Sale za svadbe Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sale za svadbe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sale za svadbe

Svečana sala za svadbu je sala koja stvara vaše uspomene. Iz tog razloga, potrebno ju je pažljivo odabrati. Postoji milion sitnica o kojima morate voditi računa, pa je svakako dobar potez prepustiti posao profesionalcima čija je specijalnost kompletna organizacija venčanja i svadbenog veselja.

 

 

Svadbena sala

Veoma je važan broj gostiju koji će biti pozvani, pa u skladu sa tim, odabraćete ili malu salu do 80 zvanica, zatim salu do 250 mesta, ili ako planirate gala svadbu, onda će vam biti potrebna svadbena sala sa kapacitetom do 500 gostiju. Lepo je kada restoran poseduje i letnju baštu.

Sale su uvek klimatizovane, a stolovi unutar njih se mogu pomerati prema svakoj vašoj potrebi. Elegantna dekoracija, ugodna atmosfera i siguran komfor za sve goste su nešto što preporučuje kvalitetnu salu za svadbu. 

Još neke sitnice o kojima bi trebalo voditi računa, su i parking mesta, pa je dobro izabrati restorane koji imaju sopstveni parking. 

Dekoracija sale za svadbu

Enterijer sale za svadbu može biti dekorisan u bojama koje vi odaberete. To je posebno važno ako se prati pravilo dobrog ukusa koje nalaže da dekoracija stolova i stolica, zatim cvetni aranžmani kao i detalji mladine venčanice, moraju biti u harmoniji.

Uvek je lepo odabrati krem ili šampanj boju, koje deluju jako elegantno i sa njima obično nema greške. 

Što se cvetnih aranžmana tiče, potrebno je uklopiti da oni budu dovoljno efektni a pri tome neupadljivi, te da se uklope u celokupan dekor svečane sale, ali ujedno da imaju i vašu ličnu notu.

Dekoracija sale vašoj svadbi daje jedinstvenu atmosferu i raspoloženje. Gosti će mnogo vremena provesti u ovom prostoru, tako da atmosfera treba da bude zaista blještava.

Svadbena sala – iskustva

Postoji mnogo sitnica koje utiču na dobar provod gostiju. Na primer, potrebno je da sala ima dobru profesionalnu rasvetu, pri tome se misli na robo mašine i led rasvetu. Specijalni efekti, kao što su balon mašina i dim mašina, napraviće odličnu zabavu. 

 

 

Svadbenu salu preporučuje i ako ima terasu sa baldahinima, a takođe dobra varijanta je i ako kompleks svečanih sala u svom sklopu poseduje i bazen. 

Igraonica za decu je svakako važna, jer su i deca obavezni gosti venčanja. Jedan deo igraonice može biti na otvorenom, a drugi deo na zatvorenom prostoru. 

U okviru kompleksa svečanih sala, mogu se koristiti i mladenački apartmani, opremljeni klima uređajima, TV-om, mini-barom... A prvo sledeće jutro, možete započeti zajedničkim kupanjem u bazenu.

Sve su vam mogućnosti na raspolaganju, na vama je da odaberete najbolje!

Sale za svadbe – cena:

Cene se kreću u proseku od 19 do 25 evra po osobi, a u istu je uključen kompletan meni. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Andriajana Simic
Razlika izmedju restorana i sale za svadbe je u tome sto ako iznajmite samo salu nemate nikakav aranzman na raspolaganju i potrebno je da sami sve obezbedite. Naravno to samo povecava troskove i zahteva dosta vremena oko organizacije svadbe.
05.09.2017
Petar Jankulovski
Veoma je bitna stvar da odmah shvatite da bukvalno vecina sali za svadbe ima jednu te istu ponudu i da tu i nema neke velike razlike. Ponuda je slicna a i cene su slicne. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
18.05.2017
Mihajlo Nastasovic
Samo treba da znate da su sale za svadbe ipak nesot previse posebno. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
04.05.2017
Stojance Ristovski
Odmah po meni treba da znate da ove sale nisu u svakom slucaju ni malo jeftine.
20.04.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju nisu ovo ni malo lose sale. Samo po meni je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne kao sto bi mozda trebale da budu.
06.04.2017
Milen Jovanovic
Ako vas nteresuje da na jedan kvalitetan nacin zaradite a da sve to opet bude posteno, onda je otvaranje sale za svadbe prava investicija za vas.
04.04.2017
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, ako je nesto dobro onda su to restorani za svadbe. Odnosno, hocu samo da kazem da su ovo sale koje gazdama tokom sezone mogu da donesu veoma lep profit.
21.03.2017
Filip Milutinovic
Po mom misljenju, nikada ove sale nisu bile nesto posebno vazne. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
21.03.2017
Jovana Milinkovic
ovo je po meni odlicna vrsta sala. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
01.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko je samo meni poznato, sto se ovih sala tiec, zaista je bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Pre svega, bolje je da malo ranije rezervisete zbog cena.
13.02.2017
Lea Stankovic
Mogu samo slobodno da kazem da je sto se tice ovih sala kvalitet na ravno uvek na prvom mestu. Sve drugo je naravno daleko manje vazno i bitno.
10.02.2017
Todor Markovic
vecina sala je u danasnje vreme poprilicno puta. Zato je uvek pozeljno da nesto radije rezervisete.
31.01.2017
Simona Vucinic
Moje je samo licno misljenje da je najbolje da se sala za svadbe unapred kaparise.
31.01.2017
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, sale za svadbe u danasnje vreme postaju onako sve vise pristupacne.
16.01.2017
Marta Dencevic
Moje je licno misljenje da sto se tice ovih sala, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo i nije toliko vazno.
27.12.2016
Petar Jankovic
Koliko samo mogu da vidim, ovo je postao bas onako unosan posao.
09.12.2016
Nikolina Pantelic
Ipak su sale za svadbe malo gora varijanta od restorana. Pre svega, po mom ukusu sale z svadbe mogu da izgledaju bas onako jednostavnu ali zato znaju da poprilicno debelo naprate za svoju uslugu.
08.12.2016
Ivan Stojanovic
Ipak se po pitanju sala za svadbe u danasnje vreme ocekuje neki standard koji ipak ne moze svako adekvatno da zadovolji.
23.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju kvalitetnih restorana za svadbe, samo treba da posetite restoran Akustik i tamo sve ugovorite. Generalno to je jedan dobar restoran ali pruza i uslugu iznajmljivanja prostora za proslave i veselja.
03.11.2016
Biljana Brankovic
U danasnje vreme se slae za svadbe mogu iznajmiti za relativno male pare.
13.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da pravite nesto vecu svadbu, onda je u svakom slucaju najbolje resnjee za vas sala za svadbe. Pre svega, one su u danasnje vreme poprilicno lepo sredjene a sa druge strane i nesto jeftinije od restorana.
09.08.2016
Dusan Markovic
Veoma je vazno da izaberete pravu salu za svadbu koja ce biti dovoljne velicine da primi sve zainteresovane goste.
08.07.2016
Ljubinka Sreckovic
Razlika izmedju restorana i sale za svadbe je u tome sto ako iznajmite samo salu nemate nikakav aranzman na raspolaganju i potrebno je da sami sve obezbedite. Naravno to samo povecava troskove i zahteva dosta vremena oko organizacije svadbe.