Dodaj firmu

Flowers cvećara ruže u kutiji

Cvećara na Novom Beogradu sa velikim izborom cvetnih aranžmana za sve prilike.Online poručivanje i dostava na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Nikole Dobrovića 25v
Novi Beograd, Beograd

Kuća Cveća D&A cvećara ruže u kutiji

Cvećara i cvetni aranžmani u Zemunu. Dostava cvetnih aranžmana, unikatni buketi i pokloni.
Pročitaj više

Episkopa Nikolaja 1a
Zemun, Beograd

Cvećara Ivona

Cvećara Ivona nalazi se na nekoliko lokacija u Beogradu. Bavi se prodajom cveća i cvetnih aranžmana kao i dekoracijom proslava.
Pročitaj više

Dr Milutina Ivkovića 2a
Savski venac, Beograd

EVENT Cvećara

Novootvorena Event cvećara nalazi se na Paliluli. U ponudi ima inovativne aranžmane od cveća, XXL bukete, saksijsko cveće, aranžmane, box pakete.
Pročitaj više

Vojvode Micka Krstićа 3a, Karaburma
Palilula, Beograd

Ruže u kutiji City Flora

City Flora cvećara nalazi se na opštini Stari Grad. U njoj možete naručiti sve vrste cvetnih aranžmana, poklon paketa, aranžmana za sahrane, dekoraciju za proslave, kao i za sve druge prilike
Pročitaj više

Džordža Vašingtona bb, lokal 34 (Bajloni pijaca), Dorćol
Stari grad, Beograd

Polje suncokreta - Cvećara

Cvećara “Polje suncokreta” nalazi se na Paliluli. Veliki izbor unikatnih buketa od prirodnog cveća, poklon buketa sa slatkišima i drugim sitnicama, al ii prelepih poljskih buketa.
Pročitaj više

Majora Ilica 5
Palilula, Beograd

Online cvećara Ruže i Radost

Online cvećara Ruže.rs nudi veliki izbor jedinstvenih aranžmana za sve prilike koji se mogu dostaviti bilo gde u Srbiji, regionu i 185 zemalja širom sveta. Sa željom da na najlepši mogući način izrazi Vaša osećanja, naš tim predlaže izbor cveća, forme, stila, kartice za poruku
Pročitaj više


Beograd

Teleflora dostava cveća

Dostava cveća Teleflora prenosi Vaše najlepše želje upakovane u jedinstvene cvetne aranžmane u Srbiji, regionu i 185 zemalja širom sveta. Kreativno dekorisani aranžmani od različitog cveća u skladu sa prilikom i osobom, glavna su prepoznatljivost našeg rada.
Pročitaj više

Svetogorska 11
Stari grad, Beograd

Cvećara Diva Art

Ulepšajte sve Vaše trenutke jedinstvenim aranžmanima u kombinaciji cveća, vina i slatkiša koji Vas očekuju u cvećari Diva Art. Iz naše ponude izdvajaju se originalni aranžmani od slatkiša Raffaello ili Rochero Ferrer. Takođe, vršimo dekoraciju svih vrsta svečanosti.
Pročitaj više

Salvadora Aljendea 16a, ( Karaburma, blizu okretnice auobusa 16,23 i 25 )
Palilula, Beograd

Cvećara Quince Flower

Cvećara Quince Flower je posebno mesto gde cveće priča svoju priču. Ono po čemu se razlikujemo od drugih cvećara u gradu je naša vizija da svim klijentima ponudimo originalne cvetne aranžmane, jer mi ne želimo ponavljanja. Takođe, vršimo dostavu na adresu
Pročitaj više

Sarajevska 45
Savski venac, Beograd

Ruže u kutiji Cvecara Karma

Nudimo izradu cvetnih aranžmana za sva prigodna dešavanja od svežeg prirodnog i svilenog cveća. U ponudi imamo bogat izbor saksijskog cveća, buketa, bidermajera, suza i venaca
Pročitaj više

Ibarski put 90b, Meljak
Barajevo, Beograd

Ruže u kutiji Cvećara Alpinija

Cvećara Alpinija nudi Vam široku lepezu cvetnih umetničkih dela, jedinstvene i drugačije cvetne aranžmane ukomponovane u različite oblike i dimenzije. ..
Pročitaj više

Đorđa Stanojevića 9g ( zgrada Ciklama Belvil )
Novi Beograd, Beograd

Ruze u kutiji su savrsen poklon. Kada spomenemo ruže, sledeća asocijacija nam je – ljubav. Jer, cveće generalno, a ruže najviše, simboli su simpatija, zaljubljenosti, strasti koju osećamo prema nekome. Kakva god da su osećanja u pitanju, ona su iskrena i duboka, a ruže na najbolji mogući način prenose takvu poruku do osobe kojoj poklanjate svoja osećanja kroz lepotu cvetnih aranžmana.

Ruže u kutiji, zaista se ne viđaju svakoga dana. Osoba koja prima ovako divan poklon, znaće da je pošiljaocu naročito stalo do nje. I svaki put, dok god ruže u kutiji budu trajale, kada pogleda u njih, setiće se vas. A to je zapravo glavni efekat koji ste želeli da postignete.

Kako izgledaju ruže u kutiji?

Dakle, odlučili ste se da zaista oduševite i iznenadite, obradujete voljenu osobu, a sasvim sigurno nećete pogrešiti ako odaberete ruže aranžirane u kutiji. Pri tome, obratite pažnju na boju ruža, jer za dobre poznavaoce cveća, svaka boja govori nešto drugačije.

Na primer, ruže u kutiji u crvenoj boji, koja je najčešći izbor, simbolizuje pravu, istinsku naklonost i ljubav, strast i duboke simpatije koje gajite prema nekome.

Ako se odlučite za žute ruže, one će biti posebno prikladne da ih poklonite prijateljima, recimo za slavu, ili nekom drugom posebnom prilikom. Šta nam govore žute ruže – one predstavljaju veselje, zadovoljstvo i radost, a to je divna poruka koju prenosite vama dragim osobama.

Mnogo ljudi voli roze ruže ili lila boje. Lepo aranžirane u ukrasnoj kutiji, bez dileme, ostaviće primaoca bez daha. Predivno dekorisane, one prenose vaše divljenje, nežnost i očaranost, vaš ljubavni zanos. Stručnjaci koji i sami govore jezikom cveća, kažu da roze ili lila ruže kazuju o ljubavi na prvi pogled. 

Postoje i plave ruže, mada su one nešto ređe. Njihovo značenje je legendarno kao i sama pojava. Kroz književnost i umetnost generalno, simbolika plave ruže je dobrostanje i ljubav. Postoji svima dobro znana izreka da je ljubav, zapravo plava. Verujemo da će se mnogi naši čitaoci složiti sa tom tvrdnjom, pa će izbor ovakvog aranžmana, plavih ruža u kutiji, sasvim sigurno oduševiti osobu kojoj se ovakav poklon daruje.

Ruže u kutiji – iskustva

Svakako, vi možete poneti i samo jednu ružu, možete naručiti korpu sa 101 ružom, dakle, postoji mnogo načina da zadivite dragu vam osobu. Ipak, ruže u kutiji su nešto sasvim posebno.

Postoji i varijanta da naručite ruže i vino zajedno u kutiji, na primer, mogućnost da u kutiji bude pet ruža i dva vina po želji, belo i crno. To je izvanredna ideja za romantičnu večeru, na kojoj, na primer, nameravate da pitate vašu lepšu polovinu da sa vama stane na „ludi kamen“. Sa druge strane, ovakav poklon, sa vinom i ružama, možete koristiti i kada je neka druga posebna prilika u pitanju, kao što je proslava godišnjice braka, rođendan vaše devojke, verenice ili supruge... 

Ruže u kutiji nisu kao drugi aranžmani, jer one predstavljaju eleganciju i otmenost, što govori o vama samima, ali i o tome kako doživljavate osobu kojoj darujete ovakav poklon. 

U bogatoj ponudi cvećara su najrazličitiji i najmaštovitiji aranžmani, na vama je samo da odaberete ili ukoliko imate neke svoje specijalne želje, osoblje će vam rado izaći u susret. Biće sačinjen poseban cvetni aranžman po vašim zamislima, stručno osoblje u cvećarama je tu da ispuni svaku vašu želju, uz pomoć koje ćete osvojiti srce dotične dame.

Ruže u kutiji – cena:

Cene se kreću od 25 evra, preko 35 evra za 11 ruža u kutiji plus bajadera. Za ruže u drvenoj kutiji u proseku je potrebno izdvojiti 50 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate cvećare ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane