Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Usadne sudopere
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Usadne sudopere

Kuhinja je neophodna prostorija svakog doma, ali se one ipak razlikuju po svojoj kvadraturi, rasporedu elemenata i slično. Činjenica je da porodica, a posebno domaćica, najviše vremena provodi upravo u ovom delu doma, pa je potrebno da on bude maksimalno funkcionalan.

 

Šta su usadne sudopere?

Postoji mnogo načina da vaša kuhinja dobije na estetici ali i praktičnosti, da se iskoristi prostor do maksimuma i olakša svakodnevni rad u njoj. Tako možete birati različite materijale od kojih će biti izrađena vaša nova sudopera, ali i način njene montaže.

Usadne sudopere se montiraju u unapred prirpemljen otvor na radnoj površini. To se postiže na taj način što okvir sudopere leži na površini radne ploče. 

Kada birate materijal od koga su izrađene usadne sudopere, uvek se možete odlučiti za inox, ili nerđajući čelik, ili za granitne sudopere, izrađene od kompozitnog materijala, čiji je glavni sastojak kvarc, što je najtvrđi element granita.

Možete ih dobiti u varijantama poliranog, reljefnog i mat finiša. 

Usadne sudopere od nerđajućeg čelika

Inox je posebno zahvalan materijal kada je u pitanju dugotrajnost i lako održavanje, te blistav sjaj vaše usadne sudopere. Zbog svog hemijskog sastava, nerđajući čelik ima pojačanu otpornost na koroziju. 

Usadne sudopere od inoxa bije glas da su veoma kvalitetne i pouzdane, te da ih jednostavo morate imati jer su toliko popularne i u svetu a i kod nas; sa druge strane, ono što je svakoj domaćici važno, jeste pravi odnos između cene i kvaliteta, što će reći da kod usadnih sudopera od inoxa, u ovom smislu, dobijate maksimum.

Kako održavati usadnu sudoperu od inoxa?

Potrebno je da svoju novu usadnu sudoperu mazite i pazite, odnosno, da kada je održavate koristite meku krpu ili sunđer, uz neki blagi deterdžent za sudove, a nikako da je stružete metalnim predmetima, čeličnom vunom, niti da koristite sredstva koja sadrže sonu kiselinu, izbeljivače, sredstva za čišćenje srebra i slično.

 

Usadne sudopere – iskustva

Dakle, kao što smo naveli, usadne sudopere, kao što im i samo ime kaže, ugrađjuju se u kuhinjski pult i predstavljaju deo ukupne radne površine. Veoma su praktične iz pomenutog razloga, pa će vaša kuhinja predstavljati jednu lepo uklopljenu celinu.

Na web prezentacijama firmi koje se bave prodajom opreme za kuhinje, možete pronaći širok izbor usadnih sudopera, pogledati njihove karakteristike, dimenzije, uporediti slike i cene, te se odlučiti za kupovinu, koja se najčešće završava u par koraka.

Uskoro vam vaša nova usadna sudopera stiže na montažu, i ulazi u svakodnevnu upotrebu, na radost svih članova domaćinstva.

Usadne sudopere – cena:

Potrebno je izdvojiti od 4463 din. do 37500 za pojedine modele usadnih sudopera.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2018
Miodrag Kostic
Ovaj tip sudopere izleda poprilicno zanimljivo. Ukoliko se vec odlucite za ovaj tip sudopere, morate biti spremni da ih popirlicno platite. Mada, sve sto je skupo mora da znaci da ce biti i veoma kvalitetno i da ce dugo trajati. Treba imati i tip kunjinje u koji ovaj tip sudopere moze da se uklopi.
09.08.2017
Jovana Milinkovic
Kod usadnih sudopera, najvaznija je stvar pre svega to da one budu dovoljno dobrog kvaliteta, kako bi u svakom slucaju mogao da se povrati uspesno, svaki ulozeni dinar. Sa druge strane, usadne sudopere zaista u Beogradu nije tesko pronaci.
15.05.2017
Milen Jovanovic
Koliko samo mogu da vidim, problem sa ovim sudoperama je kvalitet. Samo ni cene nisu bas toliko jeftine, kao sto bi mozda mogle da budu.
26.04.2017
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, najvazije od svega je da usadne sudopere budu dovoljno dobrog kvaltieta. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
13.04.2017
Filip Milutinovic
Po meni ako nesto valja u celoj prici onda su to usadne sudopere u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.
29.03.2017
Simona Vucinic
Po pitanju ovih sudopera, kvalitet je veoma vazan. Sve drugo po meni slobodno mozete da zaboravite.
15.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovih sudopera tice, pre ili kasnije cete doci u situaciju da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
23.02.2017
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, ove sudopere zahtevaju pre svega jedan dobar kvalitet. Sve drugo je stvar ukusa i specifikacije.
07.02.2017
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, usadne sudopere su nesto sto mora bas debelo da se plati ako pre svega mislite da kupite nesot sto je kvalitetno.
26.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Ove sudopere se meni bas i ne svidjaju ali i pored toga, mislim da i nisu bas nekog kvaliteta.
10.01.2017
Janko Zivanovic
Moje licno misljenje je da sto se tice ovih sudopera, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
20.12.2016
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i nista vise dalje po tom pitanju ne treba da brinete.
01.12.2016
Petar Jankovic
Mogu samo da kazem iz licnog iskustva da su ovo popirlicno prakticne sudopere.
16.11.2016
Jana Stankovic
Ipak smatram da je po pitanju usadnih sudopera, ubedljivo najbolje resenje da posetite salon keramike Best Pro.
26.10.2016
Biljana Brankovic
Definitivno nije problem da pronadjete neku kvalitetnu usadnu sudoperu po veoma povoljnoj ceni u Eurodom, medjutim i pored toga treba da pronadjete nekog kvalitetnog majstora koji ce moci da je bez problema ugradi.
31.08.2016
Ivan Stojanovic
Koliko je meni poznato, usadne sudopre ne mogu toliko lako i jednostavno da se pronadju. Takodje, posto zahtevaju posebnu vrstu montaze, sigurno su u ukupni troskovi poprilicno visoki.
26.07.2016
Dusan Markovic
Ne mora da znaci da morate debelo da ih platite. Evo primera radi, prijatelj mj je pre odredjenog vremena renovirao stan i tom prilikom je izmedju ostalog svoju kuhinju opremio sa usadnom sudoperom. Mislim da ga je sa sve ugradnjom izaslo oko 12000 dinara.
27.06.2016
Marko Petrovic
Ovaj tip sudopere izleda poprilicno zanimljivo. Ukoliko se vec odlucite za ovaj tip sudopere, morate biti spremni da ih popirlicno platite. Mada, sve sto je skupa mora da znaci da ce biti ikvalitetno. Treba imati i tip kunjinje u koji ovaj tip sudopere moze da se uklopi.