površine za kuvanje i pranje, koje su danas skoro sasvim nestale. 

Danas se teži inovativnim i korisnim rešenjima kuhinjskih površina, posebno sudopera, koje moraju imati značajne prednosti i tako predstavljati visokokvalitetne proizvode.

Okrugle sudopere se svrstavaju među najčvršće sudopere u ponudi, jer su izrađene od plemenitog nerđajućeg čelika, CrNi 18-10, debljine do čak 1 milimetar, i od najčvršćih kompozitnih materijala na tržištu. 

Oni sadrže 70 posto granitnih čestica koje su snažno povezane visokokvalitetnim vezivom, što sve kao rezultat ima izuzetnu čvrstoću. 

Ono što su prednosti okruglih sudopera izrađenih od ovih materijala su veća otpornost na udarce, veća stabilnost armature, kao i mnogo manje buke koju uzrokuje mlaz vode koja teče u sudoperu.

Okrugle sudopere – iskustva

Ako bismo želeli da uporedimo debljinu metala različitih sudopera, dovoljno će biti da uporedimo njihovu težinu: teže sudopere su izrađene od debljeg metala, pa su samim tim kvalitetnije, dugotrajnije i bolje.

 

 

Ravne linije okruglih sudopera, uz maksimalan kapacitet korita, su glavne karakteristike okruglih sudopera. Njima se mogu opremati jednostavne apartmanske kuhinje malih dimenzija ili veoma prostrane kuhinje u koje želite da stavite sudoperu sa samo jednim velikim koritom. Okrugle sudopere su uvek pravi izbor, samo je potrebno da odaberete željenu dimenziju. 

Važno je istaći da su zahvaljujući kvalitetu izrade, veoma otporne na ogrebotine, zatim na lomljenje, otporne na temperature do 280 stepeni, sto procentno su pogodne za prirpemu hrane, takođe sasvim otporne na kiseline i nikada neće izbledeti.

Nadamo se da je sve što smo naveli u našem tekstu bilo dovoljno da vam dočaramo prednosti okruglih sudopera, te da će jedna takva lepotica uskoro naći svoje mesto u vašem domu.

Okrugle sudopere – cena:

Cena okruglih inox sudopera kreće se od 4699 din. do 25900 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2018
Sinisa Peric
Jako mi se svidja ovakav tip okrugle sudopere. Jednostavan je i lako ga je uklopiti u svaki tip i model kuhinje. Veliki izbor ovakvih sudopera mozete pronaci u firmi Blagojev naslednik.
09.08.2017
Jovana Milinkovic
Ja imam u svom stanu u Beogradu okruglu sudoperu i slobodno mogu da kazem da mi se bas svidja onako kako izgleda. Definitivno se ove sudopere uklapaju u skoro svaki koncept.
15.05.2017
Filip Milutinovic
Sto se mene licno tice, ukoliko se bas za njih odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati, kako god da okrenete.
26.04.2017
Lea Stankovic
Po meni od ovih sudopera tesko da moze da postoji nesto bolje kako god da okrenete.
13.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, kada govorimo o okruglim sudoperama, zaista je i vise nego vazno da se na vreme odlucite za kvalitet.
29.03.2017
Simona Vucinic
Po mom misljenju tesko da po ovom pitanju mozete da uradite nesto dobro. Sve drugo je mnogo losije resenje.
15.03.2017
Todor Markovic
Sto se ovih sudopera tice, pre ili kasnije cete sigurno morati da dodjete u situaciju da se odlucite za neki ozbiljan kvalitet.
23.02.2017
Marta Dencevic
Pre svega, slobodno mogu da kazem da je sto se tice ovih sudopera, cilj da se odlucite za pravi kvalitet. Sve drugo je losije resenje.
07.02.2017
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, okrugle sudopere su ipak nesto sto mora debelo da se plati da biste na kraju dobili neki kvalitet.
26.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Sto se ovih problema tice, samo treba da znate da kod nas i ne postoje neke koje su narocito dobrog kvaliteta.
10.01.2017
Petar Jankovic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
20.12.2016
Nikolina Pantelic
Ovaj tip sudopera je po meni bas onako lep ali jednostavno nije za svaki prostor. Ipak to treba na nesto i da lici.
01.12.2016
Ivan Stojanovic
One su po meni veoma lepe ali je generalno proeblem u tome sto u njih bas i ne moze toliko puno sudova da stane.
16.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju okruglih sudopera, verovatno jedno od najboljih resenje po tom pitanju je da posetite salon Best pro i da se tamo raspitate oko kvaliteta.
26.10.2016
Biljana Brankovic
Uvek preko cele godine u Mondo keramici mozete da kupite okrugle sudopere po veoma povoljnim cenama kakve tesko da mozete pronaci na jos nekom mestu.
31.08.2016
Marko Petrovic
Okrugle sudopere sigurno da se slazu i idu uz odredjene kuhinjske elemente. Najbolje da se pre nego sto se odlucite da kupite okruglu sudoperu posavetujete sa nekim strucnim licem.
26.07.2016
Dusan Markovic
Mislim da su na prvom mestu okrugle sudopere namenjene onima koji imaju problem sa prostorom, odnosno imaju kuhinje koje nisu prevelikih dimenzija. Mada, meni su i nekako lepe.
22.06.2016
Marina Zivkovic
Okrugle sudopere jesu lepe ali mi nisu previse prakticne. Pre svega u njih ne moze da stane previse sudova. Kada sam kupovala kuhinju bas sam vodila racuna da mi sudopera bude adekvatna i zbog toga sam resila da preskoci ovaj tip.