Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis TA peći
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis TA peći

Mnogi ljudi imaju čuvene TA peći, i tako ih i zovu „te-a“, međutim, poneko i ne zna šta ta skraćenica u stvari, znači. Dakle, TA peć je termoakumulaciona peć, i veoma se često koristi u stanovima i kućama gde ne postoji mogućnost centralnog grejanja, ali je isto tako praktična i za dogrevanja, tokom izuzetno hladnih zima ili u prelaznim periodima.

 

Popravka TA peći

Temperatura u kući, optimalna, trebalo bi da bude oko 22 stepena. To je idealno, da nam ne bude ni hladno ni vruće, a posebno je značajno ako imamo malu decu u domu. Nije zgodno da nam se TA peć pokvari kada nam je najpotrebnija, pa se zato savetuje da se ista održava.

Kako se to radi? Dakle, jednom godišnje trebalo bi pozvati profesionalne servisere, koji će pregledati kompletnu peć, ukoliko je potrebno zameniće se dotrajala instalacija, očistiće se ventilatori i izduvni kanali. 

Može da se dogodi da TA peć povuče mnogo prašine i raznih nečistoća, pa da posle toga ne može da izduvava topao vazduh. To je samo jedan od razloga zašto bi trebalo redovno održavati ovo neophodno grejno telo.

Servis Magnohrom TA peći

Naravno, grejanje mora da bude zdravo i čisto. Iz tog razloga, servisiranje TA peći je najbolje obaviti pre nego što počne grejna sezona. Kada se obratite serviserima, naići ćete na profesionalnost, ljubaznost i dobru vest da oni obavljaju servisiranje svih vrsta TA peći. 

Servis Igotherm TA peći

Često se dešava da je na vašoj peći potrebno zameniti neki dotrajali deo novim rezervnim delom. Ovlašćeni servisi poseduju delove koji su proverenog kvaliteta i porekla, odnosno, originalni su, pa ćete pri tome na izvršene usluge i deo, dobiti i garanciju. 

Servis Elind TA peći

Ako se kvar pojavio, nemojte oklevati, pozovite majstore da reše problem. Bez TA peći svakako ne možete, a da sami pokušavate da je popravite, svakako ne preporučujemo, jer to nisu jednostavne opravke. 

Bilo koji rezervni deo da je potreban, u servisu se isti može naći, i kvar će biti saniran u najkraćem mogućem roku.

Servis AEG TA peći

Možda se pitate koji su to kvarovi koji se najčešće javljaju kod termoakumulacionih peći? Na primer, kabal može često da bude uzrok problema, jer se dug vremenski period ne greje, pa on tako propada. 

 

 

Tajmer je vrlo važan kod ove vrste grejnih tela, upravo iz razloga potrošnje struje. Ukoliko vam majstor priključi tajmer na TA peć, treba da se namesti da on vašu peć sam upali u ponoć, a isključi ujutru u osam časova, što je period kada je struja jeftinija.

TA peći možete pronaći, primera radi, sa snagom od 4.5 kW, osobine su im da akumuliraju toplotnu energiju i da štede električnu energiju, uz njih ćete obično dobiti termostat, a interesantno je da su ove peći veoma teške i mogu imati oko 240 kilograma. 

Servis TA peći – cene:

Cena zamene grejača na TA peći kreće se u proseku 20 evra pa naviše.

Cena zamene termostata na TA peći, je u proseku 15 evra.

Farbanje TA peći, cena je od 70 evra pa naviše.

Cena zamene ventilatora TA peći, je u proseku 15 evra.

Za transport TA peći, potrebno je izdvojiti od 44 evra pa naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate elektro servise ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Milica Markovic
Cena servis TA peci zavisi od slucaja do slucaja. Pre svega se cena formira prema delu kojiu je potrebno zameniti. Naravno, potrebno je i da nadjete dobrog majstora, koji ce kvalitetno da zavrsi posao a da vas opet ne odere po pitanju placanja.
31.03.2017
Petar Jankulovski
Sto se servisa ovih peci tice, sigurno je on i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
21.03.2017
Ivana Petrovic
Po meni je u svakom slucaju ovo poseban vrsta servisa, koja ni u kom slucaju nije bas aktuelna.
17.03.2017
Stojance Ristovski
U svakom slucaju su ovo peci koje su narocito poznate po svom kvalitetu.
02.03.2017
Marina Zivkovic
Licno da mogu, TA peci bih zakonom zabranio.
27.02.2017
Milen Jovanovic
Licno smatram da TA peci treba zakonom zabraniti posto gutaju mnogo struje.
13.02.2017
Jovana Milinkovic
Sto se mene licno tice, ovo je veoma znacajan servis. Ukoliko se za njega odlucite, sigurno je samo u to da se necete pokajati.
30.01.2017
Filip Milutinovic
Ukoliko mene pitate, treba samo da znate da su TA peci nesto sto je zaista i vise nego od velike koristi.
17.01.2017
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ovo je servis koji u danasnje vreme postaje sve aktuelniji, oko toga ako mene pitate, zaista ne postoji nista vise cudno.
12.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, ovo su odlicne peci. Ako se bas za njih odlucite sigurno se necete pokajati.
27.12.2016
Simona Vucinic
Ako mene licno pitate, servis TA peci treba da uradite mnogo pre zime kako biste mogli na vreme da se spremite za mrazeve i vijavice.
22.12.2016
Todor Markovic
Naravno da su TA peci u danasnje vreme i vise nego potrebne. U tom pogledu je onda to nesto na sta u punoj meri mozete da se oslnite da vas nece izneveriti.
09.12.2016
Marta Dencevic
TA peci nije previse tesko odrzavati ali je zato ipak potrebno da se po tom pitanju opredelite ipak za stalne servise kako bi vas sasvim dobro sluzila.
06.12.2016
Janko Zivanovic
Koliko je meni poznato, zaista vise i nije toliko veliki problem da se TA pec servisira kao sto to neki kazu. Samo je po tom pitanju potrebno da pronadjete nekog majstora nesto starijeg kova.
23.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Prosle zime sam imala bas veliki problem sa TA peci i tom prilikom sam angazovala elektricara Petra i mogu reci da sam sa deckom i vise nego zadovoljna.
18.11.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju kvalitetnog servisa TA peci, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da posetite servis koji se zove Filibor i u koji zaista mozete da imate puno poverenje.
03.11.2016
Jana Stankovic
To su peci u koje mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti. Ukoliko se to vec i desi, onda je najbolje da pozovete elektricara Petra.
31.10.2016
Biljana Brankovic
Mislim da je danas generalno poprilicno tesko pronaci neki servis TA peci posot je sve manje majstora koji te peci popravljaju.
08.09.2016
Ivan Stojanovic
Najgora situacija je kada je zima napolju, vi se grejete na struju i desi vam se da vam crkne TA pec. To je veoma traumaticno i nezgodno iskustvo.
10.08.2016
Marko Petrovic
Po pitanju kvalitetnog servisa TA peci, u svakom slucaju je potrebon da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Ukoliko odlucte da to ucinite sigurno se necete pokajati.
03.08.2016
Dusan Markovic
Posto su u poslednjih nekoliko godina veoma hladne zime, potrebno je da se posavetujete sa nekim strucnim licem po pitanju servisa TA peci. Generalno mislim da su TA pec porpilicno izdrzljive i da ih nije potrebno suvise cesto popravljati.
04.07.2016
Petar Jankovic
Cena servis TA peci zavisi od slucaja do slucaja. Pre svega se cena formira prema delu kojiu je potrebno zameniti. Naravno, potrebno je i da nadjete dobrog majstora, koji ce kvalitetno da zavrsi posao a da vas opet ne odere po pitanju placanja.