Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Drvene i kuhinjske daske
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Drvene i kuhinjske daske

Nijedna kuhinja se ne može zamisliti bez daske za sečenje. Pored ovih vrsta daski, postoje i modeli koji su za posluživanje, za picu, serviranje hrane i još mnogo drugih.

drvene i kuhinjske daske

 

Kuhinjska daska

Kuhinjske daske ćemo pronaći u svakom domaćinstvu, ali i u restoranima, hotelima, motelima, kafanama, objektima brze hrane... Iako deluje kao jednostavan rekvizit, bez nje bi rad u pripremi hrane bio nezamisliv.

Daske za serviranje hrane

Vrlo je važno da daska za serviranje hrane bude od kvalitetnog materijala izrade, ali isto tako i da bude lepo dizajnirana. Često se koristi parena bukovina kao najkvalitetnija vrsta drveta, a tu je i trešnjino drvo.

Drvene daske za serviranje

Drvene daske za serviranje, osim kvaliteta, trebalo bi da poseduju i lep dizajn. Kad god se radi o hrani, svima je bitan estetski utisak. Serviranje se obavlja pred samo obedovanje, tako da je vrlo važno da daska bude lepog oblika i boja.

Kuhinjska daska

Verovatno ste primetili, da čak i najobičnije daske za kuhinju, imaju po sebi neke štampane motive. To mogu da budu motivi hrane, ali i razni etno motivi. Hoteli i restorani, mogu da urade i brendiranje i na ovaj način, ukoliko to žele.

Kuhinjske daske za sečenje

Hrana se seče na dasci, da bi se, pre svega, zaštitila radna površina. Zbog toga daska treba da bude odgovarajućih dimenzija i oblika, ali i izrađena od kvalitetnog materijla koji može da traje tokom duge upotrebe.

Drvene daske za serviranje hrane

Prilikom serviranja hrane, trebalo bi ostaviti lep utisak, i baš iz tog razloga se obraća pažnja na dizajn daske. Tu se pre svega misli na oblik, koji može da bude izrađen po želji kupca. To su tada unikatni predmeti, a dodatnu dekoraciju čini štampana površina, takođe po zahtevu.

Kuhinjske daske za rezanje

Kao što smo naveli u tekstu iznad, trešnjino drvo i pareno bukovo drvo, smatraju se najkvalitetnijim materijalom izrade za kuhinjske daske.

Drvene daske za kuhinju

Daske izrađene od pomenutih materijala su dugovečne, a pri tome, daju mogućnost da se na njima urade razni motivi štampe, koji znatno doprinose lepom estetskom utisku.

drvene i kuhinjske daske cena

 

Drvene daske za posluživanje

Kod posluživanja hrane, estetika i dekoracija, imaju najveću i najznačajniju ulogu. Baš iz tog razloga, restorani, hoteli, kafane, objekti koji prave brzu hranu, kao i mnogi drugi, odlučuju se za daske za posluživanje koje imaju moderan dizajn, uz dodatno uštampavanje.

Kuhinjska daska za rezanje

Uštampavanje je vrlo korisno, jer pored dekoracije, služi i kao brendiranje, tako da je čest slučaj da se koriste etno motivi određenog kraja, kao i štampani motivi koji mogu da budu i logotip hotela, restorana ili drugog ugostiteljskog objekta.

Drvena daska za picu

Sve modele daski za picu, možete da pogledate i putem web prezentacija firmi koje se bave njihovom proizvodnjom i prodajom. Daske za picu su predstavljene kroz slike, a dati su i tekstualni opisi, sa svim karakteristikama.

Drvene i kuhinjske daske cena

Koliko ćete platiti drvenu kuhinjsku dasku, zavisi od mnogo toga. Naime, prvi faktor je materijal izrade, a zatim i veličina daske, njen oblik, te da li se radi uštampavanje motiva po želji, itd. Klasične kuhinjske daske, bez bilo kakvog dodatnog uštampavanja, mogu da se nađu po cenama od 500 do 1200 dinara, a cena može da bude i viša, što sve zavisi od zahteva kupca, tj. ugostiteljskog objekta.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.