Servis šporeta Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis šporeta
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis šporeta

Koliko je šporet neophodan, shvatimo kada želimo da skuvamo kafu, a on – ne radi! Svašta može biti razlog, na primer, možda vam je crkla ringla ili bilo šta drugo. Na pokvarenom šporetu, domaćice ne mogu skuvati ručak, niti ispeći gibanicu u rerni... Dakle, nema normalnog funkcionisanja porodice.

 

Popravka šporeta

Na tržištu postoji širok asortiman šporeta i lepi modeli potpuno će promeniti izgled vaše kuhinje. Mnogim modelima se upravlja na dodir, čime je dodatno olakšano korišćenje prilikom pripreme hrane.

Dakle, pošto svakodnevni život ne može da se zamisli bez ovog nezaobilaznog stanovnika svake kuhinje, trebalo bi da pozovete „doktora“ da ga „izleči“. 

Servis Gorenje šporeta

Električar koji će vam priteći u pomoć i rešiti problem, na vašoj adresi može biti već za sat do dva vremena. Dolazak nekada bude dodatno naplaćen, nekada uračunat u cenu, ali je dobra praksa elektro servisa da obezbeđuju popust za penzionere i studente.

Važno je znati da kada popravka vašeg šporeta bude gotova i on bude ponovo funkcionalan, vi ćete od ovlašćenog servisa dobiti garanciju na izvršene usluge, račun i sve će biti overeno pečatom.

Servis Whirpool šporeta

Kada su šporeti u pitanju najčešće intervencije električara su zamene svih vrsta grejača, zamena ringli, stakala na rernama, šarki na vratima, ručki na vratima, vatrostalne instalacije, termostata i slično.

Kao što vidite, razne boljke mogu mučiti šporete, ali je uvek dobar izbor da ne pokušavate sami da rešavate problem, iz jednostavnog razloga što vi niste majstor. Da biste izbegli moguće štete na uređaju, bolje je u startu se obratiti stručnim licima.

Servis Bosch šporeta

Mnogim domaćicama se događa da im izgori lim na unutrašnjem delu rerne, usled visokih temperatura. Ponekad je potrebno staru staklenu vunu zameniti novom, što je za profesionalne servisere običan rutinski posao koji obavljaju svakoga dana. 

 

 

Rerne imaju dihtung gume, međutim, one su univerzalne i mogu se montirati na svaki tip šporeta.

Servis Electrolux šporeta

Domaćice često pomeraju kuhinjske elemente da bi održavale neophodnu higijenu u kuhinji, pa tom prilikom lako mogu oštetiti kabal na šporetima. Ako primetite da vam je na kablu oštećena izolacija, obavezno pozovite servis. Električari prebacuju šporete sa monofazne struje na trofaznu i obrnuto.

Servis Elin šporeta

Kako da znate da li vam ringle na šporetu rade dobro? Majstori savetuju da u džezvu za kafu sipate hladnu vodu koja bi morala da provri za deset minuta, ako je ringla koju proveravate ispravna. Ukoliko se vaša voda „uspavala“ na duže od deset minuta, to znači da vam je ringla slaba, odnosno, neispravna, i da je vreme da pozovete električare da je zamene novom. 

Jer, pomislite koliko se struje potroši bespotrebno svakoga dana zahvaljujući slabim, istrošenim ringlama? Ulaganje u novu ringlu i plaćanje njene zamene, daleko će vas manje koštati od ogromnih računa za struju.

Servis Vox šporeta

Neki ljudi misle da je bolje kupiti novi šporet nego popravljati stari. Međutim, stari šporeti su veoma kvalitetni, i iskustva majstora govore da se isplati uložiti u njihovo opravljaje, te da mogu dobro služiti još duži niz godina.

Naravno, sve zavisi od toga kakav kvar je u pitanju, ali najveći broj njih se može uspešno i finansijski povoljno sanirati.

Servis Alfa Plam šporeta

Ukoliko imate električni šporet novije generacije, majstori odabranog servisa poseduju zavidno znanje vezano za elektroniku i automatiku. Ako ne možete pronaći neki deo u prodavnicama elektro materijala, dovoljno je da se oslonite na servise koji poseduju originalne rezervne delove.

Servis šporeta – cene:

Cena zamena grejača na rerni je u proseku 20 evra

Cena zamena ringle, takođe oko 20 evra.

Cena zamene termostata na šporetu, prosečno 20 evra.

Cena zamene rigle na ravnoj ploči, kreće se oko 25 evra.

Cena zamene prekidača šporeta, prosečno 20 evra.

Cena ugradnje novog kabla na šporetu, u proseku 15 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate elektro servise ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Srdjan Budimirovic
Uglavnom je tesko u danasnje vreme da se pronadje kvalitetan servis sporeta. Ukoliko se odlucite da posetite neki od servisa ove vrste, najbolje je da se unapred posavetujete sa nekim strucnim licem.
21.03.2017
Ivana Petrovic
Po meni nije bas svaki servis ove vrste dobar. Sigurno da postoji razlika izmedju bas dobrih i bsa losih majstora.
17.03.2017
Petar Jankulovski
Za dobrog majstora ne postoji sporet koji ne moze da se popravi.
02.03.2017
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, ovo je vrsta servisa koja treba da se dosta plati i koja samim tim moze dosta da kosta.
27.02.2017
Stojance Ristovski
Sto se mene licno tice, svaki servis sporeta je nesot sto dosta kosta. Po meni od toga nema ipak nista bolje.
13.02.2017
Jovana Milinkovic
Sto se mene licno tice, mogu samo slobodno da kazem da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
30.01.2017
Todor Markovic
Sto se mene licno tice, veoma je vazno da znate da za svaki sporet mora debelo da se plati. Zbog toga je redovno odrzavanje zaista i vise nego bitno.
17.01.2017
Lea Stankovic
Licno mislim da je najvaznija stvar od svega ta da se servis sporeta u ovim uslovima moze uraditi na velikom broju razlicitih mesta.
12.01.2017
Janko Zivanovic
Licno mislim da su sporeti veoam vazni i da na njima ne treba stedeti novac sto se tice popravke.
27.12.2016
Simona Vucinic
Po pitanju servisa sporeta, samo treba da potrazite neko strucno i provereno mesto u koje ako mene pitate mozete da imate puno poverenje.
22.12.2016
Petar Jankovic
Kada pricamo o servisu sporeta, odmah treba da zante da kada jednom krene da se kvari da mislim da u tom slucaju onda vise zapravo i nema neke pomoci.
09.12.2016
Marta Dencevic
Ako mene pitate, veoma je vazno de sporeti adekvatno servisiraju kako biste u njih mogli da imate puno poverenje.
06.12.2016
Ivan Stojanovic
Sva sreca pa postoji dosta servisa koji to mogu da urade na jedan popilicno kvalitetan nacin.
23.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Mislim da je po ovom pitanju ubedljivo najbolje da posetite Ditep Elektro. To je samim tim mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
18.11.2016
Nikolina Pantelic
Kada pricamo o kvalitetnom servisu sporeta, odmah treba da znate da ne posotji neki svemoguc servis. Zato slobodno treba prvo da posetite MV elektro team i da se kod njih unapred prvo raspitate oko svega.
03.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju elektricara i servisa sporeta, samo pozovite elektricara Petra i nista ne brinite.
31.10.2016
Biljana Brankovic
Po pitanju servisa sporeta, veoma je vazno da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.
08.09.2016
Marko Petrovic
Koliko sam mogao da cujem, servis sporeta, narocito onih koji imaju ravnu plocu. Zbog toga, morate da bude veoma pazljivi kada nesto kuvate na njima ili spustate.
03.08.2016
Dusan Markovic
Uglavnom je tesko u danasnje vreme da se pronadje kvalitetan servis sporeta. Ukoliko se odlucite da posetite neki od servisa ove vrste, najbolje je da se unapred posavetujete sa nekim strucnim licem.
04.07.2016
Petar Jankovic
Danas sporete skoro vise niko ni ne popravlja. Pre svega, danas vecina domacinstava ima sporete sa ravnom plocom koji su poprilicno osetljivi. Kada se vec desi prvi kvar, bolje je kupiti nov.