Vratite se na mobilnu verziju sajta
Sale za svadbe Sale za svadbe - ovi restorani nude veliki izbor hrane i pica, saznajte kako odabrati salu za ovu svecanu priliku, kao i cene i akcije za ponude za iznajmljivanje sale za svadbe www.navidiku.rs Sale za svadbeSALE ZA SVADBE Beograd, cena SALE ZA SVADBE Šabac, cena SALE ZA SVADBE Pančevo, cena SALE ZA SVADBE Inđija, cena SALE ZA SVADBE Novi Sad, cena SALE ZA SVADBE Novi Beograd, cena SALE ZA SVADBE Čukarica, cena SALE ZA SVADBE Palilula, cena SALE ZA SVADBE Rakovica, cena SALE ZA SVADBE Savski venac, cena SALE ZA SVADBE Stari grad, cena SALE ZA SVADBE Voždovac, cena SALE ZA SVADBE Vračar, cena SALE ZA SVADBE Zemun, cena SALE ZA SVADBE Surčin, cena

Sale za svadbe

Svečana sala za svadbu je sala koja stvara vaše uspomene. Iz tog razloga, potrebno ju je pažljivo odabrati. Postoji milion sitnica o kojima morate voditi računa, pa je svakako dobar potez prepustiti posao profesionalcima čija je specijalnost kompletna organizacija venčanja i svadbenog veselja.
 
 

Svadbena sala

Veoma je važan broj gostiju koji će biti pozvani, pa u skladu sa tim, odabraćete ili malu salu do 80 zvanica, zatim salu do 250 mesta, ili ako planirate gala svadbu, onda će vam biti potrebna svadbena sala sa kapacitetom do 500 gostiju. Lepo je kada restoran poseduje i letnju baštu.
Sale su uvek klimatizovane, a stolovi unutar njih se mogu pomerati prema svakoj vašoj potrebi. Elegantna dekoracija, ugodna atmosfera i siguran komfor za sve goste su nešto što preporučuje kvalitetnu salu za svadbu. 
Još neke sitnice o kojima bi trebalo voditi računa, su i parking mesta, pa je dobro izabrati restorane koji imaju sopstveni parking. 

Dekoracija sale za svadbu

Enterijer sale za svadbu može biti dekorisan u bojama koje vi odaberete. To je posebno važno ako se prati pravilo dobrog ukusa koje nalaže da dekoracija stolova i stolica, zatim cvetni aranžmani kao i detalji mladine venčanice, moraju biti u harmoniji.
Uvek je lepo odabrati krem ili šampanj boju, koje deluju jako elegantno i sa njima obično nema greške. 
Što se cvetnih aranžmana tiče, potrebno je uklopiti da oni budu dovoljno efektni a pri tome neupadljivi, te da se uklope u celokupan dekor svečane sale, ali ujedno da imaju i vašu ličnu notu.
Dekoracija sale vašoj svadbi daje jedinstvenu atmosferu i raspoloženje. Gosti će mnogo vremena provesti u ovom prostoru, tako da atmosfera treba da bude zaista blještava.

Svadbena sala – iskustva

Postoji mnogo sitnica koje utiču na dobar provod gostiju. Na primer, potrebno je da sala ima dobru profesionalnu rasvetu, pri tome se misli na robo mašine i led rasvetu. Specijalni efekti, kao što su balon mašina i dim mašina, napraviće odličnu zabavu. 
 
 
Svadbenu salu preporučuje i ako ima terasu sa baldahinima, a takođe dobra varijanta je i ako kompleks svečanih sala u svom sklopu poseduje i bazen. 
Igraonica za decu je svakako važna, jer su i deca obavezni gosti venčanja. Jedan deo igraonice može biti na otvorenom, a drugi deo na zatvorenom prostoru. 
U okviru kompleksa svečanih sala, mogu se koristiti i mladenački apartmani, opremljeni klima uređajima, TV-om, mini-barom... A prvo sledeće jutro, možete započeti zajedničkim kupanjem u bazenu.
Sve su vam mogućnosti na raspolaganju, na vama je da odaberete najbolje!

Sale za svadbe – cena:

Cene se kreću u proseku od 19 do 25 evra po osobi, a u istu je uključen kompletan meni. 
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od restorana gde mozete naci ponudu za SALE ZA SVADBE

Sale za svadbe :
Sale za svadbe Beograd:
Sale za svadbe Šabac:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Sale za svadbe
Napišite komentar:
Andriajana Simic

Subota, 08.12.2018. 08:48

Razlika izmedju restorana i sale za svadbe je u tome sto ako iznajmite samo salu nemate nikakav aranzman na raspolaganju i potrebno je da sami sve obezbedite. Naravno to samo povecava troskove i zahteva dosta vremena oko organizacije svadbe.

Petar Jankulovski

Utorak, 05.09.2017. 07:28

Veoma je bitna stvar da odmah shvatite da bukvalno vecina sali za svadbe ima jednu te istu ponudu i da tu i nema neke velike razlike. Ponuda je slicna a i cene su slicne. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.

Mihajlo Nastasovic

Četvrtak, 18.05.2017. 08:04

Samo treba da znate da su sale za svadbe ipak nesot previse posebno. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

Stojance Ristovski

Četvrtak, 04.05.2017. 09:54

Odmah po meni treba da znate da ove sale nisu u svakom slucaju ni malo jeftine.

Todor Markovic

Četvrtak, 20.04.2017. 01:13

U svakom slucaju nisu ovo ni malo lose sale. Samo po meni je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne kao sto bi mozda trebale da budu.

Milen Jovanovic

Četvrtak, 06.04.2017. 11:32

Ako vas nteresuje da na jedan kvalitetan nacin zaradite a da sve to opet bude posteno, onda je otvaranje sale za svadbe prava investicija za vas.

Marina Zivkovic

Utorak, 04.04.2017. 10:46

Koliko mi se samo cini, ako je nesto dobro onda su to restorani za svadbe. Odnosno, hocu samo da kazem da su ovo sale koje gazdama tokom sezone mogu da donesu veoma lep profit.

Filip Milutinovic

Utorak, 21.03.2017. 11:02

Po mom misljenju, nikada ove sale nisu bile nesto posebno vazne. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Jovana Milinkovic

Utorak, 21.03.2017. 10:58

ovo je po meni odlicna vrsta sala. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Mihajlo Nastasovic

Sreda, 01.03.2017. 02:32

Koliko je samo meni poznato, sto se ovih sala tiec, zaista je bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Pre svega, bolje je da malo ranije rezervisete zbog cena.

Lea Stankovic

Ponedeljak, 13.02.2017. 07:40

Mogu samo slobodno da kazem da je sto se tice ovih sala kvalitet na ravno uvek na prvom mestu. Sve drugo je naravno daleko manje vazno i bitno.

Todor Markovic

Petak, 10.02.2017. 02:36

vecina sala je u danasnje vreme poprilicno puta. Zato je uvek pozeljno da nesto radije rezervisete.

Simona Vucinic

Utorak, 31.01.2017. 09:49

Moje je samo licno misljenje da je najbolje da se sala za svadbe unapred kaparise.

Janko Zivanovic

Utorak, 31.01.2017. 09:47

Koliko mi se samo cini, sale za svadbe u danasnje vreme postaju onako sve vise pristupacne.

Marta Dencevic

Ponedeljak, 16.01.2017. 01:14

Moje je licno misljenje da sto se tice ovih sala, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo i nije toliko vazno.

Petar Jankovic

Utorak, 27.12.2016. 07:48

Koliko samo mogu da vidim, ovo je postao bas onako unosan posao.

Nikolina Pantelic

Petak, 09.12.2016. 08:32

Ipak su sale za svadbe malo gora varijanta od restorana. Pre svega, po mom ukusu sale z svadbe mogu da izgledaju bas onako jednostavnu ali zato znaju da poprilicno debelo naprate za svoju uslugu.

Ivan Stojanovic

Četvrtak, 08.12.2016. 12:53

Ipak se po pitanju sala za svadbe u danasnje vreme ocekuje neki standard koji ipak ne moze svako adekvatno da zadovolji.

Jana Stankovic

Sreda, 23.11.2016. 11:01

Po pitanju kvalitetnih restorana za svadbe, samo treba da posetite restoran Akustik i tamo sve ugovorite. Generalno to je jedan dobar restoran ali pruza i uslugu iznajmljivanja prostora za proslave i veselja.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 03.11.2016. 12:44

U danasnje vreme se slae za svadbe mogu iznajmiti za relativno male pare.

Marko Petrovic

Utorak, 13.09.2016. 10:23

Ukoliko planirate da pravite nesto vecu svadbu, onda je u svakom slucaju najbolje resnjee za vas sala za svadbe. Pre svega, one su u danasnje vreme poprilicno lepo sredjene a sa druge strane i nesto jeftinije od restorana.

Dusan Markovic

Utorak, 09.08.2016. 01:19

Veoma je vazno da izaberete pravu salu za svadbu koja ce biti dovoljne velicine da primi sve zainteresovane goste.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 08.07.2016. 11:41

Razlika izmedju restorana i sale za svadbe je u tome sto ako iznajmite samo salu nemate nikakav aranzman na raspolaganju i potrebno je da sami sve obezbedite. Naravno to samo povecava troskove i zahteva dosta vremena oko organizacije svadbe.